Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indal

CHCĘ SCHUDNĄĆ BO... wasze powody.

Polecane posty

Gość indal

W dzisiejszych czasach większość ludzi wie, że bez odpowiedniej motywacji, cel nie może zostać zrealizowany. Dlatego pytam Was, drogie Kafeterianki DLACZEGO się odchudzacie? Co Was motywuje? Proszę o MOCNE konkretne powody.

Gość naplemente
Mam lepsze samopoczucie,gdy jestem szczupła.Lubię obcisłe dżinsy.

Gość giiigiiii
biorę ślub niedługo:)

Gość sggggsgs
chce wlozyc obcisle dzinsy i z radoscia przejrzec sie w lustrze :) proznosc, wiem :P

Gość naplemente
.....i żeby wkurzać grubiutkie koleżanki

Gość aleksandratybar
A ja uwielbiam sukienki- jak schudnę to będę miała większe możliwości w doborze i fasonach sukienek. I to mnie motywuje! Dobry temat!!! Pozdrawiam!

Gość ala pękala
w styczniu jade na wycieczke do izraela i musze bobrze wyglądać. Będzie tam dziewczyna która bardzo sie chlubi swoją figurą :( Wiecie co zrobić żeby cycki urosły a pupa zmalała?

Gość naplemente
na zdrowie i uroda jest topik o ...dziewczyny robią masaż i piją jakąś kozieradkę, podobno pomaga dałabym Ci mój nadmiar...odchudzałam się, trochę zmalały ,ale jeszcze mam zapas...

by nie wstydzic sie samej siebie i nie czuc gorsza, nie bac wychodzic i relacji miedzyludzkich ! :)

Gość hophopka
hej madchen ile wazysz i jaki masz wzrost,ze sie musisz odchudzac??? tez chcialabym schudnac ale nie mam motywacji waze 70kilo i mam 163cm:(

waze 85 przy 179 cm :/ milion metod a waga leci w gore:( mam juz dosc tak jak i Ty. Moze dzis jakos sie wezmiemy co?

Gość hophopka
bardzo chetnie ale nie wiem jak:Onapewno koniec z dietami rygorystycznymi,chcialabym do sylwestra schudnac 7kilo chociaz:

ja tez koncze z rygorem . liczeniem i cala ta obsesja. Zaczelam od przedczoraj jedzenie zwyklych 3 posilkow (na oko 400 kcal ) ale noca nazarlam sie paluszkow:/ i teraz mysle jakby sie tu ukarac. cele nawet boje sie wyznaczac:( ostatnie 5 kg przytylam w 3 tygodnie.. a Ty o jakich metodach myslisz dokladniej jak jesc?

Gość hophopka
mysle jesc 5malych posilkow dziennie do 1000kcl plus jakies spacery, w dodatku pracuje codziennie od 7-17wiec mam lipe z przygotowanie sobie normalnych posilkow: co o tym myslisz???

dobry pomysl . Male posilki naprawde skutkuja - wiem po sobie (ale kiedy to bylo?!):( byle nie wpasc w manie przegryzania co godzine \"bo to przeciez takie zdrowe dla organizmu i trawienia\"- ja tak ostatnio jadlam.. A dzis juz cos zjadlas?

Gość hophopka
tak zjadlam juz dzisiaj jogurt z musli i do tego 10chlebkow ryzowych:a ty???

platki z mlekiem 0,5(na szczescie te nie slodkie platki) ale duza porcja wiec szacuje ją na 500 kcal . I co dalej niewiem .Probuje glodowac do 14, dzis bedzie sie ciagnal dzien :(

Gość hophopka
madchen bede pozniej o 12 to popiszemy ok???

a ja chce schudnac bo.... ostatnio nie akceptuje swojego ciala , wydaje mi sie takie wielkie i sflaczalem. poza tym chce poprawic sobie kondycje

ok mozemy popisac pozniej ,chociaz tu troche psujemy topic - a fajny sie zapowiada:D

bo: - chce nosic ubrania w rozmiarze XS - chce sie czuc dobrze w swoim ciele - miec dobre wymiary jak na modelke przystalo - chce cieszyc sie zyciem :) dietka idzie mi super- nie glodze sie , jem ok 800-1000kcal zalezy od dnia i cwicze :D jeszcze 2 tyg i osiagne cel :D

ja bym wymiękła przy takiej kaloryczności, ale zawsze nadrabiam ruchem to fakt... to mnie trzyma no i jak już mam ochote na coś słodkiego to raczej nie w hurtowych ilościach

chcę po prostu dobrze wyglądać ja mam za sobą prawie 20 kg i powiem że czuję się zdecydowanie lepiej niż jak miałam te 20 kg więcej jestem lżejsza co odbija sie pozytywnie oczywiście na mojej kondycji fizycznej dawniej jak miałam przejść kilka kilometrów to mi się nie chciało, szybciej się męczyłam i w ogóle nie najlepiej się czułam poza tym znacznie zwrosła moja samoocena poza tym nie mam już żadnego problemu z kupnem ciuszków noszę w tej chwili rozmiar 38( a nawet czasami uda się ubrać coś w rozmiarze 36 ale to czasami) i nie ma problemu z kupieniem ciuszków dwadzieścia kg temu musiałam rezygnować z wielu ciuszków bo po prostu się do nich nie mieściłam a nawet jak się mieściłam to wyglądałam koszmarnie poza tym jestem młoda i tak naprawde nie jest lekko kupic fajne ciuszki w rozmiarze 44 skutkiem ubocznym zdrowej diety jaką zastosowałam jest zdecydowana poprawa wyglądu mojej cery słowem- same plusy przedemną jeszcze jakieś 5-6 kg teraz to już po prostu chce schudnąc żeby lepiej wyglądać nie jest jeszzce idealnie chciałabym po prostu żebym bez problemu ubrała każdy rozmiar 36 a tak będzie za te właśnie 5-6 kg dawno dawno temu tyle ważyłam to wiem

Gość hophopka
madchen to moze razem sie bedziemy wspierac???dziewczyny macie jakies pomysly,zeby w sposobb racjonalny bez glodowek schudnac 8kilo na 1000kcl do sylwestra???

Gość monikus
???????????????????????????/

smerfetka, ja mam bardzo podobne powody do Twoich :D -chcę być zdrowsza, odciążyć stawy i dbać o serducho -chcę ubierać się w każdym normalnym sklepie, w ciuchy, które mi się podobają, móc latać z koleżankami na zakupy i się nie wstydzić, że one przymierzają rozmiar np. 38 a ja 44 albo nic, bo nic w moim rozmiarze nie ma -chcę wiedzieć, że się podobam facetom :D i bardzo osobisty wątek: -chcę pokazać swojemu byłemu, który znalazł sobie dziewczynę ponoć bardzo do mnie podobną, ale... chudszą! oj, bardzo chcę go spotkać za jakieś 10 kg i mu się zaśmiać w twarz :D

do crazy goes nuts robisz to kobieto dla siebie przede wszystkim i powiem 44rozm i tak dużo lepiej wygląda niż 50 a znam takie osoby dlatego nie powinno ci być trudno zrzucić...to tylko trochę serio a jeśli twój były jest takim chujem i rzucił Cię tylko dla tej co miała ze 2rozm mniej to go olej.... robisz to dla siebie przede wszystkim i dla swojego zdrowia