Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

istniejee

Boże.. Dlaczego Musiałam To Usłyszeć..

Polecane posty

Teraz.. Ręcę Mi Się Częsą.. Jestem.. O Boże.. Poszłam do łazienki.. Usłyszyłam odgłosy.. Mojej Mamy i jej chłopaka (jak mozna go inaczej nazwać) Nie błagam co mam zrobić.. ;( Mieliscie taką sytuację kiedyś?

tzn przylapas mame na bzykanku z jej facetem? i z czego panike robisz :O kazdy sie bzyka nawet mama:P

Gość fsde
ja sie nie bzykam.MAm 24 lata i jestem prawiczkiem

Gość facet autorki tematu
przeleciał jej matkę. ot co. bardzo mi przykro, ale nie wiem co mogłabym napisać, żeby pocieszyć. faceci to ch* są.

Gość hehehehe dobreee
przynajmniej jej dobrze robi a tobie nie ma kto:(

nie no niech robi ale czemu przy mnie nie mogli mniek*rwa do kina wysłas :| Aagrh! No wiesz w pierwszy raz mnie to spotkało ^^ takie coś aj.. bede to teraz przezywac jeszcze mi się ręcę trzesą..

Gość też mama
A jak myśliś skąd się wzięłaś na tym świecie? Mama też człowiek a to o czym piszesz to znaczy, że jest też pełnowartościową kobietą.Spokojnie, ma prawo żyć własnym życiem.

jak bedziesz przejmowac sie tak takimi pierdolkami to Ci w koncu żyłka pęknie;) wrzuc na luz mama przynajmniej miala upojny wieczór

Heh dzieki.. No własnie upojny piękny ^^ Ah.. Tak macie racje,.. Dziekuje Wam.. Bosh, czemu mnie czemu.. bezsensu a wam się tak kiedyś zdażyło?

Gość softys
jakas durna jestes. a co to,matka seksu nie moze uprawiac?jakas dziewica jestes czy jak ?

Gość prowokation - ludzie..

Gość do 14 roku życia mieszkalam
w pokoju z rodzicami. Kilka razy nie tylko slyszalam, ale i widzialam (tak ksztalty po ciemku), jak to robią. Za pierwszym razem mialam z 11 lat, strasznie to przezylam, pamietam ze w gardle tak mi zaschlo ze nie wiem jak to przezylam, a potem bylo mi tak strasznie mdlo... A nie moglam wstac, bo wydaloby sie ze nie spalam... Potem sie przyzwyczailam... Wiem, okropne uczucie, straszny szok... Ale mowi sie, ze są 2 ważne momenty w zyciu rodzicow i dzieci: kiedy dzieci dowiaduja sie, ze rodzice to robia, i kiedy rodzice dowiaduja sie, ze dzieci to robia... trzymaj sie i postaraj sie o tym nie myslec, zajmij sie czyms, to pomaga.

Dobra spoko luz ok ? Jestem moze troche nienormalna ale postawcie sie w mojej sytuacji jakbyscie byli w moim wieku i usłyszeli coś takiego.. a ja jestem troche dzwina.. ale przeciez nie bede tego znow tak przezywać.. bez jaj i niech robi co chce.

Gość prowokation - ludzie..
a co jakbyś dziadka z babcią usłyszała..

Gość Droga autorko
to moze dla odmiany ty wskocz do lazienki i ? i wykorzystaj trzesące sie paluszki :D albo czesące sie jak wolisz :D

Hm.. Myśle ze to samo.. przeciez to szok tak usłyszec czy zobaczyć byłabym troche przestraszona nie nie zdiwiona... nie potrafie okreslic tego co bym czuła.. ^^ a Ty co byś zrobił/a?

Gość zrobila bym sobie dobrze
tyle ze obok

Gość żenada i tępota
niektorzy rodzice tak wychowuja swoje dzieci ze te w wieku 3-4 lat po raz pierwszy widza swoja kupe :o i to nie zart ale szczera prawda myslisz ze pisze nie na temat? ......pomysl to zlapiesz w mig

Gość mig
zlapalam :)

ale.. co z tego.. przeciez zakazdym razem nawet jak bedę juz wiedziała to i tak zrobie to samo co teraz to samo poczuje! Tak czasem jest!