Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

istniejee

Boże.. Dlaczego Musiałam To Usłyszeć..

Polecane posty

Noo...dziewczynę :) taką moją osóbkę przed którą się otworze.Może kiedyś pójdę na jakąś psychoterapie ale na razie o tym nie myślę.

tylko nie myśl że sobie wybrałam że chce być z dziewczyną bo działy się takie rzeczy w moim życiu.orientacji sobie wybrać nie można.:)

Jestem juz jestem. Ahaa.. czyli nie przyjaciołka tylko dziewczyna. A spoko mhm.. no wlasnie zastanawiałam się czy nie przez to mhm:)

jestem jestem...tylko muszę wychodzić do innego pokoju żeby uspokojć siostrę bo płacze.

jestem jestem...tylko muszę wychodzić do innego pokoju żeby uspokojć siostrę bo płacze.

Gość próba odblokowania

Gość ja tez slyszalam
o.. jeszcze ciagniecie topik?

Hey:*:* Jestem mi tak samo się nie chciała pokazać piąta strona;( ale jz jest dobrze;) Taak dalej go ciągniemy ^^ hihi

Hmmm...wiesz matka mnie na imprezy nie puszcza...;( ale jak masz w porządku rodziców to porozmawiaj z nimi i udawaj bardzo dojrzałą ...ale najpierw powiedz że będziesz nocować u koleżanki :) hehe

Heh;) Mnie Mamam nie pusci.. a tate to nawet nie obchodzi 🖐️ ale luzik wole zostać w domku wole być sama nie poszłam ;p Heh.. No tak masz racje hm.. ;) Przyda się na przyszłość. Dziekuje:*