Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

spalilam sie na solarium

Polecane posty

Gość o jezu..

a dokladnie twarz...bylam 10 min a jest cala czerwona i boli w dodatku...glupio zrobilam ze poszlam az na 10 bo nie bylam od miesiaca ponad ale trudno. Macie jakies rady co moge zrobic zeby mniej pieklo i zeby nie byla taka czerwona?? Albo kiedy mi to zejdzie z twarzy...przeciez nie wyjde tak na ulice...

ja radzę zrezygnować z solarium w ogóle, może jakieś balsamy brązujące kremy ? nie wiem co poradzić bo nie opalam się w ogóle...

Gość o jezu..
zrezygnowac? Ale ja nie jestem jakims chodzacym murzynem. Nie lubie byc blada dlatego do czasu do czasu chodze no i wczoraj przesadzilam...I wygladam jak burak :/ A co mi krem brazujacy pomoze??

Gość smazona cebulka
maseczke z zimnej smietany, jak sie wchlonie to jeszcze raz, czerwone szybko zniknie,albo w aptece pianka na poparzenia

Krem brązujący przy jasnej karnacji to tragedia. Nie polecam. Widać, że sztuczne, brudzi ubrania a po 2 dniach zaczyna schodzić nie równo. Beznadziejne to. Nakładaj pianke na oparzenia, jakieś balsamy.. to co masz. Przejdzie.

to musisz byc strasznie blada jak sie spalilas. Ja nawet po 3 miesiecznej przerwie moge isc na 12 minut i nic mi nie jest.Chociaz z solarium i tak rzadko korzystam.Wole naturalnie:) A na zmniejszenie dolegliwosci? Krem nawilzajacy lub kefir(polozyc, nie pic:) )

Gość o jezu..
no nie jestem zbyt opalona, dlatego poszlam na dluzej...nie wiedzialam ze sie tak spale ;) ale kefir i maslanka dobry pomysl ;) sprobuje i dziekuje ;)

teraz: \"o jezu.. zrezygnować\" a za 5 lat \"o jezu jak mogłam chodzić na solarium\" :>

Gość upppppppppppp
debilko chuj kogo to obchodzi ze spalilas swoja zadna gebe na solarium i tak jestes brzydka i ci nic nie pomoze tylko zmarszczek i raka sie nabawisz glupia pizdo

Też kiedyś spaliłam buzię na solarium. Super pomógł mi balsam do ciała z Ziaji masło kakaowe. Posmarowałam nim twarz na noca rano już prawie w ogóle nie była czerwona. Polecam!

Gość upppppppppppp
i nie wymieniaj imienia jezusa na daremo debilu

Gość o jezu..
moze tak powiem a moze nie. Nie jestem uzalezniona i chodze na solarium od czasu do czasu. Nikt kto mnie zna nawet by sie nie domyslil ze na solarium chodze, nie naleze do tych pomaranczowych dziewczyn, a glownie chodze dlatego ze mam troche przyszczy a promienie UV na nie pomagaja i buzia chociaz troche lepiej wyglada. Zreszta to nie Twoj interes.

Gość a w aptekach jest
pianka z propolisu na poparzenia jest po prostu super, polecam

Gość o jezu..
najwyrazniej kogos to obchodzi bo mi pare osob doradzilo. A jak ciebie to nie interesuje to po co sie wypowiadasz? Boze, czasami to mi jest was zal, nic tylko wyzywacie, krytykujecie itp. Zajmijcie sie wlasnym nedznym zyciem.

Gość upppppppppppp
nie wymieniaj imienia boga i jezusa to przyziemnych rzeczy jakim jest twoj spalony ryj!!!!!!!!!!!!!!!! to po pierwsze po drugie solarium i slonce pomaga tylko na poczatku na pryszcze potem bedzie jeszcze wiekszy wysyp i tego ci cicho zycze:)

Gość upppppppppppp
nedzne to jest twoje zycie i twoj spalony ryj!!!

Gość o jezu..
domyslam sie ze byla to wypowiedz jakies 14 letniej zachwianej emocjonalnie i niedowartosciowanej dziewuchy ktora nie ma wlasnego zycia i wpycha swoj wielki garbaty nochal w cudze sprawy. Nie moj poziom. Zegnam.

Gość typowy facet
upppppppppppp Musisz miec spore kompleksy. I czemu sie tak denerwujesz moherowy berecie? Taki z ciebie katolik?szkoda ze zapomnialas o "szanuj blizniego swego jak siebie samego". Wiec zamknij morde hipokryto. O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże, O boże,

Gość uppppppppp
typowy facet sam zamknij morde frajerze!!! Moge pisac to co chce!!! Laska jest idiotka to jej trza bylo powiedziec!!!Na przyszlosc pomysli co robi!!! banda debili!!!

Gość do upppppppppp
A za chwilę odejdziesz od komputera i znowu życie stanie się takie szare... Nikogo nie powyzywasz, nikt nie zwróci na ciebie uwagi, wszyscy cię oleją... Tak ja co dzień.

Gość do o jezu
Ja tak się urządziłam w zeszłym roku na sylwestra. Co chwilę smarowałam twarz kremem na naczynka (przeczytałam z tyłu że łagodzi podrażnienia) i pomogło :) Pozdrawiam.

Gość o jezu..
dziekuje wam za pomoc, mam nadzieje ze mi to cos pomoze, pozdrawiam :)

Gość typowy facet
uppppppppp To ze kobieta pojdzie raz na jakis czas na solarium nie jest oznaka idiotyzmu. Raczej dbania o siebie, tym bardziej ze nie robi z siebie pomaranczowej blachary. Idiotyzmem za to jest pisanie w taki sposob.Swiadczy to nie tylko o calkowitym braku inteligencji ale takze jest dowodem na to, ze jestes prosty/a.