Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziizi22

porod naturalny jest obleśny!!!

Polecane posty

a co gorsza rozchlastali mnie paskudnie od pępka po cipe - a pomyslalas moze ze nie mieli czasu zeby ladnie ciebie rozciac? a moze mialas jakies przeciwskazania do ciecia poziomego? rozna moze byc przyzcyna

Gość hmm wiecie cos wam powiem
....co nie zmienia faktu moja droga,ze żle wspominam cesarke . a jak mi sie wydaje to mam prawo sama to ocenić -takie sa moje odczucia ! byc może znajda sie kobiety które miały tak jak ja i wspominaja lepiej cc to też ich sprawa !a ty moja droga chyba nie rodziłaś?

Gość fajna m siedzi w niemczech
i jak widze wszystkie rozumy pozjadała :O ... jeżeli masz dzieci to chyba kupiłaś je na flomarku bo po twojej gadce odechciało mi sie jeść ...

ale czy ja mowie ze nie powinnas tak sie czuc?:) ja ci tylko napisalam ze moze tak musieli akurat cie rozciac ale ty masz pelne prawo tak sie czuc.. boze to juz nic nie mozna napisac? a ten wpis powyzej to ja nie wiem o co chodzi i nie wiem co takiego napisalam ze nagle ci sie jesc odechcialo:P

fajna - działasz ludziom na nerwy bo wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia :O mądrzyć się jest łatwo - ale pamiętaj, że to tlyko mądrzenie się :)

Gość pilotka *
a i jeszcze jedno po porodzie naturalnym na wizycie kobiety musialy byc bez majtek aby lekarz mogl obejrzec czy wszystko dobrze sie goi a ze rodzilam w klinice to na wizyte przychodzili tez studenci ktorzy rowniez musieli wszystko dokladnie obejrzec :O po cc sprawdzali tylko naciecie

no wlasnie ale tak w klinice jest ze tak studenci moga byc przy wszystkich czynnosciach ktore wykonuje lekarz i pacjentka nie moze sie nie zgodzic bo to klinika... mi sie wydaje ze tez kobieta wlasnie czuje sie lepiej spychicznie ze nikt jej tam nie dotyka po porodzie ani nie sprawdza poza tym nie wierze ze lekarz robi to w warkunkach intymnych, na pewno jest tak ze majty w dol i jak na sali leza 3 kobieta to kazda moze przeciez cos zobaczyc..

moonisia jak ci dzialam na nerwy to nie czytaj to co pisze poza tym nie pisz ze wszystkim ludziom bo tak nie ejst nie pasi to nie wchodz na ten topik, proste!

i wiesz wcale sie nie madrze mam takie zdanie i proboje go bronic jak bym sie madrzyla mowila bym ze ja mam racje i tylko ja a tak nie jest idz lepiej sie dzieckiem zajmij

Gość pilotka *
wizyta odbywa sie na sali przy wszystkich wiec nie ma tam zadnej intymnosci

Gość pilotka *
rodzilam w lublinie za cc placilam 1500 zl a za anestozjologa 300 zl

Gość natalia elfik
mnie tez czeka cc zastanawiam sie ile dac w lape- powiedzial, ze nie ma byc to zaplata 100zł ani 3000 wiec sama nie wiem ile

ja rodziłam siłami natury i uważam ,że potrzeba do tego porodu twardego charakteru i siły :) cesarka jest mniej wyczerpująca i jest napewno lepszym rozwiązaniem dla kobiet bojących się panicznie porodu ...mniejsze zło niz stres przed porodem przez całą ciąże ... a na zyczenie cesarka w moich rejonach 30 km ode mnie Schwedt. nie potępiam cesarzyc :D

to nie tak drogo:) ale kasa chyba tu nie ma znaczenia co? wazniejszy jest komfort psychiczny:) jak bedziesz nastepnym razem w ciazy to tez chcesz cc?:) a i jeszcze jedno bo nie wiem czy to napisalas dlaczego zdecydowalas sie na cc?

Gość pilotka *
jezeli zdecyduje sie jeszcze na dziecko to rowniez zrobie wszystko zeby miec cc na cc zdecydowalam sie ze wzgledu na bezpieczenstwo dziecka i na swoj komfort psychiczny (pisalam o tym szerzej wczesniej) nie wyobrarzam sobie rodzic sn

no to tak samo jak ja:) a lekarz robil jakies problemy czy nie?:) i jak to u ciebie wygladalo? otwarcie spytalas ile kosztuje cc na zyczenie?

Gość pilotka *
moje dziecko ma prawie 4 lata i niebylo z nim zadnych problemow zdrowotnych

Gość pilotka *
jak on zobaczyk moja panike i prawie ze histerie przy zwyklym badaniu to sam prawie ze zaproponowal :D

Gość pilotka *
chlopiec

Gość pilotka *
onomatopeja :D

Gość pilotka *
nie robil zadnych problemow do szpitala przyjechalam na 5 dni przed terminem zrobiono mi wszystkie badania i 2 dni pozniej wykonano cc

Gość pilotka *
moj to urwis i niepokorny typ a dotego strasznie ruchliwy