Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziizi22

porod naturalny jest obleśny!!!

Polecane posty

no ok jesli ona sie na ciebie nie kladla to wszystko w porzadku:) oj nie zawsze:) nie raz widzialam matke okolo 30lat i male dziecko a morde darla jakby to byly jakis konkurs ktora glosniej potrafi mi sie wydaje ze czasami mlodsza moze dac wiecej niz starsza:) a co do finansow, to masz racje:) tylko ja sobie tego dziecka sama nie zrobie:) jesli wiem ze moj facet ma stala prace i nie zanosi sie ze w najnlizszym czasie go zwolnia albo cos, to dlaczego nie?:)

a ja sie ciesze ze juz jestem mama (mam 19 lat) jak moja corcia bedzie miala mloda mamusie i wydaje mi sie ze sie lepiej dogadamy bo ja tez nie bede taka stara

castaya ja mysle tak samo:) moja mama urodzila mnie gdy miala 17lat i teraz tylko czasami sa problemy pomiedzy nami:) ja sobie nie wyobrazam co by bylo gdyby ona miala np 45lat....

jesli jestes pewna swojego zwiazku, studiowac nie zamierzasz to dlaczego nie? wczesne macierzynstwo tez ma swoje zalety; a jak juz bedziesz w ciazy to wtedy podejmuj decyzje jak bedziesz rodzic, jeszcze ja pewnie zmienisz kilka razy...

Gość cos obrzydliwego jak mozna
jest obrzydliwy uwłaczający godność kobiety kto wymyślił coś tak obleśnego?

Gość mać
nie porod jest obrzydliwy i uwłaczajacy godnosci tylko sytuacja w jakiej kobieta niekiedy musi rodzic

Gość 8888888888888
castaya --- no tak ale po to jest polozna i kazda ma obowiazek to zrobic

8888888888888- i tu sie mylisz moglaby poprostu czekac bo mialam podlaczona kroplowke z oksytocyna i powoli by sie to wszystko przygotowalo do porodu!

Gość ale to fakt
moja mama urodzila mnie gdy miala 19 lat i tez mam z nia swietny kontakt moze cos w tym jest...i tak jak mowicie ciesze sie ze nie ma np juz pod 50-tke. bo ciagle niektorzy twierdza ze sistrami nawet jestesmy :D

no u mnie tez niekiedy jest tak ze ludzie mysla ze mama to moja starsza siostra:) moja mama naprawde mlodo wyglada i sie z tego ciesze:)

ja mysle ze wczesniejsze macierzynstwo ma jeden minus - nie ma sie pracy wiec troszke ciezko z kasa ale kurde pozniej tez nie wiadomo co bedzie:) poza tym moja mama mowila ze jak bylysmy male (ja blizniaczka jestem) to taka bieda w domu byla ze glowa mala...ale z tego co pamietam to zawsze byly zabawki, slodycze, itp...

Gość kobitka po cesarce 5 lat temu
moja mama urodzila mnie jak miala 21 lat.ja urodzilam swojego synka majac lat 20. :) moj syn ma 5 lat,ja 25.tez chyba jestem mloda mama?

castya sorki ze takie pytanie ale ty wpadlas czy planowalas ta ciaze?:) i chlopak od razu sie zgodzil?:P bo u mnie to mowi ze za wczesnie ale moze za jakich rok chce :)

Gość ale to fakt
:) mloda mama jestes :) ja mam 20 i jestem w ciazy no jak urodze to bedzie 21 i to chyba nie tak zle... ale czasem i tak mysle ze to moze troszke za wczesnie,dzidzie kocham i powiem szczerze wiedzialam na co sie decyduje odkladajac tabletki anty wiec moze bedzie oki :)

Gość mać
no wlasnie fajna ale tez czasy inne byly:( dziecko nie musiało mie komurki ,laptopa ,kolorowego telewizora ,i zabawek za 150 zl..

ja w ogole myslalam ze jestem w ciazy jakies 2 miechy temu bo 2 razy rano zwymiotowalam, okresu brak wiec sie troszke balam:) ale chcialabym byc w ciazy:) urodzialbym po maturze wiec ze szkola nie byloby problemu:)

fajna- ciaza byla nie planowana ale spodziewana poniewaz jak wiadomo to seks bez zabezpieczenia niesie pewne ryzyko! ale ani przez chwile nie zalowalam tego! :-)

ja pamietam ze pozniej juz jak bylysmy wieksze cos ok. 5lat to rodzice czesto nam cos kupowali moze chceli nam to wynagrodzic? nie wiem:( teraz sie smieja bo obok naszego domu byl taki malutki sklep i tam sprzedawali zabawki to sie smieja ze my ich urtzymywalysmy bo co chwila cos tam kupowalysmy:P ale prawda czasy byly takie ze glupia lalka to bylo cos:)

a z chlopakiem nie bylo zadnego problemu ma 24 lata dobze platna prace wie jakos sobie radzimy

ale dziecko ci podrosnie i sama pojdziesz do pracy i bedzie dobrze:) ja tez bym chciala \'\'zaciazyc\'\' ale sie troszke boje:(

a chlopak sie od razu zgodzil czy jakos musialas przekonywac?:) i masz corke czy synka?:) do kogo podobny?:P sorry ze cie tak wypytuje ale jakos ciekawa jestem:P:)

wg mnie nie jest powiedziane ze mlodsze mamy zawsze lepiej dogadaja sie z dziecmi chociaz sama mam taka nadzieje bo tez jestem mloda mama - w ciaze zaszlam majac 19 lat ale moja mama urodzila mnie zaraz przed 30-tka (jestem jej pierwszym dzieckiem) i swietnie sie dogadujemy :) moge jej o wszystkim powiedziec, ona zreszta tez nie ma przede mna tajemnic ;) za to w rodzinie mam osobe ktora tez mlodo urodzila i z corka ma sredni kontak... bardzo czesto sie kloca

Gość olimpus
no ta, a to carskie cięcie jest za to estetyczne. brrrrrrrrr kroją taką jak wieprza, krew się leje strumieniami,wyciągają noworodka, zaszywają jak wieprza i to ma być estetyczne? w jakim sensie? brrrrrrrrrrrrr

tak mieszkam razem z chlopakiem u mnie z rodzicami! ale to z wygody bo moja mama bardzo lubi zajmowac sie Amelka wiec mam dla siebie troche wolnego czasu! mama na poczatku nie byla zachwycona ale bardzo szybko zmienila zdanie :-) a z tata to wogole nie bylo problemu bardzo sie ucieszyl moze dla tego ze moj tata jest juz starszy i chcial byc juz dziadkiem:-)

Gość iziizi22
ooo jaki spokój na topicu:)