Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziizi22

porod naturalny jest obleśny!!!

Polecane posty

Gość po co w ogole
o Booooosze! jak w ogole mozna wypisywac takie bzdury! biedne dziecko sie meczy przy porodzie! to dlaczego nam przez gardlo nie wyskakuja? Do madchen- ty kobieto nie masz bladego pojecia o fizjologii porodu, teraz zaczynam rozumiec dlaczego wkurzasz tyle osob na forum. ZADEN uczciwy i normalny gin nie powie ze cc jest lepsze

Gość jak czytam to mysle ze
jestescie maksymalnie puste i tepe szczegolnie ty fajna! jak ci sie wydaje ze cesarka polega na lezeniu i nie wysilaniu sie to grubo sie mylisz nie bede az taka suka i nie bede ci zyczyla zebys przezyla kiedys cc i zrozumiala co to naprawde jest ty tepa dziewczyno

Gość pytam pytam i pytam bo mnie za
laska, jesli ty porownujesz cc z aborcja pod wzgledem konsekwencji fizycznych to sory - nie ten worek.

Gość mać
oczywiscie ich zycie ich sprawa nie oznacza to jednak ze cesarka jest lepsza od porodu naturalnego dla matki a przedewszystkim dla dziecka

ale kto powiedzial pod wzgledem konekwensji fizycznych! ja wiedzialam ze sie ktos tego czepi:P mi chodzilo o to ze aborcji sie lekarze boja robic bo jest nielegalna, ale cc na zyczenie tez przeciez jest \'\'nielegalne\'\' i o to mi chodzilo:)

Gość Kakusiaaaaa
bueheh widzeze dziewczyny sie wstawily i wszyscyprzeciwko fajna madchen :D

nikt sie nie uwzial tylko kazdy jej udowadnia ze plecie od rzeczy. a najlepiej zachowala sie autorka topiku - wziela dupe w troki i poszla pewnie n a erotyczny:P

Gość gfdss
fajna madchen ---> nic do ciebie nie mam ale myślę sobie tak: po co tracisz czas kłocąc się z ludźmi na forum, nie lepiej sobie cos innego porobic? naprawde szkoda nerwow czasem. wszystkich do swojego zdania neistety nie przekonasz... szkoda czasu.

ale ja nie usiluje przekonac:) ja mam po prostu takie zdanie widze ze wiekszosc kobiet woli rodzic w bolach i sie szczycic ze zaznalo pelni macierzynstwa a ja chce byc szczesliwa mama i nie chce aby wspomnienia z porodu powracaly proste

Gość Kakusiaaaaa
nie udawaj ze nie bo bylo widac jaksie zatkalas i brakowalo ci argumentow Zreszta tyllko ci prawde powiedzialysmy udowodnilysmy ze jestes tempa i sie wypowiadasz bezmyslnie gdyby bylo inaczej to ludzie by byli po twojejstronei bez najezdzania na ciebie

Gość Kakusiaaaaa
buehe wypowiadac sie w dwoch osobach to zalosne pytam pytam i pytam bo mnie za --dokladnie ;)

gdzie mnie zatkalo?? ty chyba smieszna jestes:P zreszta to ze najezdzasz na mnie nie robi mi roznicy bo nie chce cie przekonywac do swoich argumentow trzymaj sie swoich i nie obrazaj kogos kto mysli inaczej

Gość mać
nikt Ci nie karze rodzic w bolach. Natomiast znam wiele osob po CC dla ktorych wspomnienie porodu nie jest tak rozowe jak moze Ci sie wydaje..

ze niby to do mnie ze wypowiadam sie jako fajna madchen i gfdss?? hehe juz nie raz tak ktos tak pisal:D ale widac ze trudno uwierzyc ze ktos moze myslec tak jak ja?:P co brak argumentow i trzeba obrazac?:P

ale ja ci powiem ze ja jestem juz w 100% zdecydowana na cc i nic mnie nie przekona moge cierpiec przez 2 dni po cc, moge nie kichac, itp ale ja i tak chce miec cc

madchen, problem w tym, ze ty nie masz argumentow.

Gość Kakusiaaaaa
Smieszna ty jestes tym co piszesz cojuzchybakazdy ci udowodnil A kazdypsize ze piszesz w dwoch osobach bonikt ci nei wierzyi nei ufa widocznie i nei lubi :P proste

ja nie mam argumentow?? dla mnie to sa argumenty nawet sam bol jest duzym argumentem i nie jest powiedziane ze trzeba rodzic tylko naturalnie i cierpiec mamy wybor wiec dlaczego z niego nie skorzystac?

Gość mać
przeciez nikt Cie nie przekonuje. Tylko dziewczyno głupoty pieprzysz niestety o tym jak to cudownie jest miec CC .

no co jeszcze mi napiszesz? wiesz to forum nie jest dla mnie oknem na swiat i noce normalnie przesypiam nie placzac w poduche ze ktos mnie tu nie lubi nie lubi to jego problem a nie moj

ok, naprawde bez sensu stala sie ta dyskusja. nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc ci udanej cesarki w przyszlosci i tego, zebys kiedys miala odwage przyznac sie przed sama soba, ze tym razem nie mialas racji;) 🖐️

Gość cc kontra poród naturalny
ojoj fajna, jaka Ty agresywna jesteś...

a gdzie ja napisalam ze to jest cudowne? nie pisz czegos czego nie powiedzialam a moze przytocz moje slowa... ja wiem ze cc jest pewnego rodzaju operacja, ze nie ma sie sily zeby wstac, itp...

Gość po co w ogole
cos ty sie tak tego cierpienia uczepila??? przeciez kobiety rodza tez w znieczuleniu! a moze boisz sie ze ci sie poszerzy?

Ja myśle że do tego trzeba dojrzeć...A wedłóg ciebie cc nie jest obleśna?? Jak ci bebech rozcinają ??/ Te dwie rzeczy są dla oka dziwne ale jeszcze kwestja podejścia do tego...Dla jednego obleśny jest poród dla innego nieogolone pachy ;)

tak tego tez sie boje nie ukrywajmy ze po porodzie pochwa nie wraca do stanu przed ale wy siebie mozecie oszukiwac krzyz na droge

i co teraz mnie zabijesz bo nie chce miec wiadra pomiedzy nogami?:P decydujac sie na dziekco nie chce tracic wlasnego zycia i przyjemnosci nie mam takiej ambicji aby byc matka polka

Gość mać
cytuje-- no ale co z tego ze masz rozcinana macice? zszywaja i po klopocie mniej bolu, mniej lez, i mniej stresow - no prosze sielanka zupelna