Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak_tak_to_nie

Czy ktoś jeszcze czuje się nieszczęśliwy?

Polecane posty

Gość Jak_tak_to_nie
Czy problem z praca wynika z tego, że jej nie ma, z tego, że ktoś lub coś przeszkadza Wam pracować czy z tego, że nie macie już czasu by pracować?

Gość Ksienza
A ja mam takiego doła jakiego dawno nie mialam. Co ci mam napisac - ze z 2 polowka tez mozna sie czuc nieszczesliwa? Tak mam meza od 4 msc i co zdradza mnie - pije i ja glupia nie wiem co robic - rozwod? Tak niby to nie takie proste. Boze - zamien sie!

Gość Jak_tak_to_nie
A dlaczego nie rozwód? Jeśli wiesz jak przerwać nieszczęście, zrób to.

Gość The Secret
agaa-- napisała: "do The secret a amsz moze e-booka?" Mam. Po angielsku (podaja maila jeśli język nie stanowi problemu). Po polsku ta książka niestety jeszcze wydana nie została, ale podobno w najbliższym czasie ma mieć premierę.

Gość nmnmnmnmnmn
Ksienza: A dobrze ci tak ! Sama go wybrałaś na męża więc do kogo te pretensje ! Sama sobie jesteś winna ! Nikt dzisiaj nikogo nie zmusza przecież do małżeństwa. Widziały gały, co brały.

Gość Optymistka
Tylko bez agresji;) Jak to - 4 miesiace i już się źle dzieje? I jak to NIE WIESZ CO ZROBIĆ? Zostaw go i znajdź kogoś wartego Twojej uwagi i czasu. Masz zamiar tkwić w niedobrym dla Ciebie małżeństwie? Po co?