Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I odrazu jej nie chcę

Okazało się, że dziewczyna, z którą się spotykam nie jest dziewicą

Polecane posty

to akurat jest jakis internetowy onanista, ale co najgorsze, to faktycznie są \"faceci\" majacy takie \"zasady\"

A jak nie kochała tego jednego? Jak zrobiła to z nim tylko dla seksu i żeby pozbyć się cnoty?

bardzo tez lubię jak koledzy wujka Stefana z budowy za oknem wpychaja i w dupsko gruba wątrobiankę :)

jak bedziesz tak myslal to do konca zycia bedziesz sie onanizowal w swoim pokoju dziecko dorosnij

spotytkales sie z nia, taka ona delikatna i slodka a juz jej przeszlosc sobie dopisales. Pewnie ciebie tez chciala tylko rozprawiczkowac wiesz..

a ja mysle ze z racji tego ze sam jest prawiczkiem, nie chce miec dziewczyny bardziej doswiadczonej od niego zeby nie musial palic buraka jak cos nie wyjdzie za pierwszym razem:P:D:D:D:D

Nie ukrywam, że czystość, niewinność i cnota oraz moralność mają dla mnie duże znaczenie

No dokładnie,dorośnij jakoś mojemu facetowi nie przeszkadzało,że wcześniej miałam jednego partnera. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć dziecko.

to poczekaj do niedzieli i idź na spotkanie marianek czy dzieci Maryi tam znajdziesz dziewice tylko błagam Cię nie miej pretensji jak okaże się,że w gimazjum się całowała z 4 kolesiami na dyskotece :]

Wydaje mi się, że mądra i kochająca dziewczyna byłaby w stanie być dość wyrozumiała w stosunku do prawiczka, więc nie w tym rzecz

Gość sdjbgdhjdvhgh
a tak podejsc do sprawy: kobiety ktore z kims spaly sa lepsze w lozku - zastanow sie - czy warto wiazac sie z taka co pojecia nie ma .......... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`.. . . .. ........ ........ |. . . . . |. . .| ......... ......... .. . . . ./ . ./ ........... ........... `=(.. /.=` ........... ............. `-;`.-' ............. ............... `)| ... , ......... ................ || _.-'| .......... ............. , _|| .._, / ......... ....... , ..... ..|| .' .............. ....... |.. |.. , . ||/ ............... .... , ....` | /|., |Y.., ........... ..... '-...'-._....||/ .............. ......... >_.-`Y| ............... .............. , _|| .............. ................ ..|| .............. ................. || .............. ................. || .............. ................. |/ .............. http://myspace.com/angellaashtonla

no to szukaj dalej jakiejs niewinnej dziewicy!! Jak znajdziesz to bede pod wrazeniem.Jak znajdziesz to daj znac, bo wszyscy sie przejeli twoim losem.

\"Nie ukrywam, że czystość, niewinność i cnota oraz moralność mają dla mnie duże znaczenie\" :D:D a wystarczyloby chlopakowi twardy dysk przejrzec i pewnie znalazlyby sie takie filmy, ze dzivka z 20 letnim stażem by sie zaczerwienila :P

Niuniexa - ale twój facet zapewne prawiczkiem nie był, więc pewnie byliście kwita

\"to poczekaj do niedzieli i idź na spotkanie marianek czy dzieci Maryi tam znajdziesz dziewice\" to byś sie skarbie zdziwila jak dlugo musialby szukac :P

Gość sdjbgdhjdvhgh
jak pozbedziesz sie sredniowiecznego myslenia to byc moze zrozumiesz ze kobieta to duzo wiecej niz tylko cipka i gdzie ta ciopka byla -kobieta to przede wszystkim czlowiek .......... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`.. . . .. ........ ........ |. . . . . |. . .| ......... ......... .. . . . ./ . ./ ........... ........... `=(.. /.=` ........... ............. `-;`.-' ............. ............... `)| ... , ......... ................ || _.-'| .......... ............. , _|| .._, / ......... ....... , ..... ..|| .' .............. ....... |.. |.. , . ||/ ............... .... , ....` | /|., |Y.., ........... ..... '-...'-._....||/ .............. ......... >_.-`Y| ............... .............. , _|| .............. ................ ..|| .............. ................. || .............. ................. || .............. ................. |/ .............. http://myspace.com/angellaashtonla

Nie chcę kobiety, którą ktoś uczył w łóżku. Wolałbym się z jakąś obustronnie uczyć razem od podstaw

Gość poik
Powiedz jej, że jesteś prawiczkiem to i ona Ciebie nie będzie chciała. I że wolisz piwo z kumplami od dziewczyn. No rzeczywiście - wysokie progi... Haha. Masz chyba jakiś kompleks skoro dziewczyny Cię do tej pory nie interesowały

I odrazu jej nie chcę \"Wydaje mi się, że mądra i kochająca dziewczyna byłaby w stanie być dość wyrozumiała w stosunku do prawiczka, więc nie w tym rzecz\" czyli mam z tego rozumiec ze Ty nie jestes kochajacy, wyrozumialy i madry w stosunku do niej prawda? bo nie mozesz przebolec ze kogos juz miala. albo masz 13 lat i krecone zeby albo jestes zwyczajnie glupi.....

Poza tym dziwnie mi by było się całować z ustami, które już pewnie komuś robiły loda

\"kobieta to przede wszystkim czlowiek\" nie no, nie przesadzajmy w druga strone :P:P

Gość poik
Po co wogóle ta dyskusja? Przecież to widać, że albo to dzieciak albo jakiś nienormalny nie z tego świata. Prosty gościu jak drut

Gość Ooooooooooooooooooooooo
Nasz klubowy IDIOTA..wrócił ze swym odwiecznym problemem:D :D :D

Po prostu ta jest chyba pierwszą, o której myśłałem, że mnie tak zainteresowała. Do tej pory migałem się raczej od randek, wolałem wieczorem imprezy albo piwo, lub grzebanie przy aucie i jazdę nim. Dla żadnej dziewczyny, jeszcze nie straciłem głowy

Gość poik
On wogóle nie odpowiada nam, pisze sobie swoje upierdliwe zdanie - w kółko to samo. Debilątko jakieś

W życiu już byłem na randce z nie jedną dziewczyną, z jakimiś też chodziłem, ale to nie miało tego czegoś

\"Po prostu ta jest chyba pierwszą, o której myśłałem, że mnie tak zainteresowała. Do tej pory migałem się raczej od randek, wolałem wieczorem imprezy albo piwo, lub grzebanie przy aucie i jazdę nim. Dla żadnej dziewczyny, jeszcze nie straciłem głowy\" a lat masz 20 to moze cos jest z Toba nie tak? nie pomyslales o tym?