Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszoonaaa

Czy możliwe jest aby suczka urodziła...

Polecane posty

Gość wystraszoonaaa

2 tyg przed spodziewanym terminem?? bo moja ciężarna sunia właśnie zaczęła się dziwnie zachowywać.. ma jakieś dreszcze, lata po mieszkaniu jak poparzona i nie wiem czy to czasem nie to..:o a raczej bym nie chciala bo nie dość że jestem sama w domu, to na dodatek mam impreze.. A przeciez jej tak nie zostawie.. :(

Pewnie mozliwe, bo to zachowanie typowe dla poczatku rodzenia. Nie zostawiaj jej samej, bo moze byc w szoku i potrzebuje teraz opieki. Sam porod nie jest niczym strasznym,ale w razie jakis komplikacji bedziesz jej potrzebna.

Gość wystraszoonaaa
wiem, ze moge sie przydac bo poprzednio jak rodzila to musialam rozrywac lozyska, bo sama nie mogla przegryzc.. teraz to i ja zaczynam miec dreszcze.. Na razie lezy spokojnie ale i tak cala dygocze.. qrde a ja mam plany :o

No wlasnie, lepiej przeloz plany. Jak moja suczka rodzila to jeden szczeniak urodzil sie zachlysniety i gdyby nie szybka reakcja to by umarl :( Nie masz kogos kto by mogl zostac z Twoja suczka? Moglabys byc pod telefonem w razie czego. Ale jak zaczely sie juz skurcze to lepiej nie ryzykuj.

Gość wystraszoonaaa
no wlasnie akurat dzisiaj wyszlo tak, ze nie mam nikogo 'pod reka'.. a zreszta mialam byc 30km od mojego domu, weic dojechac spowrotem by bylo ciezko.. a w ogole to nie spodziewalam sie ze moze to nastapic.. i to akurat dzis buuuuuu no nic, chyba przyjdzie mi zrezygnowac:(