Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiekkk

Pokuciłam się z chłopakiem . smutno mi

Polecane posty

Wczoraj na gg rozmawialam z chlopakiem i powiedzial mi ze nie bedzie go dzis na gg poniewaz idzie pić jest zagranicą wiec ja mu powiedzialam ze ja tez moze pojde na jakaś imprezke z kolezankami i moze pogadam z jakimiś facetami .) to wtedy moj chlopak napisal mi chodz sobie gdzie chcesz i ze mu zjebalam wieczor . a ja napisalam ze pojde z facetami pogadac poniewaz w tamtym tygodniu mi napisal chlopak ze byl z kumplami na impresce a potem poszedl z nimi do jakis tam dup i gadali wiec chcialam sie odegrac ale mi to nie wyszlo bo od wczoraj sie nie odzywa i go nie ma na gg .( czy to moja wina pomożcie nie wiem co mam robić ?//????

Gość Przede wszystkim powinnaś
wziąć słownik ortograficzny do ręki. ImpreSce? PokUciłam? Co to za słowa?! No i sama jesteś sobie winna- chcesz mieć spokój w związku to nie udawaj i nie odgrywaj się za wszystko, bo potem takie oto właśnie nieprzyjemne sytuacje mają miejsce.

a czy ty jak ci chlopak napisal ze byl na imprezce i gadał z innymi dziewczynami obrazilas sie i nie odzywalas pare dni? nie wiec to nie twoja wina :)

Gość mi na klopoty sercowe
pomaga maly romans ze slownikiem ortograficznym! goraco polecam

ile masz lat? bo ten wasz zwiazek to wyglada mi na bardzo niedojrzaly, o Twoim facecie nawet nie wspomne :O

Jestem z chlopakiem już 4 lata .) Nie wiem co mam robić pisać do niego czy czekać na jego pierwszą reakcje

Kulaj czukerek walić błędy ale po kiego grzzyba trzaskałas mu fochy pt\" rozmawiałeś z kobietami na imprezce?Jak mogłeś?!\" nie wiem juz sama nie wiem .(

on gadal z laskami to ty bedziesz gadac z kolesiami, nie mial sie o co facet obrazic;) znajac facetow to pewnie na rozmowie sie nie skonczylo...

Gość no cóż...
Kasiekkk pytasz co masz robić? Po pierwsze wyślij emotkę i idź spać. a tak między nami kobietami to...zorganizuj sobie towarzystwo dziewczyn a tak w ogóle siedzenie w domu to kiepski pomysł :)

dziekuje wam dzis sie juz odezwal i nawet przeprosil za swoje glupie zachowanie