Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Black

Kobiety kierowców ciężarówek łączmy sie

Polecane posty

Gość żonka kierowcy
Jestem żoną kierowcy tira. Mąż jeździ nocami i jest co drugi dzień w domu ale mi ciągle brakuje czasu z nim spędzonego. Martwię się jak jest w trasie. Mamy małą córeczkę. Mam do męża zaufanie.

Gość malinka0310
hmmm, liczylam na jakies wsparcie duchowe . domyslam sie ze kazda z nas przezywa odobne smutki , lecz chcialam wiedziec jak to u was wyglada , czy czesto piszecie ze swoimi facetami badz dzwonicie itp. pozdrawiam

malinka0310 nie masz się czym przejmować :) Skoro Twój chłopak dopiero zaczyną jeździć to nic dziwnego , że to nowa sytuacja dla Ciebie i jest Ci cięzko , ale naprawde do wszystkiego da się przyzwyczaić :) Nie ma się też co dziwić że nie ma czasu na odezwanie się. Nam może sie wydawać , że kiedy ma pauze tzn że nic nie robi i powinien się odezwać , a często tak nie jest :p Sama osobiście mam tak, że mój facet potrafi się nie odezwać np. przed 3/4 , także zdąrzyłam sie już do tego przyzwyczaić :] Więc głowa do góry i nie myśl tyle o tym co robi i z kim ( jeśli oczywiście chodzi o kolegów ) bo tylko niepotrzebnie marnujesz tym swój czas :]

Gość malinka0310
dzieki LILL za wsparacie . no mam nadzieje ze mi przejdzie czasam sama na siebie krzycze ze to jakas obsesja juz chyba. moze uda mi sie tak nie myslec o tym wszystkim , pozdrawiam !!

Gość malinka0310
MageMage , jestescie ze Szczecina albo okolic ?? odezwij sie prosze , pozdrawiam wszytskie dziewczyny kierowców :)

spoko Przywykniesz :) Mój jezdzi od 10 lat .Nie wnikam w zadne sugestie i docinki znajomych Nie mysle nad zdrada nie doszukuje sie kłamstw Zyje sobie normalnie Trzeba sie nauczyc zyc z takim zawodem bo jesli bedziesz ciagle wymyslała czy zdradził , czy nie pije na pauzie itp to zwariujesz .Pozdrawiam :)Acha i bedziesz marnowac czas na kafe :D

Gość sg53
w mojej byłej pracy miałam styczność z kierowcami tirów...koniec końców - nigdy nei chciałabym być żoną takiego męża:o widomo, ludzie są różni...jedni noszą obrączki, ciągle latają z tel przy uchu bo żona dzwoni, opowiadają o dzieciach...a później dziwonią i skłądają propozycje wyjazdu z nimi w trase:o są tez tacy, którzy bardzo mi imponowali, po paru rozmowach widać było, że nei w głowie im romanse, zdrady. życzę Wam abyście trafiły na tych ''lepszych''...choć mało to prawdopodobne:( ps. nawet nie wiecie kobitki jak oni potrafią kłamać:(

Dlatego olac to i nie wnikac w szczególy póki nie ma si e dowodów Ja o nic nie pytam bo chyba normalne ze sie nie przyzna nawet jak zdradza :D

Gość malinka0310
wlasnie sie zastanawiam co to za zycie w takim zwiazku kiedy faceta przez 3/4 nie ma . chyba nie chce tak zyc , aczkolwiek znam kobiety ktore nie wyobrazaja sobie zycia inaczej , ciesza sie na przyjazd i na wyjazd :)

Tak ogóle to fajnie ze ktos odswieżył ten temat :) Wszystko to kwestia nastawienia i przyzwyczajenia Ja tak zyje juz 10 lat i powiem szczerze jest mi dobrze. Owszem czasem jest mi smutno , czasem nie radze sobie z codziennymi sprawami , czasem szlag mnie trafia ze wszystko na mojej głowie Ale tak jest i nie zmienie tego.i rzeczywiscie bywa ze ciesze sie jak juz mąz wyjezdza bo przy takim zyciu długie przebywanie razem bywa juz niestety męczące :)

Gość malinka0310
woyowniczko - wlasnie przeraza mnie to ze moj facet nie mysli o jezdzie na rok a raczej na 10 lat, podoba mu sie ta praca i od malego chcial byc tym kierowca zlosliwi moga powiedziec ze ja go nie zadawalam i szuka wrazen . jestesmy ze soba 5 lat i ufam mu aczkolwiek nie ufam kolegom i dziewczyna z barow przydroznych ale okazja czeka wszedzie :( rownie dobrze on moze pomyslec co ja robie tutaj , moge sie bawic , mam " wolna chate " tylko ze ja jestem raczej typem ktory czeka w utesknieniu :( a czesto rozmawiasz jak maz jest w trasie ? tzn . czy dzwonicie piszecie smsy ?? z gory przepraszam za odwazne pytanie !! pozdrawiam goraco !!

Malinko , jak juz pisałam mąż jezdzi ponad 10 lat po Europie poznałam go 14 lat temu i juz wtedy był kierowca Nie wyobraza sobie innej .to jego pasja i powołanie Byl przez chwile kierownikiem transportu ale gasł w oczach Potem zaczał jezdzic po Euroipie Jest w domu raz na tydzien , czasem rzadziej,Oczywiscie sa smsy bo na telefony szkoda kasy :) Połazcenia komórkowe w roamingu nadal sa drogie .Mamy dwoje dziecci i to ja zostaje ze wszytskim sama Ale nie mysle o zdradach , sa inne problemy Bardziej martwi mnie to ze przeklina - u kierowców to normalka Głosno je , wydaje dzwieki z róznych otworów :D Schamiał poprostu JEZDZIŁAM z nim w trasy , nie jest to lekka praca Co moge Ci poradzic jesli masz wpływ na decyzje chłopaka i potrafisz mu wyperswadowac ten pomysł to zrób to Jesli nie , jesli ta miłosc do kółka jest silna , pogódx sie z tym i naucz zyc tylko nie zdreczaj sie , nie dociekaj , nie wierz w to co mówia inni Zycie samo wskaze droge i prawde.Chcesz pogadac pisz odpowiem:)

Gość malinka0310
woyowniczko , bardzo chetnia porozmawiam i dowiem sie czegos oraz uslysze pare rad jak sobie z tym wszystkim radzic . licze na to ze po 3 tygodniach czeka mnie tydzien pieknych chwil. ciezko ale w normalnej pracy w polsce sie dorobimy tylko garba , tez chetnie pojade w trase , moj facet mi to zaproponowal ale wpierw musi sie wdrozyc , a moze powiesz jak ty bylas z mezem na wyjazdach ??

Gość stahu
wiecie ze wasi mezowie ladnie rzna na wyjazdach

kilka razy byłam z nim w trasie i nawet mi sie podobało mimo 40 stopni w cieniu w Hiszpanii :) Ciezka jest taka wycieczka Jesz w samochodzie spisz w samochodzie i myjesz sie koło niego Jak pauzujesz blisko stacji to masz szanse na prysznic , jak na dzikim parkingu to myjesz sie woda z butelki Toaleta tez albo na stacji albo na parkingu pod krzaczkiem albo i kołem auta :D Nic przyjemnego prócz widoków Ja jestem bardzo tolerancyjna osoba i z duzym poczuciem humoru podchodze do takiego zycia Jak mozesz jezdzic z chłopakiem to polecam Duzo cie to nauczy i zobaczysz ze wcale nie jest tak jak tu pisza A w pamieci utkwiło mi takie powiedzonko ze kierowca jest jak pies -spi w budzie , je z miski i sika pod koło :D

malinka0310 jak tak pytasz o Szczecin - to liczy sie jako punkt docelowy :p ? Woyowniczka skoro uważasz że takie wycieczki są cięzkie , to po co sie na nie wybierałaś =] ? Prościej byłoby zostac w domu gdzie masz dostep do wszystkich potrzebnych rzeczy niż się niepotrzebnie męczyć :] Aaaa odnośnie tych powrotów i wyjazdów , to na ten powrót faktycznie się czeka i zawsze jest cudownie kiedy ma się koło siebie swojego mężczyzne, ale czasem jak już spędzam z nim za dużo czasu to mnie szlak trafia i wole żeby już pojechał , żebym troche zatęskniła za nim i znowu czekała do następnego powrotu :)

Gość sg53
haaaa! nie ma co sie obawiać dziewczyn w barach czy też, jak to mówią- leśnych ssaków, Ci co jeżdżą pare lat na dziwki nie chodzą, ba brzydzą sie nimi. wiem bo miałąm okazje wypytać o wszystko:P jeśli już szukają wrażeń to nie z byle kim:o nie raz widziałąm w pracy jak koleś najpierw szybko wychodził bo żona dzwoniła(zapytać co mu na obiad ugotowac:o) a póżniej wracał i pchał się z łapami:o z drugiej strony gdyby baby nie właziły im do kabiny to nie było by problemu. baba babie dołki kopie...:(:o trzeba przemyśleć 100 razy takie małżeństwo. wszystko zależy od człowieka, wiadomo. mąż listonosz moze zdradzać dostarczając pocztę...:D:Pa co dopiero mówic o kierowcy, który codziennie w inną stronę świata jedzie:o smutne to wszystko:(

Lill jeżdziłam bo najpierw chcialam zobaczyc jak to jest Potem mąż mnie prosił zebym z nim pojechała to raźniej mu będzie Nadal uwazam ze to nic fajnego tak w samochodzie mieszkac ale skoro on moze to ija mogłam sie poswiecic To chyba nawet dobrze o nim swiadczyło ze chciał mnie zabrac , nie ? :D Nie wiem dlaczego ale odbieram twoje pytanie do mnie jako atak :)

Gość malinka0310
oj dziewczyny dziewczyny . lilly szczecin jakos miejscowosc zamieszkania , woyowniczko z tego co mowisz nieciekawie i tez uwazam ze dobrze o nim swiadczy iz zabieral cie a tym bardziej ze pewnie chcial uspokoic twoje mysli na temat tego co w tych wyjazdach sie dzieje i napewno cie uspoily te wyjazdy tez z checia pojade jak tylko dostane urlop na 3 tyg. :) moze na jesien akurat nie ma upalow :) widze ze niektorzy wchodza i bazgrza tu tylko po to aby komus przykrosc sprawic , polecam formum typu : nudzi mi sie jestem glupkiem chetnie komus dowale i napisze glupoty !!

Smutne to jest niestety to co ludzie wypisują :) Zwróccie uwage jakie kobiety pracują w tych przydrożnych barach , boo nie należą one do zbyt młodych i zbyt pieknych , a tak jak zauważyła sg53 nie szukają wrażeń z byle kim ( to była jej jedyna słuszna uwaga niestety :] ) Nie wspomne tutaj również o paniach które stoją przy drodze , ciężko spotkać polke która by się porwała na takie coś , raczej są to te pier*dolone rumunki i inne smoki :] Może dlatego że są tanie , bo za taką od 60 zł do 100 można wynegocjować , polki raczej cenią się troche wyżej. Problem w tym że żadko który kierowca zabiera ze sobą większą ilość gotówki xD Woyowniczka to nie był żaden atak po prostu z tego co pisałaś wywnioskowałam że nie kręcą cie takie wyjazdy , więc po co się męczyć A to że chciał cie zabrać to jak najbardziej dobrze o nim świadczy , z tym sie musze zgodzić ..

malinka0310 ee to szkoda :p ale szczecin jako miasto to całkiem calkiem , chociaż i tak bardziej mi sie tam u was port spodobał :]

Gość MageMage
niestety Malinko Wrocław i okolice. Wrr wsciekła jestem, bo od 1 lipca mielismy byc na urlopie a przez tych durnych spedytorów siedzimy na parkingu w niemczech na totalnym zadupiu. Jest gorąco jak cholera, pełno much (nienawidze!!) a do tego wyjazd nad jeziorko nam sie przesuwa:/ a co tam u Was dziewczyny?

Gość malinka0310
lill , szkoda :( port jak port dla nas rewelki nie ma :) z tymi dupodajami sluszna uwaga ze faceci to by takich kijem nie dotkneli jezeli maja fajna laske w domu a jezeli o kase to tez fakt tzn , moj jezdzi po europie wiec glownie eurosy ktorych nie bierze zbyt wiele a musi miec na fajki picie jakies szamanko w razie kryzysu jak mu zabraknie z tego co wzial , o zdrade raczej sie nie martwie , mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak iz z kadzym wyjazdem bedzie co raz mniej do mnie dzwonil czy pisal itp jezeli chodzi o mnie to on tez sie martwi co ja porabiam wieczorami i co porobimy jak wroci wiec pewnie mysli o mnie i woli poczekac te 3 tyg :)

Gość malinka0310
magemage , to jestes z nim w trasie teraz ?? super !!!!! ja tez pojade napewno !! no moj siedzial w hiszpani 3 dni bo zlecen nie dawaly a tam 4o stopni masakra , mowil ze w aucie siedzi bo tam klima i jedyne miejsce w jakim mozna oddychac itp . a teraz juz gdzies w dani :( fakt takie siedzenie i nie robienie tez nudne ale jak jestescie we dwoje zawsze sie znajdzie cos ciekawego do roboty :P troche przechlapane z tym urlopem ale upaly maja byc jeszcze troche takze spoko u nas w sz-n bylo dzis 35 :)

MageMage uhh to nie zazdroszcze , ale to tak zawsze jest że ktoś musi coś spiepszyć i zawsze sie wydłuża ten wyjazd :p Klime chociaż macie ? Czy raczej smażycie sie na maxa:D malinka0310 bo wy to macie na codzień :p ja jestem z okolic Krakowa także u nas nie ma takich ciekawych rzeczy :D Dokładnie kasy nie biorą dużo bo i tak nie ma po co, jedynie jakieś drobne wydatki, ale czy twój facet nie ma przydzielonej kasy od szefostwa na jedzenie ? To chyba nie jest reguła że z każdym tygodniem będzie oddzywał się coraz mniej, to raczej zalezy od czasu . U mnie zdarza się że czasem sie nie oddzywa 4 dni w tygodniu , a w nastepnym możemy pisać całymi dniami, także czas czas i jeszcze raz czas Hmm a tak z innej beczki , to zakładam że skoro międzynarodówka to firanki tak ?

Gość MageMage
hehe u nas srednio ta klimatyzacja działa. Też gorąco strasznie:( Co do wspolnego wyjazdu- jak najbardziej polecam;) My jezdzimy razem do pazdiernika bo potem wracam na studia i już się boję jak to będzie. Nie chodzi mi o zdradę ale o tęsknotę, tak nie lubie nie mieć go przy sobie:( Ech nie chce mi sie o tym teraz myślec, bede sie martwić od pazdiernika;)

mojemu wogóle sie spiepszyła więc to jest dopiero masakra , dobrze że chociaż szyby są i można odsunąc xD a od października z czasem sie przyzwyczaisz:D

Gość malinka0310
lilly co znaczy firanki ?? nie jestem jeszcze w temacie :) ja to chyba nie przezyla bym 4 dni bez znaku zycia od mojego :) przywoza wam faceci jakies gadzety albo cokolowiek ?? magemage fajnie zazdorszcze ci ja gnije w pracy i mysle o moim . od pazdziernika dasz rade zajmie cie szkola znojomi :P teraz to pozwiedzasz mhmmm

Gość MageMage
Ech no niby tak, ale oni są od tego,zeby planowac takie trasy a nie wszystko na "hurra jakos to bedzie". Było oczywiste i do przewidzenia,ze skoro mowia nam o anglii w poniedziałek to z niemiec nie dojedziemy, nie zrzucimy sie, nie załadujemy i nie dojedziemy do domu na 1. Ok, nie było by az takiego problemu gdybysmy byli już w domu- pojechalibysmy na ten weekend. Ale okazało sie,ze forma w któej mielismy zrzutke jest w pt otwarta tylko do 13 i fizyczna niemozliwością było dotrzec tam na czas:( jeszcze na dodatek okazało sie,ze nawet jakbysmy zdazyli to i tak lipa bo wracalibysmy na pusto. Chyba,ze czekalibysmy do pon az oni cos łaskawie znajdą. Wrrrr wsciekla jestem strasznie, bede mojego nękać, zeby zmienił firme.