Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola87

czy tab. w moim przypadku działają??

Polecane posty

Gość jola87

przyjmuję Novenette już ponad 3 lata ale przed zażycie pierwszej tab.miałam wątpliwość czy to właśnie już rozpoczął mi się okres czy upławy po których miała zawsze później okres i teraz nie wiem czy jestem zabezpieczona bo w sumie przez te lata stosowałam dodatkowo gumkę ale od 4 miesięcy kocham się bez niej ale teraz mam obawy czy tab. działają prawidlowo.A jeszcze ważna kwestia to taka, że gin.przepisał mi je mimo,że nie maiłam regularnych miesiączek

martwisz sie czy pigułki działaja bo źle zaczełaś brać pierwsze opakowanie 3 lata temu ? :| teraz to juz nie ma znaczenia, jesli teraz bierzesz regularnie i prawidłowo to działaja. a to jakie miałas miesiaczki wczesniej nie ma znaczenia

Gość dsfsdfsdf
hehe :D dobre ;-)

Gość jola87
Dzięki za odp. uspokoiłaś mnie moniak:)

Gość Kaja161616
Naprawdę dobre :) Nawet jeśli faktycznie źle zaczęłaś, to po takim czasie (regularnego oczywiście) stosowania na pewno działają. Tylko dziwi mnie jedno - dlaczego dopiero teraz o to się martwisz? Ja biorę pigułki po to żeby nie musieć używać gumki i to chyba normalne. Po co brałaś te tabletki i zarazem używałaś prezerwatywy? Poza tym przez cały ten czas nie zapytałaś lekarza???

Gość jola87
chodzi o to Kaja 16 16 16 że nie zawsze można spotkać gin. który udzieli ci prawidłowej odp. bo często sam się zastanawia - powołuje się na kompetencje niektórych lek., a raczej ich brak

Gość Kaja161616
Co do tego to niestety muszę się zgodzić :/ Używałam plastrów Evra i strasznie po nich dużo jadłam i tyłam a moja ginekolog stwierdziła, że to niemożliwe, że to od nich bo "ona nie idą przez żołądek...". Oczywiście zmieniłam lekarkę i odstawiłam plastry i natychmiast problem ustąpił. Nie chcę myśleć co by było gdybym posłuchała pani doktor od siedmiu boleści :/