Pokraka 1746 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Do koleżanki jednej ktoś z pizzą przychodził? Nie wiem, nie znam żadnej forumowej anegdoty z pizzą. trzeba by się było zapytać najstarszych forumowych starowinek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, murb napisał: A nie deskę serów? Deski serów to wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Baba napisał: Pierwsza zmiana wylała wiadro pomyj na zakłady fryzjerskie. Człowiek im płaci 45 zł (z napiwkiem) a fryz nawet do selfie się nie nadaje Ja swoje złości chowam do kieszeni. Zjem zaraz fasolkę po bretońsku i czekam na tenis. 45? Chyba za męskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu Jeść mi się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Nie wiem, nie znam żadnej forumowej anegdoty z pizzą. trzeba by się było zapytać najstarszych forumowych starowinek. Może być taka ze jem dużo pizzy i trzeba na mnie wchodzic po schodkach Madzia na pewno wykaże sie kreatywnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Jeść mi się chce. Mi też, ale zaraz do domu i zjem karkówkę z cebulką, ziemniaczkami i surówka z czerwonej kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Mi też, ale zaraz do domu i zjem karkówkę z cebulką, ziemniaczkami i surówka z czerwonej kapusty Ja to nie wierzę, że ludzie gotuję takie obiady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Może być taka ze jem dużo pizzy i trzeba na mnie wchodzic po schodkach Madzia na pewno wykaże sie kreatywnością Jesz tyle, że aż pocisz się mozzarellą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Może być taka ze jem dużo pizzy i trzeba na mnie wchodzic po schodkach Madzia na pewno wykaże sie kreatywnością Kiedy leżysz na plaży to zwołują akcję ratowania wieloryba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 7 godzin temu Mi dzisiaj wyszły pyszne naleśniki. Ruloniki z sosem bolognese w środku a na wierzchu czosnkowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: 45? Chyba za męskie Bo ona jest mężczyzną tylko udaje tu, że jest babą. Wydało się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Mi dzisiaj wyszły pyszne naleśniki. Ruloniki z sosem bolognese w środku a na wierzchu czosnkowy. Oo dobre tez robiłam ostatnio , dałam 3 jajka zamiast 2 i wyszły lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Mi dzisiaj wyszły pyszne naleśniki. Ruloniki z sosem bolognese w środku a na wierzchu czosnkowy. I tak nie wierzę. Możesz sobie napisać, że w środku jest anchois a na wierzchu przepiórki w płatkach róż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: 45? Chyba za męskie Można tak powiedzieć. Ja akurat mam krótkie. U nas włosy myją przed strzyżeniem tylko na prośbę klientki. Odświeżam fryzurę praktycznie co 4/6 tygodni. Czesto tylko cieniuję (bez obcinania). Pasemka robię sama. Jak mi co odbije- farbuję i też sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Oo dobre tez robiłam ostatnio , dałam 3 jajka zamiast 2 i wyszły lepsze Ja na 5 ludzi robię z 5 jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: 45? Chyba za męskie Na prowincji jeszcze się znajdzie za taką cenę samo cięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Można tak powiedzieć. Ja akurat mam krótkie. U nas włosy myją przed strzyżeniem tylko na prośbę klientki. Odświeżam fryzurę praktycznie co 4/6 tygodni. Czesto tylko cieniuję (bez obcinania). Pasemka robię sama. Jak mi co odbije- farbuję i też sama. Teraz jest taki trend - obcinanie na sucho. Najpierw tną, potem pytają czy umyć i poprawiają ewentualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Pokraka napisał: Nie wiem, nie znam żadnej forumowej anegdoty z pizzą. trzeba by się było zapytać najstarszych forumowych starowinek. O tym to pogadaj z Noxelią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: O tym to pogadaj z Noxelią... Kto to jest po nowemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: A ja robię. To mój popisowy numer. Jesteś obrzydliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Teraz jest taki trend - obcinanie na sucho. Najpierw tną, potem pytają czy umyć i poprawiają ewentualnie. U nas inaczej, ale tylko dwie mi to zrobiły. Mokre włosy obcina, cieniuje, suszy i modeluje i wtedy robi korekty. Cieniowanie zwykłymi nożyczkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mi dzisiaj wyszły pyszne naleśniki. Ruloniki z sosem bolognese w środku a na wierzchu czosnkowy. Muszę Cię zatrudnić jako gosposię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Muszę Cię zatrudnić jako gosposię. Dziękuję, nie szukam zatrudnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Można tak powiedzieć. Ja akurat mam krótkie. U nas włosy myją przed strzyżeniem tylko na prośbę klientki. Odświeżam fryzurę praktycznie co 4/6 tygodni. Czesto tylko cieniuję (bez obcinania). Pasemka robię sama. Jak mi co odbije- farbuję i też sama. Dawno takiej ceny nie widziałam wiec są jakies zalety śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ja na 5 ludzi robię z 5 jaj Ja na 1 z 3 od teraz. Wcześniej z 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Dziękuję, nie szukam zatrudnienia. Ach, ale jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Teraz jest taki trend - obcinanie na sucho. Najpierw tną, potem pytają czy umyć i poprawiają ewentualnie. Mi grzywkę tnie na sucho ale reszta klasycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ja na 1 z 3 od teraz. Wcześniej z 2 Ja wcześniej robiłam z 7, ale jak przeczytałam na kafeterii (!), że ludzie potrafią zrobić stos naleśników na jednym jajku, to stwierdziłam, że chyba jestem rozrzutna albo się nie znam na gotowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, G. Swenson napisał: Jesteś obrzydliwy. A dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Dawno takiej ceny nie widziałam wiec są jakies zalety śląska A ile chciałaś zapłacić fryzjerce za 30 minut pracy? Bez mycia, farbowania, odżywek i najtańsze gumy do układania fryzury? Ona je tylko obcina na połowę opuszka lub cieniuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach