Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adziach

makijaz dla mnie

Polecane posty

Gość adziach

chcialabym sie dowiedzic jaki makijaz domnie pasuje od kogos w temacie mam sredniej wielkosci , zielone oczy o ciemnej oprawie, dlugie czarne rzesy i ciemne brwi. Mam brazowe dlugie wlosy (bez grzywki) probowalam juz pare rzeczy i wiem jedno rozowy mi nie pasuje. prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje

Gość obiektywna czytelniczka
Jaką masz karnacje? Ciepłą ? zimną?? jasną ciemną?????????

Gość krnabrna karolina
mam podobny typ urody i uzywam delikatnych brazow, fioletow zlamanych brazem, czasem szaro-srebrzystych z drobinkami (jesli masz ciepla karnacje, to raczej idz w zloto), lubie tez sie z jasnymi cieniami lilaroz czy wrecz bialym i do tego mocno podkreslone rzesy

Gość adziach
raczej ciemna

Gość krnabrna karolina
jesli masz ciemna karnacje to radzilabym wlasnie brazy i filletowo-brazowe, mozesz sprobowac tez oliwkowych kolororow

Gość obiektywna czytelniczka
Do takiego typu urody proponuje róz w odcieniu brzoskwiniowym. Co do cieni to fiolety (chłodne), brązy (ale nie rude tylko czekoladowe), grafit, złoty, ciemna zielen. Te kolory uwydatniają tęczówki i nadają oku blasku. Rzęcy tuszowac czarną maskarą. na usta beż i brąz oraz naturalne błyszczyki. Można tez robic czarne kreseczki eyelinerem, sprawia ze oko będzie mialo wyrazisty look a spojrzenie nabierze głębi.

Gość marta32
zielenie moga fajnie wygladac,takie metaliczne I miedziane tez,takie prawie pomaranczowe