Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glutt

Dlaczego boicie się używać czarnych nicków ?

Polecane posty

Gość jak w poscie tytulowym
jakby Cie zaczeli tu kojarzyc to moze bys zmienila zdanie ;)

Gość blllllllx
a po co komu czarny nick? :P jak ktoś tu szuka kumpli, żony albo kochanki -kochanka ( co tam kto lubi) to niech sie zaczernia , reszcie czarny nick zbędny

ja zawsze uzywam czarnego i mam tylko ten jedyny poza tym nie rozumiem takiego czegos jak ktos kogos obraza ale juz na pomaranczowo.. a jak normalnie gada to na czarno... debilizm moim zdaniem co, kazdy sie boi o reputacje? zarty..

fajna---> Akurat ja nikogo nie obrazam. Ani kiedys pod czarnym, ani teraz pod pomaranczowym ;) A nie lubie byc kojarzona, bo jak to tu ktos napisal wczesniej, ze niby jestesmy anoonimowi ale nie do konca... Bylam tu sledzona i zbierano o mnie informacje, a ze zawsze pisuje prawde wiec jakby sie ktos uparl cos tam mogl sie o mnie dowiedziec :O Dlatego jestem na pomaranczowo :) Zeby juz mnie nikt nigdy nie kojarzyl ;)

ja tez sie boje ze ktos znajomy moze mnie tu poznac:P i tez zawsze pisze prawde dlatego ta obawa jest:) a jesli chodzi o obrazanie to nie chodzi mi ze ktos pisze jestes p o j e b a n y, itp w trakcie rozmowy jak to wychdozi to wtedy nagle jakos wiecej pomaranczek sie robi:P

robi sie wiecej pomaranczek, ale to czesto jest jedna osoba ;) Akurat Ty powinnas zrozumiec dlaczego "slawa" kafeteryjna (kojarzenie nicku) moze byc upierdliwe ;) Ja tez tego doswiadczylam :D

mnie bardzo tez dziwi jak ktos zaklada topiki co kto sadzi o tej osobie i oczywisicie to musi byc pomaranczka... kilka bylo niemilych topikow o mnie i kto byl autorem? pomaranczka:D

a wiesz, mi to tam kolo dupy lata co kto o mnie sadzi jesli ktos mnie nie lubi to jego sprawa:P ale nie lubie takiego klamstwa i obludy jak jest fajnie i milo to czarny nick a jak juz zaczynamy obrazac to pomaranczowy..

tez sie dorobilam topikow o mojej skromnej osobie :classic_cool: Wlasnie o tym mowie ;) Ale to nie zalezy od koloru. zarny kolor nie robi z czlowieka wzoru cnot ;)

no mi nie do konca chodzi o to, czy ktos mnie lubi czy nie... Chociaz kiedys moim celem zyciowym bylo, zeby mnie wszyscy lubili :D Nierealne :classic_cool: Mi chodzui o to, ze jak komus nadepniesz na odcisk to zacznie byc bardziej upierdliwy... Sledzic cie na kafe, zbierac info, rozpowiadac innym :( A jak ma obsesje to nie wiadomo co takiemu do lba strzeli :O

ale jak widze 10. topik z kolei o mojej skromnej osobie to nie wiem co powiedziec:D widze ze niektorzy mnie lubia, niektorzy nie, i niech tak zostanie:) ja nie bede zmieniac zdania zeby sie komu przypodobac..

i bynajmniej nie chodzi mi o wstydzenie sie pogladow :classic_cool:

aha, no to sie nie dziwie:) to moglas sobie nick zmienic tylko jak piszesz prawde to ktos moze wiedziec ze to ty.. ja narazie nie dostaje zadnych informacji ze ktos wie ze ja rzadze na kafe:D

teraz trudniej wyniuchac, bo jestem na pomaranczowo :D W googlach sie nie wyszuka :P

A Ciebie fajna lubie :D Nigdy nie zalozylam o Tobie tematu ;) Chociaz w paru sie wypowiadalam ;)

hehe:P dobrze wiedziec:D ja tak naprawde nie wiem kto zakladal o mnie temat bo zawsze to byly pomaranczki:P i zawsze jak sie kloce z kims na jakims topki, pozniej rozmawiam w sposob kulturalny to zawsze jakas pomaranczka sie czepi, wyzywa, itp... niech napisze na czarno wtedy pogadamy

a to zakrawa na rasizm :D Ale masz racje ;) Niektore pomarancze psuja reputacje temu kolorowi :D Jak bylam czarna tez bylam rasistka :D

wiecie co bym chciala zeby na kafe zrobili?:P tylko do 5 postow mozna pomaranczowych i trzeba zaczernic nicka, a pozniej jak ktos ma czarnego nicka wtedy juz nie mozan na pomaranczowo pisac:P i jeszcze zeby bylo ze z jednego kompa tylko jednego nicka mozna miec:P wiem, nierealne ale wtedy mozliwe ze skonczyly by sie pomaranczki:P

Gość pomaranczowy tchorz
ale macie problemy.....czego mam się bać ? że Pan Moderator zbije mnie paskiem czy postawi do kąta? Rozbrajacie mnie

Gość Lakoniczny Edward
kolejna miłośniczka odgórnych rozwiązań i uszczęśliwiania na siłę... :-o

sam sobie odpowiedziales na pytanie twoim nickiem:P a ja nie jestem jakas milosniczka roziwazan nie wiem jakich ale skonczylo by sie lizanie dupska

Gość nie ma sensu kupowac kredensu
tez macie problemy 💤

no to jest najwiekszy problem na kafe:P pomaranczki i podszywy:P a powiedzcie mi prosze, jak mozna sie pod kogos podszyc jesli ten ma czarny nick? ale tez miec czarny nick taki sam? bo ktos sie kiedys pode mnie tak podszyl:/

Gość wystarczy zmienic jakis znak
w nicku... ;)

no wlasnie nie:) bo miala taki sam nick za pierwszym razem miala fajna madhen a pozniej juz fajna madchen:/ ale widac po liczbie postow ktora to ktora tylko jak ktos tak czyta to moze odniesc wrazenie ze sama sobie wbijam:P

Gość madchen zapomnij o podszywie
madchen są ludzie nie warci podszywu :P

Gość jak ktos Cie zna
to nie odniesie takiego wrazenia... A innymi nie ma co sie przejmowac ;) A znak napewno byl zmieniony - po prostu nie wiesz ktory ;) Pokaz linka do tematu?? A wiesz, ze za podszyw pod carnego nicka grozi ban? :D

oj ja nie pamietam kiedy to bylo ale wiem ze to bylo z jakies pol roku temu?:P pamietam ze pomaranczka najpierw miala taki sam nick jak moj i pozniej zmienila na czarny taki sam jak moj wiem ze nie sa warci podszywu ale masakra jak widzisz ze ty cos piszesz a pozniej temu zaprzecza podszyw:(

Gość madchen zapomnij o podszywie
dlatego trzeba miec odp podejscie do kafe i netu w ogole;] Nie brac wszystkiego do siebie ;] Tu kazdy robi jak chce i co chce🖐️

Gość napewno nie miala identycznego
nicku. I napewno wszyscy sie zorientowali, ze to nie Ty. A jak nie... to glaby sa :classic_cool: