Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen85

Po aborcji

Polecane posty

Gość Madlen85
tebletka wiele nie pomogła. krzyczałam strasznie do tej pory na wspomnienie tego słabo mi...

Gość Madlen85
Koles tam usuwa do 10 tyg .

Gość 2 lolitki
wymieniaja swoje przezycia po usunięciu dziecka. Czy to nie słodkie?? Wymiencie sie telefonami :D

Gość Jakimos
Ja musiałam nieźle sie nakombinować żeby mi usunął z powodu wysokosci ciązy. Ale wszystko załatwiłam. Wiem,że dobrze zrobiłam bo sama nie dałabym rady z dzieciatkiem ale z drugiej strony okropnie przezyłam to psychicznie bo w głebi serca bardzo chciałam dziecka.Tylko to był fatalny dla mnie okres no i tak sie stało.

Gość Madlen85
Miałam tego nie pisac ale sprowokowaliscie mnie... Nie bede sie tutaj wywodzic jak sie fatalnie czuje psychicznie po tym zabiegu, mam komu sie wygadac! ale nie mam kogo zapytac jak sie czul po aborcji

Gość Madlen85
na prózniowo było za pozno. Przy łyzeczkowaniu takie rzeczy raczej sie nie zdarzaja.

Gość zzzzzzzzzz
jeżeli chodzi o psychike to niemiałam żadnych wyrzutów, jeatem przekonana że dokonałam słusznego wyboru

Gość zzzzzzzzzz
ten drugi zabieg miałam w 14 tyg niewiem jak to zrobili bo spałam w narkozie, niszego nieżałuje

Gość Jakimos
Madlen spoko, ja juz to przeżyłam. Też szukałam pomocy na forach ale zawsze mnie tam obrzucalai kamieniami. Nikt nie chciał nawet zrozumieć,ze nie jestem zimna suka,która usuwa każdą ciążę. Dla mnie to był koszmar i stres. Czekałam z decyzją. Myslałam dzień i noc. Nie miałam wtedy pomocy ani oparcia. Zrobiłam to. Mam wurzuty sumienia i straszne problemy ze swoimi emocjami po tym zabiegu ale cóż... Czasu nie cofne a rzucanie tu we mnie kamieniami jest bez sensu.

Gość zzzzzzzzzz
dzien po poszłam do pracy , i psychicznie dobrze sie czułam

Gość Jakimos
Moja kumpela miała pod narkozą próźniowo w Londynie. To luksus był. Wyłyzeczkowanie to jakiś koszmar.

Gość Madlen85
:/ Liczyłam sie z tym ze mne obrzuca . Jakos nie rusza mnie to. Jakas opinia obcych ludzi którzy o mnie nic nie wiedza

Gość Jakimos
Ja fizycznie tez sie dobrze czułam ale psychicznie siadłam

Gość zzzzzzzzzz
wtedy zaszłam w ciąże bo mój były naszczęście mąż zmusił mnie do sexu, wiedziałam że jeśli bede miała z nim kolejne dziecko to nigdy nieuda mi się od niego odejśc, ja chyba bym się zabiła gdybym miała urodzic taka byłam zdesperowana

Gość zegarynka 2007
A co na to wasi partnerzy? Nie protestowali?? Ja osobiscie nigdy nie usuwałam ciąży ani nie mam jeszcze dzieci ale tak sie zastanawiam co kobietami kieruje ze decydują się na aborcję?? madlen85 -- Myślę że aborcja jak kazda ingerencja medyczna w nasze ciało musi zaburzyc funkcjonowanie organizmu więc pewnie za jakis czas hormony sie ustabilizują i wszystko wróci do normy.

Nie jeste moherowym beretem..i nie wiem dlaczego jeli ktos uwaza ze nie powinno sie zabija dzieci nienarodzonych jest uwazany za osobe nienormalna???heheh takie czasy..szkoda mi was

Gość Madlen85
Wyłyzeczkowanie mozna zrobic tez pod narkoza. Tylko ze potrzebny jest do tego anestozjolog a u nas w kraju o takiego lekarza juz nie łatwo

Gość Jakimos
Tutaj tez mnie to nie rusza. Nawet czasami śmieszy co te dziewczyny wypisują. Każdemu wolno

Gość zzzzzzzzzz
wtedy bardzo pomógł mi mój brat, pojechał ze mna na ten drugi zabieg

Gość owsiankaa
Ciekawe czy mialybyscie odwage tak naskakiwac autorce w realu w towarzystwie Waszych znajomych. Ciekawe czy tez zachowywalybyscie sie tak po chamsku...

Gość Madlen85
>>>zegarynka 2007 mój chlopak nie chcial zebym tego robiła. Gdyby nie sytuacja w ktorej sie znajdujemy nie zdecydowałabym sie na to.

Gość owsiankaa
*waszych, takie chamidla nie zasluguja na duza litere:O

Gość zzzzzzzzzz
kazda kobieta powinna mieć prawo do wyboru, ja uważam że podjełam słuszną decyzje,

Gość Madlen85
Mój stojac za drzwiami gabinetu popłakał sie gdy zaczełam krzyczec z bolu

Gość Jakimos
Ja zawsze uwazałam,że powinna byc legalna aborcja ale tylko do 10 tygodnia. Widziałam 14 tygodniowy płód po skrobance. Z pewnoscia nie zapomne tego widoku.

Gość pluplu
jasne daja dupy usuwająpewnie nie zalezy im na opini jasne mnie tez ni grzeje ni ziębi wasza cipka tylko ciekawe jak rączki nóżki dziecka tóe w was było czy tego dzieciątka to nie bolało według was pewnie nie mam nadzieje ze was jednak keidys ruszy i bedziecie ciepriec do koca zycia powowdzenia i usmiechu na twarzy wam życze i powodu do dumy

Gość zzzzzzzzzz
jakimos ty chyba byłaś u jakiegoś rzeznika, masakra

Gość Jakimos
Mój partner był poza granicami kraju i wcale nie chciał tego dziecka.

Gość zegarynka 2007
Myslę ze kazda z was miala swoj powod i osoby trzecie nie będą w stanie wczuc sie w Waszą sytuacje. Czasu sie nie cofnie. Pozdrawiam

Gość Jakimos
To był rzexnik. Strzykawki i igły nie wyciagał z jednorazowych opakowań. Na ziemi stał spirutus pewnie do dezynfekcji narzedzi. Horror. To cud,ze nie dostałam zakaźenia