Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen85

Po aborcji

Polecane posty

Gość cierp cialo
wy dostalyscie znieczulenie a wasze dzieci na zywca :-0

Gość pluplu
własnie ciągnłą za nózkę, za rączkę, za glówke i wyrzucił ja smiec wasze ŻYWE dziciątko Ale Wy jasne Macie powód do dumy tak tak

Gość kaszmiroejikbvjfbdj
ja nikogo nie mam zamiaru oceniać ani obrzucać kamieniami. Po prostu mi przykro, że matki mordują swoje dzieci. Bo uważam że jeśli się decydujesz na seks, to masz świadomość ryzyka i jesteś na tyle odpowiedzialny żeby w razie co podjąć się macierzyństwa. Nie uważacie że to masakrycznie egoistyczne, najpierw się kochać (bo to wiadomo, fajnie miło i wogóle git ) ale jak sie okaże że dziecko to najlepiej zabić , bo kłopot...:(

Gość zzzzzzzzzz
a to ciekawe, oczywiscie po gwałcie tez nalezy urodzc dziecko no bo jak sie sex uprawiało czy sie chciało czy nie to trzeba wzasc odpowiedzialnosc

nie rozumiem po co ta PUSTA dyskusja, kobieta konkretnie pyta a Wy oceniacie... Pamiętajcie, że człowiek ocenia \"swoją miarką\" i po tym poznać ile jest wart ;) Do autorki: sontaktuj się z lekarzem, bo tylko on wie co i jak z Tobą. Może popytaj o poradę w kwestii np. wkładki typu Mirena. Koleżanka bardzo sobie chwali. Powodzenia :)

Gość cierp cialo
są tabletki 72 h po.

Gość poplakalam się jak to czytalam
Ja jeszcze kilka m-cy temu myślałam o aborcji, bo byłam pewna, że jestem w ciąży. Tak mnie nastraszyłyście tym potwornym bólem, że chyba zacznę się zabezpieczać potrójnie: tabletki anty, prezerwatywa i stosunek przerywany. Żal mi Was. Niestety nie potrafię Wam pomóc, bo na szczęście okazało się, że nie jestem w ciąży. Byłam pewna, że skoro zabieg kosztuje 1.500-2000 to chociaż jest wykonywany w sterylnych, komfortowych dla samopoczucia warunkach i, że przede wszystkim kobieta jest znieczulona.:( Pozdrawiam.🌼

Gość zzzzzzzzzz
jakimos ja jak sie obudziłam z narkozy, to wszystko było posprzatane i niemusiałam niczego ogladac , nawet ja byłam umyta,

Gość kaszmiroejikbvjfbdj
gwałt to inna sprawa. Ja o tym nie mówiłam. Wiadomo, że to CHOLERNIE trudna sytuacja wtedy, i tak jak pisałam, nie oceniam! ale faktem jest że zabijasz. Tylko tyle.

Gość Madlen85
znieczulenie podobno było.

Gość zzzzzzzzzz
wydaje mi sie ze zbyt mało wiesz o zyciu,ja kiedys trz myslałam ze niebyłabym w stanie zrobic zabiegu a jednak,

Gość zzzzzzzzzz
mam dwie wspaniałe córy i jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pluplu
jasne i jestes dumna zzzzzzzz że zabiłas swe pierwsze dziecko w brutalny sposób pewnie szczęsliwa jestes z tego powodu niebywale

Jezeli przyjmiemu argumentacje,ze to ,iz jest sie niechcianym jest dostatecznym usprawiedliwieniem dla aborcji,to my wszyscy powinnismy zostac zabici.zawsze znajdzie sie ktos kto nas nie chce!!! W wyniku powiklan poaborcyjnych,na swiecie co roku umiera 100 tysiecy kobiet. W statystyce dotyczacej calego swiata tylko 6,1% aborcji jest dokonywanych z powodu ryzyka utraty zdrowia lub zycia.reszta to widzimisie niedojrzalej kobiety. zywot czlowieka zaczyna sie w chwili poczecia..... zastanowmy sie nad tym wszyscy.

Gość zzzzzzzzzz
pluplu a pewnie ze jestem szczesliwa

Gość kaszmiroejikbvjfbdj
słuchaj ZZZZZZZZZ, ja Cię nie oceniam, wiec prosze żebyś Ty także tego nie robiła. Ja Ci nie mówię, że za mało wiesz o życiu, bo nic o Tobie nie wiem......

Gość Madlen85
mysle ze tych kobiet umierałoby mnie gdyby aborcja była zalegalizowana

Gość pluplu
tak powyrywałas dziecku rączki nózki i nadal jestes szczelsiwa jesli zabjanie dzieci to twoje szczęscie

Gość Jakimos
Dopiero po aborcji dowiedziałam sie o innym lekarzu w moim miescie, który robi zabiegi w komfortowych warunkach za te sama cenę co mój rzeźnik. Ja robiłam wcześniej USG, do konca nie wierzyłam. Leczyłam sie hormonalnie. Myslałam,że to zaburzenia. Jak sie okazało,ze to ciaża oszalałam ze strachu. poddałam sie.

Gość zzzzzzzzzz
madlen masz racje i ty kasz........ tez!

a ja uwazam ze tych kobiet mogloby byc o wiele mniej,a moze nawet wcale,gdyby kazdy odpowiedzialnie podchodzil do zycia ...nie tylko swojego..jesli ktos nie jest gotowy na sex,nie robi tego,wiadomo ze sex wiaze sie z dziecmi..proste jak dru!!!

Gość Madlen85
aj... dziekuje wszystkim za KONKRETNE odpowiedzi.

Gość łaciata krowa
a ja Cię nie potępiam, nie osądzam to Twoje życie i Twoja sprawa chociąż staram się o dzidziusia juz bardzo długo:(

Gość kaszmiroejikbvjfbdj
tłumaczenie, że dziecko nie miałoby warunków do rozwoju ze względow finansowych czy jakichkoliwke innych jest dla mnie conajmniej dziwne. Bo nad tym to sie raczej trzeba zastanowić przed pójściem do łóżka... Może jednak nauka kościoła ma sens?? gdyby sie do niej stosowac nie byloby takich tragedii.. Zaraz mnie wyzwią od moherowych beretów, ale mam to gdzieś, nie wstydzę się swojej religii. Niestety takie są czasy, że rządzi hedonizm i tego typu rzeczy

Gość smutna młoda kobietka
kaszmiroejikbvjfbdj - zgadzam się w zupełnosci

Gość nie lubię bahorów
usunąć wszystkie je