Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *+*+*+*

powiedział do mnie ŻONCIA

Polecane posty

oo ktoś mnie lubi :) a czarna diamencica słusznie prawi :) gdy kobieta jest napalona wszystko łyka.. chamstwo odbiera jako stanowczość i męskość... olewanie jako niedostępnosc i tajemniczość :) itd

Gość kluska serowa
nie kazda kobieta tak lyka. tylko te przyslepe, przygluche albo przyglupie. pamietam z czasow kiedy jeszcze nie bylam "zoneczka" ze nawet jak mi sie facet podobal to i tak nie rzucalam sie na niego "mimo wszystko" takie cos mi jakas desperacja zajezdza :O a jezeli chodzi o Twoj wizerunek Komiczne to mam kolege, ktory ma taki sam. i wiele kobiet sie dziwilo ze on nie skacze z kwiatka na kwiatek itd pomimo ze taki z niego podrywacz :D to jest kwestia "gadki" tez mam taka gadke i jak facet mnie nie zna i widzi jak ja rozmawiam z kumplami to mu sie wydaje ze ja ich wszystkich podrywam :D

Gość kluska serowa
nie kazda kobieta tak lyka. tylko te przyslepe, przygluche albo przyglupie. pamietam z czasow kiedy jeszcze nie bylam "zoneczka" ze nawet jak mi sie facet podobal to i tak nie rzucalam sie na niego "mimo wszystko" takie cos mi jakas desperacja zajezdza :O a jezeli chodzi o Twoj wizerunek Komiczne to mam kolege, ktory ma taki sam. i wiele kobiet sie dziwilo ze on nie skacze z kwiatka na kwiatek itd pomimo ze taki z niego podrywacz :D to jest kwestia "gadki" tez mam taka gadke i jak facet mnie nie zna i widzi jak ja rozmawiam z kumplami to mu sie wydaje ze ja ich wszystkich podrywam :D

Gość SkaRbie **
pięknie powiedział;) ciepło,czule :)

Gość xyya
do mnie tez tak mówił :przyszła żono, skarbie, kochanie. Nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie, jesteś sensem mojego życia. Jesteś moim ideałem i wiele takich. A jak pojawiły się problemy to odszedł :/

Gość bo to są tylko słowa
i nic więcej

Gość *+*+*+*
ale zescie się nagadali na ten temat:D super jest oceniać ludzi których wogóle sięnie zna nie??:D po 6 miesiacach nadal jesteśmy raem, nadal mówi do mnie zono, nadal nie ogląda sie za innymi, adal mnie kocha...mówimy już o terminie itp... fajnie jest poczytać takie głupoty jakie napisaliście i się pośmiać:D

Gość no i tak ma być
i nie przejmować sie durniami bez przyszłosci:) pozdrawiam:)

Gość *+*+*+*
komiczne i hariska--> do waszej wiadomosci, oświadczył mi isę:D a wy jestescie poprostu skończonymi śmieciami których życie wypluło z rury wydechowej swiata. zal mi was:o smutne to, ze nikt was nie kocha i nie szanuje