Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *+*+*+*

powiedział do mnie ŻONCIA

Polecane posty

Gość *+*+*+*

aż mi się nogi ugięły:) po 3 miesiącach znajomości:D moja Kochana Bestia:D

Gratulacje masz super faceta mozesz byc pewna jego uczuc i tego że mysli o tobie na powaznie powodzenia tez byłabym szczesliwa

Gość bbbaaz
ugiely sie z raosci czy z przerazenia?

Gość Żoncia no nie
??? to raczej fatalne zdrobnienie, według mnie ośmieszające.

Gość *+*+*+*
pewnie ze z radości:) powiedział swojemu szwagrowi ze "idzie po zoncie do pracy bo moze wcześniej skończy" :D a teraz ciągle tak do mnie mówi:)

Gość pluplu
wcale nie to takie pieszczotliwe zdorbnienie super

Gość powiedz do niego mężuś
i zobacz jak zareaguje ;)

Gość *+*+*+*
zoncia, żona, żonka:D nie spodziewałam sie ze po 3 miesiacach znajomości sie odważy:D

Gość *+*+*+*
odwdzięczyłam sie tym samym:) spodobało mu sie:) swierdził zę chciałby zebyśmy zamieszkali razem:) ze już nie moze się tego doczekać:)

Gość *+*+*+*
dobry pomysł z tą wyborczą... zamieszczę też nekrolog w którym uśmiercę moje dawne nudne zycie bez niego:D

Gość no moj obecny
maz tez tak do mnie bardzo szybko mowil :) moja zonko, zoneczko itd az wykrakal i po paru miesiacach zostalismy malzenstwem :D

Gość *+*+*+*
tez bym chciała:) mówi mi różne takie fajne rzeczy ze jak "pójdziemy na swoje" to będzie na golasa po domu biegał:) jak długo jesteście małżeństwem??

Gość ainah
mój mąż po dwoch miesiącach znajomości powiedział że chciałby się ze mną ożenić i jakoś tego nie rozgłaszałam..

Gość *+*+*+*
człowiek szczęśliwy chwali się wszystkim:D

Gość *+*+*+*
dobrze o Tobie świadczy ze siedzisz w pracy na kafeterii:p

to temat typowy dla kobiecego forum, ktorych facet nigdy nie pojmie... do tej samej grupy należą tez tematy \"piję kawkę, kto sie napije ze mną\" albo \"jestem szczęśliwa, kto też jest\"... i potem 25 stron produkcji słów bez treści

\"dobrze o Tobie świadczy ze siedzisz w pracy na kafeterii\" dobrze swiadczy o inteligencji Hariski, bo człowiek inteligentny robi tak, by pracowac jak najmniej za jak najwiekszą kase... :)

Gość faceci są dziwni............
Mój marzył o tym, jak to będzie mówił komuś "żona mi tak powiedziała a ona wie lepiej" po dwóch tygodniach znajomości, kiedy w ogóle nie byliśmy parą. I w ogóle o tym, jak mnie będzie "piastował" i dbał o mnie, a ja będę najlepszą żoną itd. a potem po dwóch latach odechciało mu się nawet ze mną gadać:) Oczywiście nie wie, dlaczego. Podobno to jego wina. Kocha mnie nadal, nie ma nikogo od ponad roku, ale jakoś nie mógł ze mną wytrzymać:O Nie staraj się zrozumieć ludzi, bo oni sami siebie tez nie rozumieją🖐️

Gość *+*+*+*
wszystko jest ok dopuki nie pojawią sie takie pasozyty które nie mają nikogo i chcą sie na kimś wyzyć:P nie wszyscy siedzą tu zeby poznać sens swojego zycia. są tez osoby które chcą pogaać o dupie marynie boim się nudzi albo chcą sie czymś z kimś podzielić. nie pasuje to PA

Haris, do tej pory nie założyłaś żadnego sensownego wątku, więc po co te Twoje uwagi? To jest forum dla każdego i o wszystkim, to są Twoje słowa, każdy może tutaj wyrazić, pogląd, opinię, założyć temat.

Gość powiedz do niego mężuś
komiczne - widzę, że Ciebie kręcą tematy "typowe dla kobiecego forum":D