Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czego nie znosicie

Jakich cechy fizycznych nie znosicie u kobiet?

Polecane posty

Gość Czego nie znosicie

-Niezgrabna sylwetka Niewyregulowane brwi Tluszczcz Obwisle cycki Owlosione rece Slady zarostu pod pachami czy na nogach Zarosnieta cipa Blada skora Zolte zeby Krzywe zeby Brak cnoty (ze uprawiala juz seks z innym facetem)

Gość chce dalszego ciagu
takich jakie masz u siebie

Gość lubię placki
Niezgrabna sylwetka Obwisle cycki Owlosione rece Slady zarostu pod pachami czy na nogach za mocno wygolona myszka;) (lubię kobiety a nie dziewczynki) Zolte zeby Krzywe zeby (niech założy sobie aparat orto i będzie git mnie on nie odpycha):)

Gość Czego nie znosicie
Piegi Rude wlosy Nadmierna chudosc i koscistosc Jak chodzi jak kaczka Krzywy badz za duzy nochal

Gość Czego nie znosicie
Jak goli nogi tylko do kolan (fuj) i nie goli rak

Gość lubię placki
ale podaje te cechy które można samemu zmienic bo na pewne rzeczy się nie ma wpływu pamiętajcie o tym

Gość andymcdowell...
do : czego nie znosicie..: jesteś gejem??

Gość piąte koło
braku tyleczka

Gość Czego nie znosicie
Nie, po prostu nie lubie brzydkich i zaniedbanych kobiet

Gość Czego nie znosicie
ale niektore maja takie, ze powinny golic no i najbardziej mnie brzydza kobiety, ktore juz spaly z innym facetem - dla mnie ochyda

Gość lubię placki
to ostatnie to przesada:( chyba że jesteś prawiczkiem to ok

Gość powiedzta wy mniee
a sam top mzoesz ruchac na prawo i lewo, a baba to ma byc dziewica??? co za glaby :(

Gość andymcdowell...
czego nie ...-jak nie lubisz brzydkich i zaniedbanych to spotykaj się tylko z tymi zadbanymi i ładnymi, zarówno tych i tych jest dużo, jest w czym wybierać...

Gość gratuluję tylko pozazdroscic
ale jednego nie rozumiem: co ci przeszkadza blada cera? to co, mam chodzic na solara jak wszystkie ? a jak nie lubie to co?

Gość gratuluję tylko pozazdroscic
apropo zebow jeszcze: nie kazdy ma biale z natury, czasem mimo, ze sie myje czesto dobrymi pastami, kosc zebow i tak jest zolta. co z tym zrobic?

Gość andymcdowell...
a poza tym uroda , urodą..a intelekt???????pomyśl chłopie???mózg kobiety jest najseksowniejszy,a nad resztą można popracować;)

a ja nie lubię zaniedbanych kobiet...Zawsze się zastanawiam, dlaczego są tak obojętne do swojego wygladu.Ja dbając o siebie czuję się świetnie, a kiedy czuję się swietnie, podobam się ludziom

Gość eeeeeeeee
Cechy fizyczne w zasadzie mi nie przeszkadza żadna u nikogo . Co ma zrobić dziewczyna jak ma długi nos czy odstające uszy .. Dla mnie to nie ma znaczenia . Zwracam bardzo uwagę ( przesadna ) co kto mówi , w jaki sposób i jak argumentuje swoje wypowiedzi .Czy ma poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie . Czy ma " otwarty umysł" czy myśli schematycznie , stereotypowo . Co mi po osobie ,z która nie mam o czym rozmawiać jak jest piękna :(

Gość pytacie czego faceci nie
lubia w kobietach i to ewidentnie chodzi o wyglad a pozniej komentarze w stylu ze przeciez jest jeszcze intelekt spoko, ale nie tego dotyczy topik, albo komentarze w stylu ze "jak nie lubisz brzydkich i zaniedbanych to spotykaj się tylko z tymi zadbanymi i ładnymi, zarówno tych i tych jest dużo, jest w czym wybierać..." pytanie nie bylo z kim i czy sie spotykacie tylko czego nie lubicie.. mam wrazenie ze duzo osob na tym forum w wiekszosci kobiety i stara sie tylko pokazac jaki to facet jest zly okrutny i patrzy tylko na wyglad

tak poza tym to nie lubie kiedy kobieta ma wiekszego penisa niz ja, ale nieraz musze to przebolec

Gość a ja nie lubie jak
facet ma malego fiuta. Tak mowie, zeby zmienic temat...

Gość Czego nie znosicie
Intelekt kobiety jest dla mnie seksowny dopiero wtedy gdy idzie w parze z OK wygladem i czysta, niewinna dusza (dziewictwem)

"mily" podszyw ale sama jestem kobieta :) wiec kazdy kto ma fiuta ma wiekszego niz ja poza tym nie znam zadnej takiej kobiety, lub o tym nie wiem

Gość Czego nie znosicie
Takie same topici o facetach zakladaja kobiety, wiec teraz role sie odwrocily ;)

Gość alliceeesss
ja jestem kobieta i nie znosze u innych kobiet .. tego, ze czasem o siebie calkiem nie dbają .. poobgryzane paznokcie .. tluste wlosy .. blee .. i nie lubie jeszcze brudnych butów ... generalnie u ludzi .. nie tylko u kobiet ...

Gość alliceeesss
i jeszcze nie lubie .. przesadnej szczupłości .. wygladajacej jak poczatki anoreksji .. i nadmiernego tluszczu gdziekolwiek .. .. umiar jest potrzebny zawsze i wszedzie ..

Gość amant ze wsi
- nadwaga lub otyłość - brwi z kredki - wąsy (tego to już nic nie przebije!) - smród z pochwy

Gość amant z miastaa
garbatego nosa ala baba jaga brak ust chłopięca figura bez cyca zapasiona wielka stopa