Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Capuccino232

Sylwester w Egipcie, z jakim biurem?????

Polecane posty

Gość Capuccino232

Witam, chcialabym zorganizowac sylwestra dla mnie i mojego chlopaka i myslalam na wycieczka do Egiptu, oczywiscie nie polece na wlasna reke wiec musze wybrac jakies biuro. Moja kolezanka byla w zeszlym roku w Egipcie z Alfa Star i byla bardzo zadowolona. Dlatego zastanawiam sie wlasnie nad tym biurem. Byl ktos moze z nimi na wycieczce i moze mi powiedziec co o nich mysli, jaki byl hotel no i przede wszystkim czy dotrzymali warunkow umowy? Z gory dziekuje za Wasze odpowiedzi

Gość gabrysia27
musisz przejzec oferty roznych biur. ja bylam z nimi w egipcie ale nie na sylwestra i wycieczka mi sie podobala nie maialm zadnych problemow, mieszkalam w hotelu Regency Plaza Resort, piekny 5* hotel na samej plazy

Gość ruti23
bylam z alfa star w egipcie i bylo swietnie, nazwy hotelu nie pamietam dokladnie ale sprawdze to i ci napisze, w kazdym badz razie byl bardzo ladny, lezl bardzo blisko plazy i obsluga byla przemila, niedlugo wybieram sie wlasnie z nimi do izraela

Gość ok tours

Gość Martini_26
ja w tym roku chce poleciec do Egiptu z Alfa na sylwestra.

Gość liwoneczka
przyznam, że bardzo ciekawy pomysł. tez bym spędziła w tym roku jakoś inaczej sylwestra, myślałam o mediolanie, ale w sumie Egipt byłby tez bardzo fajny :) taki inny :D A dlaczego akurat z Alfa Star chcesz jechać?

Gość gienia.
ja też jadę w tym roku na sylwestra do Egiptu, tzn lecimy z moim chłopakiem :) Słońce, plaża, drinki , na pewno będzie super,a wycieczke wykupilismy właśnie w biurze alfastar - poleciła nam znajoma to biuro.