Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chance

jestem coraz grubsza pomocy

Polecane posty

Kobiety pomóżcie mi się odchudzć, jakieś diety może jakiś cud

Gość patrycjuszka.
MŻ+ćwiczenia= jedyna skuteczna dieta

Gość Kawusia165
Mam tak samo a skąd jesteś? Może spróbujemy razem?

Gość a dlaczego ciągle tyjesz

Do Kawusi. Jestem z Warszawy a Ty. Oczywiście możemy coś razem zrobić w tym kierunku. Masz jakieś pomysły?

Nie ma rady, weź się za odchudzanie! I nie szukaj diet cud, bo takich nie ma.Po dietach najcześciej jest jojo. Mniej jedz, więcej się ruszaj. Może ogranicz cukier, słodycze, pieczywo, pij wode mineralną. Pracowałaś na fałdki długo, to w miesiąc ich nie zgubisz, ale powoli tak. Ja mało jem, bo mam skłonności do tycia, taka przemiana. Inni się dziwią,że wytrzymuję bez chleba, a dla mnie to normalne. Powodzenia.

Gość załamka.....
ja tez z wawy... postanowilam wreszcie wziac sie za siebie ale jak pomysle ile przede mna mozolnej roboty to mi sie chce wyc najgorsze jest to, ze przyzywczailam sie ostatnio do nieuwazania na to co jem - kolacja, chleb, piwko, lody... co dusza zapragnie zolądek rozepachany ciezko bedzie ale kupilam juz karnety na gimnatyske i basen ;) zrobie sobie remantent w szafkach i powywalam niezdrowe zarcie i dam rade co nie? dam rade :D

Gość załamka.....
dzieki, ale ja nie potrzebuje diety warzywno - owocowej ja wiem czego mi trzeba śniadanie i kolacja - polowa tego co zwykle zero kolacji zero podjadania miedzy posilkami minimum cukru wlasciwie zero alkoholu i duzo ruchu starczy

załamka, uda się nie kupuj tylko całej tej chemii: czipsów, keczupów,ciastek,...piwa,troszke poćwicz i bedzie dobrze pij dużo wody

pewnie ze twoj poglad na to jest bardzo zdrowy i efektywny ale ta dieta oczyci ci zupełnie organizm tak jakby dopiero sie narodził zmieni nawyki zywieniowe i poprawi przemiane materii;) Ah ja sie czuje jakbym sie miałą co dopiero urodzić;) I zaczac zyc tak jak bym tego chciała majac wpływ na to co jem...bo wczesniej jadłam wszystko co mi na mysl wpadło. POstanowiłam z tym skonczyc. Przecierpie chwile a pzoniej bede ryzc zdrowo i racjionalnie. W dodaktu nastepuje szybka utrata wagi do meisiac nawet 16kg jak pisała kolezanka ktora ją stosowała 16 kg!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec powiedz mi jak sie na to nei skusic;)

Gość załamka.....
no - racja z tą chemią więcej warzyw i owoców chociaż nie przepadam za nimi niestety :(

Gość załamka.....
wiesz co m.t - jak nie krytyjuje tej diety moze dla Ciebie bedzie wspaniala ja po prostu juz wiele razy w zyciu probowalam sie odchudzac i wiem, ze jesli postepuje zbyt radykalnie ... czyli np. zmuszam sie do calkowitego odrzucenia jakis produktow i jedzenia tylko jakś innych to szybko wymiękam zlosci mnie cos takiego lubie miesc swiadomosc ze jesli bardzo bede chciala to moge sobie zjec np. kromke chleba... tylko kosztem czegos innego

zał...wiesz, ja też nie mogłam na poczatku...ale sie zaparłam, dalej jadłam słodycze, aż wygrałąm i od pół roku nie jem słodkiego i cukru. kupowałam słonecznik, kwaśne owoce,żeby nie jeść kalorycznie, czasem wytrzymałąm cały dzień, a w nocy zjadłam całą czekoladę... ale po jakimś czasie wygrałąm, teraz jestem w cukierni i niedobrze mi się robi na widok ciastek, eklerów czasem jem gorzką czekoladę szybko zeszczuplałam i suuuuuuuuper sie czuję

Gość załamka.....
gratuluje :) dla mnie slodycze i cukier nie są najwiekszym problemem jedno czego nie moge sobie darowac do kawa slodzona cukrem, poza tym dam radę gorzej z chlebem, makaronami, serami, pizzami... tego typu historie mnie zabijają

kochana, to my chyba z jednej gliny jesteśmy ulepione w marcu szlaban na piwo w kwietniu cukier w maju żólty ser w czerwcu ..już nie wiem, a kawa :classic_cool: najwięcej kalorii ma żólty ser, piwo, wedliny, mięcho ja wypisałam,co ma mało kal i starałam się to kupować, nie mogłam mieć w domu niezdrowego, bo w nocy bym zjadła pomogło

Gość załamka.....
piwko, tak tak :(.... ;) ostatnio przestalam kupowac mieso i wędliny w sumie nie ze wzgledu na diete, ale ciekawe czy to moze miec dobry wplyw żółty serek - my love :( ale jak tu nie jeść i mięsa i sera?!?! to już za dużo chyba... kawe przestalas pic? czemu?

Ja nie mam już siły do siebie. Moim największym problemem jest to , ze nie jem przez pół dnia a potem jak dopadnę do garów to aż pękam w szfach. I ogólnie najwięcej jem przed snem

dziewczyny zapraszam na dietkę kapuścianą, start od juterka;) topik założyłam przed chwilką , więc razem łatwiej;)

załamka... kawę przestalas pic? czemu? :classic_cool: piłam hektolitry kawy, pobudza kwasy żołądkowe, wypłukuje witaminy i mikroelementy nie piję kafe, no może okazjonalnie 3 razy w m-cu, nie mam teraz napadów głodu, zminiejszyłam liczbę kalorii,piję wodę z cytryną mam super samopoczucie i nic i nikt nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi :classic_cool:

Gość załamka.....
vanili - wow :) brzmi nieźle woda z cytryną mówisz? ja piję dwie kawy dziennie, nie wiem czy to duzo czy malo

Gość roseee
ja mogę,ale u mnie jest 1 kg raz na plusie raz na minusie,czyli nie mam nadwagi

Gość roseee
????? co z wami?

a może zastanów sie.. może chcesz być grubsza podświadomie.. jakieś lęki.... wiem ze to brzmi absurdalnie ale moze faktycznie nie chcesz schudnąć. pamiętasz jakieś złe wydarzenia czy poprostu odczucia. ok nie pieprze dalej tylko daje linka http://www.personaldevelopmentcentre.eu/Jedyna%20dieta%20jaka%20jest%20Sondra%20Ray.rtf