Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgonia Mencz

Ogladaliscie wczoraj TERAZ MY?

Polecane posty

Gość Małgonia Mencz

mowili o tym jak zrobiono z tuska marionetke To co mowił na debatach cwiczył wiele dni kazdy gest kazdy usmiech uczył sie na pamiec cen o które pytał kaczynskiego kurde ze tez nie wiedziałam o tym machlojstwie przed wyborami teraz juz za pozno normalnie czuje sie oszukana myslałam ze to on sam z siebie mowił co mysli okazało sie ze to wszystko było wyrezyserowane ale nie przez Tuska Tusk ty swinio

Kto był gościem i kto to powiedział? Ktoś z opozycji?

Gość Małgonia Mencz
http://terazmy.onet.pl/1449438,archiwum.html tu masz cały program powiedział to Adam łaszyn_facet który sterował Tuskiem w kamanii

Gość ziewwwwwwwammmm
pisiory dalej nie mogą przełknąć goryczy przegranej :D

biedny pan premier, wyruchano go w dupala :D:D:D:D ja bym się obraziła

Gość wiadomo że to socjotechnika
dlatego trzeba myśleć, a nie dawać sie manipulować

Gość Małgonia Mencz
trzeba usunac spacje w linku nie psiory bo ja głosowałam na PO ale głosujac nie zdawałam sobie sprawy ze to manipulacja jestem oburzona kleje wam fragment Czy politycy odgrywają jedynie napisane przez kogoś role? Czasami można odnieść takie wrażenie. W tym przypadku za reżysera i scenarzystę podaje się Adam Łaszyn, specjalista od marketingu politycznego. Kulisy prac nad Tuskiem zdradził w wywiadzie dla Dużego Formatu Gazety Wyborczej. Z nami rozmawiać nie chciał. Adam Łaszyn – Takie założenie miałem, że chciałem opowiedzieć o tym w jednym miejscu i tyle. Duży Format pyta, kto wymyślił pytanie o ceny ziemniaków i chleba? Adam Łaszyn – Pracowało nad tym wiele osób. Duży Format – To pana pomysł? Adam Łaszyn – Dostarczyliśmy listę produktów, z których Donald Tusk wybrał sobie te, które było mu najłatwiej zapamiętać. Donald Tusk – Pytam o chleb, o ziemniaki, o jabłka, o kurczaki, o gaz ziemny i o benzynę.

Gość wiadomo że to socjotechnika
chyba nie mieliście wątpliwości, że z faceta, któremu trudno było sie wypowiedzieć, zacinał się, gubił w wypowiedziach, zrobił sie nagle taki mentor;)

Gość Małgonia Mencz
nie mam mózgu, koleżanka głosowała na PO to ja też zagłosowałam, czuję się oszukana

Gość Małgonia Mencz
Wojciech Jabłoński – Polityk dziś, to jest w zasadzie dobrze odziana, w dobry markowy garnitur, maszynka do sprawowania władzy. Natomiast to, co on mam mówić i jak ma postępować mówią mu doradcy. Adam Łaszyn – (…) chcieliśmy pokazać, jak bardzo premier Kaczyński oderwany jest od rzeczywistości. Jak można rozumieć wkurzonych Polaków jeżdżących samochodami po polskich drogach, skoro nawet nie ma się prawa jazdy? Staraliśmy się też przewidzieć, co może powiedzieć Kaczyński albo jak się zachować. I wyćwiczyć reakcje Tuska… Donald Tusk – Ja jeżdżę po drogach polskich, ale jako kierowca panie prezesie. Adam Łaszyn – Niemniej bardzo istotny był też element pozytywny, który PiS całkowicie sobie odpuścił. Stąd też idea cudu gospodarczego. Donald Tusk – Można zrobić cud, prawdziwy cud gospodarczy, naprawdę… Edi Pyrek – Niestety sami politycy sprowadzili się do funkcji przedmiotu, do funkcji… właśnie, przedmiotu, Coca-coli, wszelkiego rodzaju proszku do prania, który należy w odpowiedni sposób sprzedać. Duży Fomrat – Za to pomogło co innego: apel Donalda Tuska wygłoszony na koniec debaty z Kwaśniewskim. Adam Łaszyn - …do wyborców LiD. Tak! To był kluczowy moment kampanii. Ludzie Kwaśniewskiego się tego nie spodziewali. Duży Format – Też pański patent? Adam Łaszyn – To była jedna z rzeczy, na których szczególnie mi zależało. Wie pan, obie debaty miały ogromne znaczenie (…) Duży Format – Jak długo ćwiczyliście na sucho ten apel? Adam Łaszyn – Kilka razy. Ustawialiśmy głos, gesty, ćwiczyliśmy kontakt wzrokowy.

Gość Małgonia Mencz
boli mnie cipa 😭

To jest niepojete.to nic innego jak manipulacja i oszustwo wyborców ogladałam ten program tez byłam zdziwiona

Gość ale macie problem
jakbyście żyli w innym świecie:o a ILE GODZIN DZIENNIE kURSKI ćWICZY SWOJE PROSTACTWO I KłAMANIE W OCZY?:d a bIELAN I kAMIńSKI, KTóRZY OBMYśLAJą KAżDE POSUNIęCIE KAMPANII, TO CO?:) mYśLICIE, ZE kACZOR NIE ćWICZYł. kAZALI MU SIę UśMIECHAć BEZZęBNą JADACZKą, ZWRACAł SIę DO d. tUSKA PER. pANIE dONALDZIE, CO JEST DOść DEPRECJONUJąCE, NA SZCZęćIE tUSK DOBRZE ZAREAGOWAł. Myślicie, że Kaczyński nie został przeszkolony? To obejrzyjcie sobie jego przemowy jeszcze 3-4-5 lat temu🖐️ Sory za CL.

Boli mnie głowa (a nie cos innego)jak sobie uswiadomie ze zostałam oszukana Tak bardzo pragnał tej władzy ze zrobił z siebie kuliełke Normalnie jak postac z filmu anonimowanego pt kaczor donald --on tez mowi to co ktos wymysli

Nie obchodzi mnie kurski ja zaufałam w obietnice tuska okazuje sie ze to nie on był autorem swoich słow LUDZIEEE !!! to ma byc demokracja???????????to jawne oszustwo nawet nikt sie z tym nie kryje

Gość Malgonia Mencz
nie mam dupy, nie mam dupy :D

Gość ale macie problem
Aha, nie wiem, czy sobie zdajecie sprawę, ale polityka to taka gra. Posłowie LIDu spotykają się prywatnie z tymi z PiSu, lubią się, poklepują po plecach, mieszkają w tym samym bloku, co ekipa tvn24, czy politycy innej opcji i tylko przed kamerami gadają swoje. Podstawą każdej kampanii są sztaby, specjaliści od politycznego wizerunku i od marketingu, od mediów. Jesteście naiwni......... Ale kiedyś, tysiące lat temu każdy polityk o cesarzu nie wspominając, musiał się uczyć krasomówstwa. Nic się nie zmienia.

Gość Malgonia Mencz
uhhh, ale się podjarałam, zafajdałam sobie nowe stringi :o

Gość Malgonia Mencz
zaczynam wpadać w histerię :o Gdzie moje pigułki????????

udawał ze wie jakie sa ceny w sklepach a gówno wie---nauczył sie na pamiec cen Tak samo ich nie zna jak i kaczynski a udawał ze rozumie problemy przecietnych ludzi nieeeee,no teraz juz nikomu nie mozna ufac?

Gość Malgonia Mencz
dlaczego tak jest, że biednemu i idiocie zawsze wiatr w oczy????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczemuuuu??

Gość Malgonia Mencz
gadam sama ze sobą, tym samym coraz bliżej jest mi do mojego ideału - Lecha Cichego Kaczyńskiego

Gość on-wawa
Tak samo został wykreowany Lepper. Tusk grał ambicjonalnie, zrobiłby wszystko dla wygranej i zrobił. Obiecał zbyt wiele i skrytykował zbyt wiele. Teraz niech martwia się jego wyborcy, ale nie tylko. Polska na tym traci, po raz kolejny. Młodzi niedoświadczeni wyborcy, uwierzyli że jak ktoś im cud obiecal to on będzie, bez wysiłku i od razu. Starsi też uwierzyli w podwyżki dla sł. zdrowia, policji itd. A tu rola specjalisty od wizerunku się skończyła i została sama kwintesencja czyli Pan Tusk. Ale problem w tym, że ta kwntesencja niewiele zawiera. Wybory to nie sport, wygrana nie oznacza zwycięstwa. Wygraną trzeba dopiero przekućw zwycięstwo. A do tego trzeba herosa, a nie za przeproszeniem za chwilę prawie bezzębnego dziadka Tuska, plującego jadem nienawiści.

Gość umieram ze śmiechu
buahahhaha, pojawił się najzagorzalszy obrońca kaczorów :) z ciebie to jaruś mógłby uczynić swojego najwierniejszego psa :D

on-wawa, ty to już chyba zęby zjadłeś z tej nienawiści do Tuska :) niestety, to wygrany ma rację, a teraz możesz skończyć tą upokarzającą agitówkę :)

Chlora jak racje ? jaki wygrany? to była manipulacja nic wiecej ani jednego słowa tusk nie wymyslił sam wszsytko mu powiedziano i nauczył sie roli na pamiec rozumiesz?