Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgonia Mencz

Ogladaliscie wczoraj TERAZ MY?

Polecane posty

Małgonia Mencz, jeżeli dla ciebie wyrocznią i autorytetami są takie pseudodziennikarzyny jak morozowski i sekielski to serdecznie współczuję i nie podniecaj się już tak, bo naprawdę coś ci się stanie

Gość on-wawa
Bronię nie kaczorów, tylko zdrowego rozsądku. Tusk to nie żaden młody wykształcony menadżer, tylko podstarzały, zakompleksiony politykier, tułający się po polityce od lat 17-tu. Jakby chciał coś zrobić, to dopuściłby do głosu w PO szerokie spektrum polityczne. Natomiast on popełnia błąd, którym obarcza Kaczyńskiego- autorytaryzm. A gospodarkę powierza nieudolnemu Pawlakowi, aby na niego zwalić niepowodzenia. Efekty, już wkrótce.

czekamy z niecierpliwością, również na twoje kolejne chore posty paranoiku 💤

Gość wygrana kołem sie toczy
dziś wygrany, wczoraj był przegranym, jutro też nim moze być weźcie to pod uwagę a z wygranej musi coś wynikać

nie sa dla mnie wyrocznia ujawnili i przytoczyli artykól w którym wszsytko opisał pijarowiec Tuska sama byłam zdziwiona bo oni zawsze byli pro platformiani Wczoraj nawet duzo nie mowili bo fakty mowiły same za siebie Skoro ty Chlora nie odbierasz tego jako manipulacje wyborcami to juz twoja sprawa ze pozwalasz wmawiac sobie kłamstwa

Gość wygrana kołem sie toczy
on-wawa niepotrzebnie się wysilasz, te dzieci niewiele jeszcze wiedzą

no tak, bo my jesteśmy wykształciuchy, a wy ta elita głosująca na pis z wykształceniem podstawowym :)

Już czytam ten pasjonujący artykół Małgoniu mam radę, rozpędź się z całej siły i jebnij mocno łbem o ścianę, może cię zamroczy jeszcze bardziej i zaczniesz słuchać radia maryja

Gość on-wawa
TVN, będzie zmieniało powoli front, w miarę "sukcesów" Tuska. Agorowskie (GW) Radio TO-FM, od dawna sie asekuruje że nie jest ani za Po ani za za PiS. Sukces ma wielu ojców, ale sukces Tuska nieco śmierdzi, to widac i czuć. Ale fachowiec od wizerunku zrobił perfekcyjnie swoją robotę.

czy ty masz jakiekolwiek własne przemyślenia? potrafisz obserwować, wyciągać wnioski, czy tylko wierzysz w to, co wyczytasz u jakiegoś pseudodziennikarzyny? zbyt dużo znam takich bezmózgich istot, żeby ciągnąć ten wątek....🖐️

Gość on-wawa
kurde, nie chce mi stanąć :o

Gość Malgonia Mencz
lubię oglądać Big Brothera, niektórzy mówią, że to reżyserowane, ale ja w to nie wierzę. Bardzo chciałabym zostać zauważona na castingu do następnej edycji :o

nikt mnie w nic nie wrabiał słonko, u mnie to był w 100% świadomy wybór. Nie każdy cierpi na brak mózgu i pomroczność jasną

Monika Olejnik: Może mi Pan powiedzieć tak na koniec, bo czytałam wywiad z Pana doradcą PR-owym, Panem Adamem Łaszynem i on powiedział, że Pana nauczył patrzeć prosto w oczy, odpowiadać krótko, polemizować, nauczył Pana cen, podpowiadał Panu, jakie anegdoty można wykorzystać. Donald Tusk: No tam miałem doradcę nie tylko dobrego, ale też z dobrym samopoczuciem. on nawet sam sie z tym nie kryje sam przyznaje ze był tylko marionetka tak samo jak lepper swego czasu

Gość skończcie tą żenadę
czy każdy pisior potrafi tylko i wyłącznie wklejać linki i cytować innych ludzi?

Gość on-wawa
Chlora, czy ty jesteś chora ? A ojakich pseudodziennikarzynach mówisz? Przecież S i M to tuzy dziennikarstwa, obdarowani wileloma nagrodami za taśmy Beger. A wczoraj pokazali specjalistę od wizerunku i odkryli zasady medialne zastosowane u Tuska, choćby te z cenami. Tak cię to boli? Jak odkrywali bezeceństwa PiS-u to byli dobrzy, a teraz nie? Chlora, naprawdę Tusk niewiele wymyślił. Możesz w niego wierzyć, ale nie kwestionuj faktów.

Nie każdy cierpi na brak mózgu i pomroczność jasną i nie kazdy jak ty udaje ze wszytsko jest uczciwie przedstawione Zachowujesz sie ja k moherowy beret ktory wierzy w kazde słowo Tuska biorac je za pewnik im mniej wiesz tym lepiej spisz spij sobie dalej i udawaj ze wszsytko co powiedział TUSK zrodziło sie w jego chorym mozgu Dla mnie to oszust ciekawe czy przy rzadzeniu tez bedzie mu łaszyn podpowiadał Moze niech Łaszyn obejmie rzad?

otóz to on wawa Jak zbierali smierdzace sprawy na PIS to byli super dziennikarze -najlepsi na swiecie A jak wyciagaja smrody Tuskowi to sa juz fEEE?

Gość on-wawa
Rola Laszyna jest skończona, kasa zainkasowana, bajka skończona. Teraz został sam Tusk.

ty wawa jesteś chorym człowiekiem. Taśmy Beger? Pieprzone medialne szczury...Bubel/tania sensacja zawsze się sprzeda. To mówi o tobie tylko tyle - jesteś pierdolonym szpiclem, który doniósłby na własną matkę. Jak większość starych dziadów głosujących na pis. Mieliście w życiu ciężko i to was uprawnia, żeby wszędzie gdzie jest lepiej węszyć podstęp. Podstawiając jednego człowieka drugiemu z olbrzymią łapówą, każdy dałby się skorumpować. Też mi kurwa sensacja. hahah Posłanka Sawicka też jest winna, bo podstawili jej agenta CBA, który ganiał za nią jak pies, wręczał kwiaty i w końcu namówił na przyjęcie łapówy. Sawicka to największa ofiara tej kampanii wyborczej zaraz po Blidzie....i to też wyjdzie na jaw. Kończę, a ty zamiast tu siedzieć kolejną dobę i gadać z tą rozhisteryzowaną kobietą, udaj się raczej do dobrego psychiatry. Paranoję można leczyć i zrozum wreszcie człowieku...przegrani głosu nie mają, wasz czas się skończył 🖐️

a mnie tak własnie dziwiło -przed wyborami TUSK taki lalus i słodził dziennikarzom az serce rosło teraz zaczał wielce sie wywyzszac łaszyn kase zabrał i poszedł w sina dal teraz zbija kaske udzielajac wywiadów i zdradzajac tajemnice tuska no no no ciekawe o czym sie jeszce od pana adama dowiemy o naszym CUdakU! kurde ale sie dałam nabrac czemu tego nie ujawniaja przed głosowaniem tylko wtedy jak juz klamka zapada? To jest PO owska uczciwosc w stosunku do wyborców!

Chlora ty nawet nie jestes swiadoma o czym tu piszemy nie zabieraj wiec głosu i wstydu sobie oszczedz mam byc zadowolona ze mnie oszukano?? ty sie ciesz głupia z 'uczciwej"wygranej PO

Gość on-wawa
Chlora, dziękuję za rady. Nie jestem starym dziadem i nie miałem w życiu ciężko. A co do przegranych, co głosu nie mają, to spójrz powyżej. Ktoś napisał: "fortuna kołem sie toczy". Wybory to nie wyścig psów, z wygrana trzeba coś jeszcze zrobić. Za psa robi to wlaściciel. Tutaj nie ma jednak właściciela. Co do psychiatry, poczekamy ze dwa lata. Jednak ja wykaże się większym wyczuciem i nie wyślę Ciebie do lekarza za dwa lata, bo Cie nie znam. Ty natomiast mnie znasz, stawiasz zdalnie diagnozę, może zgłosisz sie do Tuska, aby ratować chorą gospodarkę po 2 latach zgubnych rządów PiS.

Małgoniu Małgoniu, czujesz sie oszukana? To nie swiadczy o niczym innym, jak tylko o Twojej naiwnosci. Nie chce Cie obrazac w zaden sposob, ale odkad istnieje polityka, politycy mieli doradcow, z wiedzy ktorych korzystali, aby wygladac/mowic/ragowac lepiej. nikt nie udowodni - ani panowie sekielski i morozowski ani pani olejnik - ze slowa tuska byly niezgodne z jego ideami, bez wzgledu na to, kto go ich \'nauczyl\' - z reszta, nie chce mi sie wnikac. tak czy siak, jesli obca Ci byla dziedzina marketingu politycznego - to w wieku ... (iluś tam) lat odkrylas, ze jednak istnieje (i bedzie istniala zawsze).