Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgonia Mencz

Ogladaliscie wczoraj TERAZ MY?

Polecane posty

ona zna nawet mnie a ciekawe skad ? moze ona z Misterstwa Cudów i Jasnowidztwa jest?A moze z Ministerstwa Zdrowia Szczescia i Pomyslnosci bo bardzo uradowana tym faktem ze niewiele rozumie

dzieci w ogóle nie powinny głosować, takie jest moje zdanie, trzeba być naiwnym dzieckiem, żeby nie wiedzieć, że KAŻDY znaczący polityk zatrudnia PR-owca, to jest normalna praktyka,

i kazdy tak mowi jak mu kaza?i nie ma własnego zdania? skoro sam nie potrafi mowic co mysli i zamierz zrobic to po co pcha sie do rządzenia?

Analkoholiczka - nie zgodzic sie trudno :) dlatego wlasnie nazywam to zwyczajna naiwnoscia oraz brakiem wiedzy. Małgoniu - zaufaniu???!!! co jest z Tobą? odpowiedz mi prosze na pytanie - czy Ty naprawde nie wiedzialas, ze kazda partia ma sztab ludzi doradzajacych za soba?

nikt nie mowi, jak mu kaza. kazdy madry natomiast, korzysta z porad specjalistow - bo od tego specjalisci sa :) to proste, naprawde :) a kto Ci wkrecil w glowe bajke na temat tego, co tusk mysli?

Przeciez to normalne i stosowane przez kazdego polityka na calym swiecie... :).

Gość Rosemary
Czy PO czy PIS to ta sama jajaecznica ino inaczej przybrana jedyne moje obawy kieruję wstrone Tusaka że budny nie ma zielonego pojęcia o ekonomii,gadając o podatku liniowym,faktycznie nie potrafił nic innego o nim powiedzieć....jedynie hasło masło ....marzę o podatku liniowym....Pytanie brzmi ale jakim?.....albo o formalnościach związanych z rozpoczęciem dziłalności gospodarczej....niestety Tusak jest taką sama zielonką jak Jaro......-Czyli ta sama jajecznica i tyla....Tylko My musimy ją jakoś przełknąc....

Gość myrevinku
Małgonio, obawiam się, że jestes totalna idiotka, piszac to, co napisalas...... Zero refleksji nad polityka, co ty dziecko, nie slyszalas, ze reklama dzwignia hadlu. Nie trzeba pisac teraz: Tusku, swinio...tylko zastanwoci sie nad swoja kondycja intelektualna i kiepska jakoscia percepcji

Gość on-wawa
Tusk to nie świnia. Świnie to ci, którzy nie pozwolą mu cudu wywołać!

Gość derdymała
ale nie powiedział Adas tuskowi jak jest w irlandii bo nie wiedział jak sie z tego wykrecic biedaczek o prywatyzacji szpitali tez mowic nie nauczyli

Gość derdymała
tak to normalne ze wczasie kampanii wyborczej polityk ma kogos kto dba o jego medialnosc ale nie dajmy sie zwariowac wyniak z tego programuy ze tusk ani jednego słowa nie wymyslił sam nier pomagali mu a wrecz go wyreczono i podano wszsytko na tacy dzis słyszałam on nie potrafi sie wysłowic juz tak swobodnie jak przed kampania kiedy zakuwał jak przedszkolak wierszyki o cudach na pamiec