Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muska233

jestem w ciazy..zalamana

Polecane posty

Gość muska233

Zaszlam w ciaze stosujac tabletki..zaraz sie pewnie posypia opinie ze nie bralam regularnie,ale uwazam ze godzina spoznienia raz na pare tygodni na tym nie zawazyla.Nie chcialam tgeo dziecka..Jeszcze rok studiow,plany itd Caly swiat runal mi dzis na glowe,moj narzeczony tez sie nie cieszy...Chcielismy dzieci ale za 4-5 lat a tu taka niespodzianka...

hej moj brat i bratowa wpadli na 4 roku studiow.obronili sie na 5 i maja juz drugie dziecko.chlop zwariuje jak zobaczy dziecko.obiecuje ci to:)

Gość Mała 00
Jakie tabletki dokładnie brałas ?

poczytajcie ulotkę :P wyraźnie jest napisane, ze nawet przy PRAWIDŁOWYM stosowaniu ciaża się może zdarzyć u 2 kobiet na 1 000 :P :D jak widać jesteś tą "szczęściarą" :P :D🖐️

Gość muska233
nieważne jakie :/ przy każdych tabletkach ciąża jest możliwa i się zdarza co widać na moim przykładzie :(

Gość kasienia
Ja na drugim roku zaszłam! Szok był! Dziecko urodziłam,kocham strasznieeee! Mąż mi pomagał dużo. Teraz magisterskie robie mój synek ma 18 miesięcy! Głowa do góry! Dziecko będzie waszym największym skarbem! Zobaczysz :-)

Tragedia to by byla gdybys miala 15 albo 16 lat,ale jestes dorosla kobieta wiec zobaczysz,ze sie wszystko ulozy.Ja tez nie planuje dzieci przez nastepne 4 lata,ale wiem,ze gdybym teraz byla w ciazy,to nie bylaby to najwieksza tragedia w moim zyciu,choc w tym momencie sa pewne perzeciwskazania medyczne w moim przypadku.Na pewno nie bylabym najszczesliwsza osoba na ziemi,ale nie wylewalabym tez morza lez.Wiem,ze latwo powiedziec,ze wszystko sie ulozy,ale zobaczysz,ze tak bedzie. Czy Ty w ogole bylas juz u lekarza?Wiesz,ze testy nie daja stuprocentowej pewnosci zreszta tak jak tabletki.

Muska! Nie kwaś głowa, do góry! Plany życiowe lekko się Wam przestawiły ale to żadna tragedia. A dziecko, jak już się urodzi - bedzie Waszą wielką radością i kioedyś bedziesz się śmiać z tego, że pusciłaś ten topik. Pozdrawiam Was serdecznie i zyczę zeby wszystko się dobrze potoczyło :)

Gość muska233
podszywaczce z gory dziekuje.Przez pare lat bralam yasmin a wpadke zaliczylam przy yasminelle ktore zaczelam brac od lipca...

Gość prwokacjaaaaa
nie wierze!!! antyreklama!

Gość lena 1985
a miałas jakies objawy, poza tym ze nie dostałas okresy? moze bolały cie jajniki lub brzuch?prosze odpowiedz to wazne. tez bire yasminelle i ostatnio cos dziwnie sie czuje...