Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona już

ciągle osłabiona, zmęczona, obżarstwo, albo głodówka

Polecane posty

Gość zmęczona już

Mam problem, póki co nie moge wybrac sie do lekarza...wiec tymczasowo prosze o rade... tydzien temu przez 3 dni nie miałam nic w ustach, nie czulam glodu, a po trzech dniach wmusilam cos w siebie, bo zaczynalo mi sie krecic w glowie... w tym tygodniu namietnie wrecz jem, wsyztsko co popadnie, i o byle jakiej porze, jedyne co jeszcze to ze czuje glod...duzy...zawroty glowy sa nadal, ogolne oslabienie, moglabym spac cale dnie...a najczesciej jednak jak juz zjem, to jest mi niedobrze.. od ponad roku biore tabletki natykoncepcyjne, czy to mozliwe, ze one zaczely tak dzialac? na zmiane jest mi zimno, albo goraco...nie wiem czy to od zoladka?? macie moze podobne doswiadczenia?? albo wiedze, przez co to moze byc spowdowane?? prosze o odpowiedz, dziekuje

Gość zmęczona już
czy nikt nie może napisać??

Gość zmęczona już
cos innego?? tzn??

Gość zmęczona już
jesli Ci chodzi o jakie inne leki, albo narkotyki, nie bralam!!! jeśli by tak było, nie wypisywałabym tutaj tych rzeczy, chodzi o to, że nic sie nie zmieniło w moim życiu...nie było zadneo czynnika, który mógłby to wywołać... ale nie no dzieki, że robisz, ze mnie ćpunke:( a ja sie naprawde meczę:(

Gość może stres...
albo faktycznie jakis problem z zoladkiem

Poradź sie raczej lekarza.Po za tym Twój sposób odżywiania pozostawia wiele do życzenia.\"ciągle osłabiona, zmęczona, obżarstwo, albo głodówka \"- sama to przeczytaj.Może tak, zanim wybierzesz sie do lekarza uporządkuj swój sposób odżywiania.Po prostu jedz normalnie.Wejdź na stronę diet, tabel kalorycznych itp.Po drugie tabl.antykoncepc.- skonsultuj to z gin.Może doradzi inne, zmieni.Przede wszystkim zrób tez podst.badania.

Gość na moje to TY masz
na moje to ty masz zaburzenia odzywiania. Klania sie praca z psychologiem a byc moze i wizyty u psychiatry. Masz bulimie. Bulimie to nie tylko powodowanie wymiotow. Sa rozne rodzaje bulimii. Wiem bo sama ja mam a to co napisalas nie jest mi obce :) Zaburzenia odzywiania wyniakaja z glebszych problemow.

Gość zmęczona już
ale wy nie rozumiecie...to sie dzieje dopiero od dwoch tygodni, czy moze ktos uwaznie przeczytac i mi doradzic?? nie uwazam, sie za gruba osobe, jestem szczupla, i nie musze sie odchudzac... jem w taki dziwny sposob dopiero od dwoch tygodni!!! i nie chce tego, bo jestem caly czas zmeczona, ale nic nie poradze, ze jest mi niedobrze i brzuch mnie zaczyna bolec...od razu mowie, nie wymiotuje tego co zjadlam...jest mi niedobrze, ale nie wymiotuje...jak juz sie nawet napcham, nie zwracam tego, bo za dwie godizny znowu jestem glodna... prosze niech ktos to przeczyta uwaznie...a ja do lekarza pojde jak tylko bede mogla...bo widze, ze tutaj to w ogole powinnam sie zamknac w jakims osrodku odwykowym, albo psychiatrycznym...dzieki...:(

Gość eksperymentka
calkiem mozliwe ze to wina tabletek antykoncepcyjnych, rozwazalabym ich zmiane albo calkowite odstawienie

Gość Horse.21
A może to menopauza? Albo klimakterium.

Gość zmęczona już
no własnie sie nad tym zastanwiałam... ale raz juz zmieniałam tabletki..hmm po tych przez dlugi czas czułam się świetnie, a wtedy to miałam inne objawy.. problemem jest, że głownym powodem brania hormonów nie sa względy antykoncepcyjne:| (choć oczywiście korzystam z tej okazji)..ale mam problemy kobiece (nazwijmy je) miałam już operacje itd...ostatnio chciałam już odstawić tabletki, ale dostałam je na kolejny rok... , moze plastry, nic skonsultuje sie z lekarzem... dzieki

Gość zmęczona już
tak Horse, biorąc pod uwage, że mam 23 lata, plus okres miałam normalnie tydzien temu...(dzieki tabletkom jest i do tego regularny):]

Gość Horse.21
A rozumiem.Nie wiedziałam ile masz lat.Moja znajoma ma uderzenia gorąca chociaż jest po 30-cePonoć po 30 można miec pierwsze objawy.Ale czasem wydaje mi sie ze to rzadkosc. Ale jaki jest powód że się objadasz?Ja mam zaburzenia w odzywianiu całe życie. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do lekarza.

Gość na moje to ty masz
o matko pisalam juz wczesniej !!!!!!!!!!!!! masz bulimie a bulimia to nietylko wymiotowanie badz odchudzanie.. czasami ludzie maja tak jak ty i to jest bulimia z reszta po co pytasz jak bagatelizujesz to co sie pisze? mowie, ze mam to samo i mam bulimie. Nigdy bym nie przypuszczala.. bo ani chuda ani gruba nie jestem ale okazalo sie, ze mam bulimie.. dopiero wizyta u psychiatry psychologa to ustalila.. Sa rozne rodzaje bulimii z roznych rzeczy wynikajace.. niektore np z zycia w stresie.. itd.. KoBIETO po co pytasz jak eh.. niewazne mam dosc..

Gość zmęczona już
sorry, ale jesli sugerujecie, że jestem ćpunką albo bulimiczką tak reaguje,i na moim miejscu tez mialabys dosc.. mam przyjaciółke ktora miala bulimie...więc w życiu nie wplatalbym sie w to samo.bo ona do tej pory nie moze sie normalnie odzywiac...i nie mow, ze bulimia sie pojawia ot tak... jak dla mnie taka teoria jest absurdalna..ale kiedy bede miala czas pojde do lekarza i napisze comi jest Horse nic sie nie stalo:]pozrawiam

Gość kochana a w ciąży czasem
nie jesteś? masz świadomośćtego, że krwawienie, które pojawia się podczas brania tabletek anty to nie jest okres? ja na Twoim miejscu jak najszybciej zrobiłabym test...

Gość zmęczona już
hmm..jak to nie jest okres?? (to co mam co miesiac w tej przerwie siedmiu dni, to nie okres??) bo, ja nie mam zadnych krwawien pomiedzy tymi ktore sa okresem... tabletki biore regularnie od ponad roku...nagle mogly przestac dzialac? uwazam sie za dosc uswiadomiona w tej kwestii...hmm...a to musilby juz byc chyba trzeci miesiac( mojego faceta i mnie na razie dzieli odleglosc), a poza tym nie mam zadnych objawow ciazowych, ostatni okres mialam normalnie ponad tydzien temu...

Gość podczas brania tabletek antyko
ncepcyjnych nie ma czegoś takiego jak OKRES! pojawia się krwawienie w przerwie 7 dniowej, ale to nie jest MENSTRUACJA! jak można nie wiedzieć takiej rzeczy?:O

Gość wiesz pierwsze
o czym pomyślałam to właśnie ciąża, bo tak organizm reaguje w ciąży: zmęczenie, brak koncentracji, nadwrażliwośc na zapachy i smaki, zmienne apetyty, nadmierny apetyt lub jadłowstręt pojęcie miesiaczki jest bardzo względne bo kobiety często podczas pierwszych miesiacy ciąży mogą miec krwawienia w terminie spodziewanej miesiaczki, oczywiście są one mniej obfite niz te normalne, ale skoro ty bierzesz pigułki to i tak mam bardzije skąpy okres niż gdybyś nie wbrała tabletek idz do lekarza lub kup test ciążowy... jak z Twoimi piersiami ? nie powiekszyły się ostatnio ? nie są obrzmiałe lub bolesne ?

Gość zmęczona już
nie mam żadnych innych objawów, które mogłyby sugeroeac ciąże...nie boła mnie piersi, nie mam żadnych objawów no nic, naprawdę... a do koleżanki wyżej, tabletki biorę po to, żeby okres mi wsytępował, więc nie mów jak można nie wiedzieć tkaiej rzeczy, bo okres mam dopiero po tabltkach, tak to miałam problemy...że albo wcale nie wystepował albo kiedy mu sie chcialo, np co dwa miesiace... jeżeli lekarz mi przepisał hormony głównie po to, aby uregulowac okres...i aby występował, to może mi powiesz, że ty lepiej wiesz coś na ten temat??..to po co ja to biorę?? dzieki za wszystkie rady, pomysły:]ale zasiegne porady lekarza no i pewnie kupię test, bo teraz to już różne myśli przychodzą mi do głowy.. pozdrawiam:]

Gość dziewczyno ile ty masz lat
?:O jak możesz nie wiedzieć, że krwawienie przy tabletkach nie jest MIESIĄCZKĄ?:O

Gość i co jesteś w ciąży
?

Gość Zdecydowana AGA.
moze byc poczatek depresji albo zwyczajna chandra zimowa

Gość też pomyślałam o tym
że możesz być w ciąży. Ale jak nie zapomniałaś żadnej tabletki to nie wiem czy byłoby możliwe zajście. To raczej nie to. Idź do lekarza i potem ze skierowaniem zbadaj krew itp.

Gość też pomyślałam o tym
tak, to może być jesienna handra :(

Gość zmęczona już
wyżej było napisane ile mam lat, jeśli nie zadajesz sobie trudu doczytania wstztskiego nie pisz.. mowi sie potoczeni ze okres...to chyba normalne co??dzialanie tabletek znam od podszewki i procesy zachodzace w organizmie...jednakze krwawienei wystepujace kazda laska nazywa okresem, wiec nie miej do mnie o to pretensji...i logiczne, ze mowi, sie e jak nie dostanie sie okresu, to wtedy ciaz...napisalam, ze okresmialam normalnie i tyle...checie czepiac sie szczegolow wasza sprawa... wedlug testu nie jestem...:]hmm..sama o tym nawet nie pomyslalam, ale sprawdzilam za wasza rada:]pozdrawiam...i dzieki za rady...naprawde docieniam:]

Gość zbadaj poziom cukru we krwi
Może to początki cukrzycy. Niektóre objawy się zgadzają. Choć dla pocieszenia powiem, że nie wszystkie.

Gość zmęczona już
dzieki, mam nadzieje, ze sie mylisz:]ale wlasnie i tak zamierzalam poprosic o badania krwi poprosze i o to:] pozdrawiam

Gość znasz dzialanie tabletek anty
"na wylot", ale nie wiesz ,że krwawienie, które pojawia się co miesiąc to tylko SUBSTYTUT miesiaczki?:O no przykre kochana...