Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbójnica

W jakim wieku się po raz pierwszy całowaliście itd?

Polecane posty

onija3 pielęgniarka Ci powiedziała :D to ładnie, ze nie masz zahamowań ale to, że Ty, czy może nawet ja mieliśmy na tyle oleum w głowie aby nie narobić sobie i innym kłopotów, nie znaczy, że przeciętny 15, 16 latek (niezlaeżnie do płci) ma dość rozumu więc nie zachęcałbym ale też w możliwość kontroli nie wierzę..

Gość onija3
Tak wiem, dlatego widząc niektórych ludzi, stanowczo jestem za aborcją.. mi chodzi o to że w tym wieku sie zaczyna życie sexualne, i nie jest to czymś nienormalnym jezeli sie zabepiecza.. jeżeli niema mózgu to i tak czy siak to zrobi ale mogą być tego konsekwencje w miernym skutku dla obojga, różne żeczy robi sie w stanie nie trzeźwości, więc szczerze mówie wszystkim, NIE PO PIJAQ!

Gość ja mam prawie 28 i ani razu

pierwszy pocałunek - miałam 15 lat i doszłam do wniosku że to przereklamowane jest:) pierwszy raz - miałam 21 lat, bo czekałam na wielką miłość, odbył się w klimacie muzyki Doorsów i długich włosów i nie żałuję że tak późno :classic_cool:

Gość onaaa...
w wieku 13 lat first chlopak calowalam sie jak mialam 13 lat

Gość sopelekelemelek
pierwszy pocalunek 13-14 lat sex 16 lat, pod dyskoteka, pjany, dziewczyna oparta o betonowy mur. zaluje patologia dla mnie sa dziewczyny ktore maja po 14-15 lat i juz sie puszczaja. widze takie pod dyskotekami, jak nie maja na bilet to podchodza do kazdego i mowia ze za 3 zl pozwola sie "przelizac". znam panny na ktorych prawictwo traca cale klasy. znam dziewczyny ktore maja po 14 lat i wystarczy podjechac samochodem i sie z taka przejechac a potem ja zaliczyc nikt mi nie powie ze tracenie dziewictwa w tak mlodym wieku jest normalne. pierwsza roznica jest taka ze z dziewczyna ktora ma doswiadczenia cielesne, rozpoczete w wieku ok 15 lat, pochodzi sie 2 tygodie i juz sie ja "puka" a dziewice sa inne. moje ostatnie spostrzezenie jest takie ze starsze dziewice sa bardziej kobiece od nie dziewic...

czy 2 dni po miesiaczce moga bolec jajniki i brzuch na dole ??

Gość a_dusia
ah - to zależy w jakim wieku miałaś -pierwszego partnera i w jakim wieku pierwszy raz się całowałaś :) bo ja w obu przypadkach miałam 19 lat i być może dlatego nic mnie nie boli w dwa dni po miesiączce :)

Gość Justynaaaaa
Kurczę.... wydawało mi sie, żejestem dziwna, bo mam 17 lat i nigdy nie miałam chłopaka... Całowałam się pierwszy raz w wieku 16 lat i kilku miesięcy... Wszytskie moje koleżanki przeżywały juz po kilka swoich miłośc a ja nie jestem jeszcze gotowa na związek ... ;/

Gość Ja w XX wieku
;)

Gość Sisuuuuunkaaaa
Całowałam się w wieku 17 lat po raz pierwszy i przeżyłam swój pierwszy raz w wieku 17 lat z tym samym facetem oczywiście :0 czułam się gotowa :) Dziś jesteśmy para z 6-letnim stażem :)

--> onija 3 Seks 16-17 lat, bo potem blokada??? Weź mnie człowieku nie strasz:) Czy jak mam 21 lat i się nie całowałam, o seksie nie mówiąc, to znaczy że mam już taką blokadę że z nią umrę? :)

Gość gra gitara
Etincelle Ty to jeszcze pikuś, ja mam 23 lata. :O Nie ma dla mnie nadziei. :(

Gość niewiem co mam zrobić
Mam pytanie: Mam 17 lat ostatnio miesiać temu poznałem dziewczyne z mojej szkoły z mojego wieku. Po dłużej znajomości zauważyłem ze coś nas łaczy... Lecz wczoraj powiedziała mi ze dokładnie półtora miesiaca temu miała chłopaka. dziś spytałem ja czy z nim spała i niestety odpowiedziała ze tam. Niewiem co o tym sądzić bardzo mi sie podoba chyba coś do niej czuje ale ta myśl ze spała z innym... proszę podpowiedzcie co mam zrobić

Gość izunia17
a ja mam 17 i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka i nigdy sie nie całowałam... załamka ;(

Gość mamrotkaaa 23
pierwszy pocałunek - 15 lat pierwszy związek - ok. 16 lat. pierwsza miłość - 19 lat pierwszy raz - 23 lata :)

Gość darusia240993
Po raz pierwszy całowałam sie w wieku 12 lat ... było to na imprezie wtedy po raz pierwszy tak prawdziwie sie lizaliśmy z języczkiem i nie żałuje :D było zajefajnie a w wieku 14 lat straciłam dziewictwo z trochę starszym chłopakiem i tez nie żałuje bo było warto naprawdę !!!!!!!!

Gość AGUSKA1133
pierwszy raz sie calowalam jak mialam 14 lat i pocalunek byl naprawde cudowny, chociaz partner nie bardzo ;)

Gość no miałam 20 lat

Gość Nieszczęsliwy
Mój pierwszy pocałunek był w przedszkolu , mały całusek ;p ale to nie z jakąś miłością tylko z koleżanką chcieliśmy wiedzieć jak to jest ;p Moja pierwsza miłość w wieku 13 lat i z nią miałem pierwszy pocałunek z miłości pierwsze lizanie itp. ;)

Gość polo
A ja mam 26 lat i jeszcze się nie całowałem z dziewczyną...

Gość polo
całowałem się z monitorerm. Pójdę do nieba?

Gość Sliczna Mika
Całowałam sie w wieku 12Latek :Dsuper było

Gość miśka-28
13:)