Człowiek o Siedmiu Pośladkach 0 Napisano Listopad 7, 2007 No pewnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorris zd. Czesława Napisano Listopad 7, 2007 ucikłam z wykopków w wielki świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 Aha... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plemniki Myrevina 0 Napisano Listopad 7, 2007 a moj nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 Myrevin :O usmiechnij się wystarczy że pogoda do dupy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Listopad 7, 2007 Nie, przecież nie jestem Azjatką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 ja jeżdżę tą samą linią metra i pewnie z tej samej stacji... właściwie na pewno, bo widziałam Luśkę już nie raz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 Luska.. voila :o { Nie, przecież nie jestem Azjatką } Szkoda... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Listopad 7, 2007 oczywiscie, wszystkie dane: srednia szkola Mazury, a Kaszuby, ucieklem przed taka zolza z Poznania, na zaduupie by mnie nie znalazla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 jeżdżąc metrem mam na czapce naklejkę z logo kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zołza z Poznania 0 Napisano Listopad 7, 2007 nie bój się jeszcze Cię znajdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Listopad 7, 2007 Oczywiście! Uważam że na nick trzeba sobie zapracować! Lista miejsc w których bywam lub bywałem jest baaaardzo dłuuuuuga! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Listopad 7, 2007 moja osobista zolza miala na imie Elzbieta Sz. mama nadzieje ze to nie ty bo juz sie boje, biorac pod uwagie grzeszki, no raczej grzechy moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 właśnie w taki sposób Cię rozpoznałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 7, 2007 Zołza z Poznania, moge ci pomoc, znam adres mazurskiego - jestesmy sasiadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Listopad 7, 2007 Ja tam nie żałuję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 Luśka a tak poważnie, Stary Żoliborz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Listopad 7, 2007 jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Listopad 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna z kubkiem herbaty 0 Napisano Listopad 7, 2007 oczywiście, że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samobieżna krupa śnieżna 0 Napisano Listopad 7, 2007 z grubsza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawał twardego ch.... Napisano Listopad 7, 2007 Skalska, a jak tam twój tyłek ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Listopad 7, 2007 zgadza się jak u większości, ale nie powiem czemu tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Listopad 7, 2007 a i owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Mańka 0 Napisano Listopad 7, 2007 jak najbardziej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 przedłużacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hannah_37 0 Napisano Listopad 7, 2007 Niby tak hannah- to kobra królewska, a ja mam w sobie cos z kobry i cos z królewskości... chyba. Do tego to magiczne slowo, ponieważ czytane jest tak samo w obie strony. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
padlinka 0 Napisano Listopad 7, 2007 jasne... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 rz* to z wrażenia :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach