Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka200

tyłozgięcie

Polecane posty

Ginekolog powiedzial mi że mam tyłozgięcie i że trudno bedzie u mnie wykryc ciąże. Czy któras s Was wie co to jest to tyłozgięcie???

Gość mzbpb
ja nie mam ale nie martw sie jak bedziesz miala miec dzidziusia i tak bedziesz miala czy masz przodo.. czy tylozgiecie napewno jest duzo kobiet ktore sa w takiej sytuacji jak ty bedzie ok

Gość N22
ja też to mam, ale lekarz powiedział mi o tym jakieś 6 lat temu i nie pamiętam, żeby wspominał, że wiążą się z tym jakieś problemy, hmm może ktoś bardziej zorientowany się wypowie?

ja też mam tyłozgiecie...co do ciąży ..mówil gin ze jest nieo trudniej w nią zajśc (zalecana jest metoda wspłóżycia od tyłu) ale nie wspominał ze potem jest problem ze stwierdzeniem ciąży... czytałam też ze jak dziecko się rozwija to macica sie tak powiększa ze potem to nie ma różnicy...

Gość lill
hymm u mnie lekarz tez to stwierdzil a po moim pytaniu co to oznacza powiedzial : noz coz, sa kobiety ladne i brzydkie, sa tez kobiety z przodo- lub tylozgieciem macicy;) czy jakos tak. no a na pytanie co z tego wynika powiedzial tylko ze moze sie to wiazac z bardziej bolesnymi miesiaczkami, no ale ja osobiscie tego akurat specjalnie nie doswiadczylam. na temat ciazy nic mi nie mowil.