Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

czy są na sali przystojni mężczyźni po 30-ce??..wrażliwi i samotni...

Polecane posty

Gość
:D jakoś może Cię to zdziwi ale nie mam takich przaśnych doświadczeń :p

Gość ładnie powiedziane
NICOLE SMITH - JAK TO ZWYKLE MÓWI SIE W TAKIEJ SYTUACJI - POMYŚL, ŻE NIE BYŁ CIEBIE WART I USZY DO GÓRY - PRZECIEŻ TEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU - NIE ZAPOMINAJ O TYM MALEŃKA

ojoj trochę mnie nie było a tu mała orgietka się szykuje i to beze mnie buuuuuuuuu

do ładnie powiedziane: dzięki...już mi lepiej odkąd tu zaglądam...ale powiem Ci że było mi bardzo smutno...

co u mnie doszlam do wniosku ze mam charakterek ..wrednej....aha na ktoryms z topikow napisalam ze postanawiam sie poprawic❤️ Kornwalia jest przepiekna zapraszam

to oznacza że na gnoma nadeszła już godzina i pora udać się do łóżka bo jutro znowu jak lunatyk będę w pracy siedział dobranoc robale kochane :D

Gość ładnie powiedziane
NEUROSA1 - NIE NALEŻY PODCHODZIĆ DO ŻYCIA ZBYT SERIO - BIERZ KOCHANA TO CO ŻYCIE DAJE - I NIE DOŁUJ SIĘ - STARAJ SIE SZUKAĆ NAWET W TYCH SZARYCH DNIACH NUTKI OPTYMIZMU I CO NAJWAZNIEJSZE UŚMIECHNIJ SIĘ - ZAPEWNIAM, ŻE TO DZIAŁA

Nowy rok blisko...postanowienie już masz:)...A o Kornwalii, kto wie może się wybiorę ;), dzięki Kochana:)

Gość ładnie powiedziane
NICOLSMITH - BYŁAM W PODOBNEJ SYTUACJI Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA WIEM, ŻE POTRZEBA CZASU, ABYŚ POPATRZYŁA NA TO CO BYŁO Z PEWNYM DYSTANSEM

Nicole ty sie nie zamartwiaj ze nie masz sie❤️ do kogo przytulic moja pierwsza milosc poznalam jak mialam 19 lat przetrwala 11 lat ...a druga najwazniejsza jak mialam 34❤️latka

Gość ładnie powiedziane
UCIEKAM JUŻ BO JUTRO TRZEBA WCZEŚNIE WSTAĆ - "TRZYMAJTA" SIĘ DRUŻYNO!

wiem...czas, tylko ze mną jest tak że długo przeżywam takie historie....stanowczo za długo...muszę coś z tym zrobić...taka , kurna:).. wrażliwość...ale wiesz że dobrze mu życzę..mimo wszystko..:)

Gość X1001
Bo głupia jesteś... Ot co

jasne ze tak ....wiesz ja bylam sama po rozwodzie 4 lata nie potrafilam sie podniesc ale z perspektywy czasu nie zaluje tej mojej samotnosci zajelam sie soba ❤️ no i oczywiscie dziecmi no a teraz jak juz ogolnie wiadomo jestem wredna suczka

Gość X1001
I wrażliwość nie ma nic do tego

Gość NicoleSmith - mio