Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

czy są na sali przystojni mężczyźni po 30-ce??..wrażliwi i samotni...

Polecane posty

Gość a ja mam 23
hehe:)

Gość a aj mam 23
i tekst na sali jest troche dziwny...

x1001...wkurzyłeś mnie....sam jesteś głupi, mimo lat 30-tu, porażka...sorry, kompleks małego, pa!:P

Marudko, będzie dobrze, dasz radę, zawsze tu zajrzeć możesz;) , 23... buziaki na dobranoc:)raz jeszcze:)

Gość a ja mam 23
buzki :)

Do kwiatka:)..nie chcę ..już nie, będę starą panną, takie też mogą być ok...tak tylko pogadać z fajnymi facetami chciałam...a może coś mi się zmieni... zresztę w/g x1001 głupia jestem...;) ...bo miałam nadzieję...i shit, ...anyway...

hmmm, ja z Łodzi, to trochę daleko... a pracę mi jakąś fajną znajdziesz? to sie moze do ciebie przeprowadzę...

najlepiej badania i rozwój, ewentualnie zarządzanie produktem, branża elektrotechniczna, informatyczna. mam doswiadczenie, znam bardzo dobrze niemiecki i angielski, jako tako rosyjski.

Gość Komiczne został wyproszony
z sali zanim znowu coś spieprzy

Kwiatek:) znajdziesz coś, dużo fajnych ofert jest, nawet w tvn;) komiczne, fajnie że zajrzałeś...;)...ale chyba masz kobietę;)?

hmmm, w Łodzi fajnych ofert mało jak przeglądam wyborczą na przykład.. w Wawie pewnie lepiej jest, kiedys myslalem czy by tam nie wyemigrowac... no a ty? napisz cos o sobie-ile lat masz?

Witaj Nicole :D Ciebie to muszę ścigać po topicach :D Życzę Ci powodzenia 🌻-wiesz ,że tu są .. tylko poukrywali sie głęboko ;)

a ja ci odpowiem na twoje pytanie... trzeba się lubić a nie tylko kochać... Pozdrawiam Cię

no niby mam kobiete, ale może Ci to nie przeszkadza? ;) zresztą określenie - \"mam kobiete\" byłoby oznaką bardzo przedmiotowego jej traktowania, bo nie mozna mieć drugiej osoby... to tak, jakbym chciał wyrazić, że jestem właścicielem drugiej osoby... byłoby to świadectwem braku szacunku dla Niej... w ten sposób mogę Ci odpowiedziec, że nie mam kobiety i jednocześnie nie skłamać :D

Łódź to chyba jakas pustynia jesli chodzi o rynek pracy - juz ktoras osoba mowi, ze nie moze znalezc pracy majac kwalifikacje, ktore w innych czesciach Polski sa poszukiwane

Nicol .. miłej pracy :) ... do wieczorka ... tylko nie wiem w jakiej przystani dzisiaj będę ;) Pewnie tu i tu .. wiesz o co chodzi ? :D

witam:D :-D ja od wczoraj jestem mniej wredna suczka dla mojego ❤️ ale mam ubaw po pachy bo przyszedl ANIELSKI MECHANIK i cos mi sie wydaje ze dalej bez swiatla w lazience bede:O angielscy mechanicy 💤