Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne555

strzela focha bo nie zadzwoniłem odrazu po jej sms....?

Polecane posty

Gość czy to normalne555

nie zadzwonięłm bo nie mogłem, byłem zajety napisałem ze za chwile oddzwonie...i dzwonie a tu nie odbieranie tel i sms w sylu juz. moment jak na złosc..i teksty w stylu ty nie miałes czasu to teraz ja nie mam i usimieszek.... jak cos takiego odbierac.....po co takie fochy..???

Gość udobrucha sie
jak cos takiego odbierac.....po co takie fochy..??? --jako dowod, ze cie kocha:) to miłe, że tyle TWÓj znaczy:)

Gość do udobrucha sie
czy Ty jestes normalna - dowod ze kocha????? Foch o nic dowodem ze kocha... wiesz co jestem kobieta ale takiego idiotyzmu nie slyszalam, ludzie ktorzy sie kochaja sobie takich bzdet nie robia wzajemnie chyba ze maja po 15 lat

Gość czy to normalne555
no tez tak mysle a my mamy po 22

może miała zły dzień moze okres jak to tylko raz, to nie warto robic z tego problemu no chyba ze non stop się tak zachowuje, wtedy ma dziewczyna ewidentny problem

Gość czy to normalne555
nie wiem po co take rzeczy robic.....nie rozumiem takich zagran.....teksty w sytlu ze nie zadzwoniłes odrazu to ja juz nie chce gadac....nie chce mi sie...

Gość czy to normalne555
no okres sie jej zbliza a własciwie juz powinna dostac wiecmoze to przez to...heh... to jest pierwszy raz tak...nie robi tego notorycznie...

Gość SkaRbie **
napisala sms moze cos waznego? moze zadała w nim pytanie? i miał oddzwonic? to zmienia postac rzeczy:)

co nie znaczy ze nie zrobi tego znowu :p ale tak serio, wiadomo, ze kazdy z nas ma lepsze i gorsze dni uprzedź ją tylko, że takie zachowanie jest dziecinne i nie będziesz tego tolerował

Gość czy to normalne555
ja sie dzisiaj napewno pierwszy nie odezwe ..i napewno nie bede przepraszał za to heh...jestesmy razem poł roku

e tam to tez jest dziecinne nie ma sie co boczyc i fundowac sobie ciche dni i próby sił \"kto się pierwszy odezwie\" lepiej powiedziec po prostu wyrażnie, co się nie podoba i sytacja jasna

Gość do udobrucha sie
ja bym sie odezwala ale jak Haris mowi - zdecydowanym tonem ze dziecmi nie jestescie, i ze fochow nie tolerujesz bo to zachowanie niedojrzale. Jezeli sie teraz nie odezwiesz to tez bedzie foch.... matko dlaczego z dziewuchami takie problemy sa zawsze.... Powodzenia

Gość czy to normalne555
no tak mam zamiar powiedziec nie bede z tego robił niewiadomo czego bo to pierdoła jak dlamnie ...ale powiem ze mi sie to nie podoba bo nie wiem czy odbierac to jako droczenie sie czy foch....ze mi sie to nie podoba i juz

Gość czy to normalne555
tak no i wez je zrozum heh....a jeszcze wczoraj była na bro z kolezanakim wiec nalezy doac efekt alko ...

Gość czy to normalne555
hiltonowa :) masz racje ....sie nie odezwe to bedzie kolejny foch... odezwe sie i powiem ze mi sie to niepodobało i juz

Gość do udobrucha sie
ja nawet po alko nie robie takich bzdur - masz szczescie ze jej pierwszy raz tak odwalilo bo niektore panny to uwielbiaja byc przepraszane, blagane na kolanach i uwielbiane pod niebiosa, wszystko wymuszajac takimi bzdurnymi fochami. RODZIE MESKI CZEMU TO ZNOSISZ?

takie juz jestesmy:P a moze to byl tylko pretekst zeby sie poklocic:D

Gość koleżanki ją wczoraj
uświadamiały, jak postępować z facetami :D a ona się dała podpuścić :D

Gość czy to normalne555
nie wiem mozliwe...heh....mi sie to w kazdym razie nie podobało....

Gość do udobrucha sie
moze byc... moze jakies kolejne natchnione po przeczytaniu mezczyzni kochaja zolzy czy jak tam to leci....

Gość czy to normalne555
no mnie predzej takie zachowanie i fochy to zniecheca. niz motywuje do tego zeby sie starac tym bardziej ze wie mze nic złego nie zrobiłem........takie zaołzowate zachowanie....Nie działa

a to głupia baba jest! co ona sobie myśli ze na jej zawołanie masz być czy co??

Gość do udobrucha sie
i na nikogo normalnego nie dziala....

Gość czy to normalne555
co innego jak fecte nawali to jasne....ale tak....z niczego i o pierdołe....no niestety na mnie to działa odpychajaco.... No zrobiła to pierwszy raz....Wiem ze jej powiem ze mi sie to nie podoba i juz