Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
OnaOna

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Dnia 16.09.2025 o 15:49, RC Plus napisał:

Charlie był protestantem i konserwatywnym komentatorem politycznym. Działał w social mediach, miał swój kanał na YT, był bardzo popularną i znaną osobistością. Przyciągał multum młodych ludzi, liczne uniwersytety i college w USA zapraszały go na debaty i gromadził tam tysiące młodych studentów, zapełniając po brzegi hale. 

Lewica go nienawidziła, bo głosił konserwatywne, prawicowe hasła, zachęcał młodych do zaufania Jezusowi, do wiary, do wartości itd. Więc konkurował z nimi o sumienia i dusze młodych ludzi, wyborców... media atakowały go nazywały od faszystów, bo poparł Trumpa... bo sprzeciwiał się aborcji na życzenia itp... no i w końcu na fali tej nienawiści i hejtu znalazł się wariat który go za...ordował.

Widziałem jego wypowiedz do mlodej dziewczyny  "nie chcesz mieć dzieci to się nie ruch.aj". To bylo głębokie 😀 Takie przedstawienia zawsze mają publikę. A ludzie nie bez powodu mówią, że zginął zgodnie z własnymi przekonaniami. Po prostu spotykał sie z gościem, który nosił przy sobie bron 

19 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Czemu tak ostro? 😅I co z ciebie za dżentelmen? 😁

nie jestem gentle... zresztą młoda sie nie obrazi, mnie juz tyle razy wyzywała i to nie boli 😁

Jeszcze dodam. Moja żona, kobieta, z którą zdecydowałem dzielić życie, uważa, ze Kirk byl wspaniały. Merytorycznie nie do pokonania. Dlatego został zabity. Zamknęli mu usta, zabili, bo byl cudownym prawicowym chrześcijaninem.

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Jeszcze dodam. Moja żona, kobieta, z którą zdecydowałem dzielić życie, uważa, ze Kirk byl wspaniały. Merytorycznie nie do pokonania. Dlatego został zabity. Zamknęli mu usta, zabili, bo byl cudownym prawicowym chrześcijaninem.

Przecież ten gość co go zastrzelił to głównie dlatego bo Kirk źle się wypowiadał o transseksualistach a on jest w związku wlasnie z transseksualistą. 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Przecież ten gość co go zastrzelił to głównie dlatego bo Kirk źle się wypowiadał o transseksualistach a on jest w związku wlasnie z transseksualistą. 

Czyli to co napisał. 

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Czyli to co napisał. 

No niby tak, ja to napisałam w uproszczonej wersji. 😁

7 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Kirk mial kontrowersyjne, pełne nienawiści poglądy. Chociaz wyglądał na miłego faceta 😉I deklarowal głęboką wiarę, co z mojego doświadczenia, niekoniecznie dobrze o nim świadczy. Szkoda go, jak i zabójcy. Młodzi ludzie. 

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Kirk mial kontrowersyjne, pełne nienawiści poglądy. Chociaz wyglądał na miłego faceta 😉I deklarowal głęboką wiarę, co z mojego doświadczenia, niekoniecznie dobrze o nim świadczy. Szkoda go, jak i zabójcy. Młodzi ludzie. 

Zabójcy szkoda? Zabójca nie był tępy, zmanipulowany, ani chory psychicznie. Jest inteligentnym człowiekiem, studentem ścisłego kierunku, w pełni władz umysłowych podjął decyzję o dokonaniu tchórzliwego (brak możliwości obrony ofiary) zabójstwa za poglądy. 

Chrześcijaństwo Kirka akurat najmniej mnie interesowało. Reszta się z grubsza zgadza - był zawsze tak przygotowany merytorycznie, że nie można było go zagiąć, czego nie można powiedzieć o jego oponentach często. 

Dnia 16.09.2025 o 15:56, RC Plus napisał:

Oczywiście... marksiści kulturowi jedyne co osiągneli to zrobili z niego ikonę jak dekady temu stało się po zab..jstwie Luthera Kinga. Można zaabić człowieka, ale nie idee, które on nosił.

teraz jego idee nabiorą rozpędu, lewacy mają jakąś wadę genetyczną ktora blokuje logike i zdolnosc wyciaganie wniosków czy konsekwencji dzialania.

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

teraz jego idee nabiorą rozpędu, lewacy mają jakąś wadę genetyczną ktora blokuje logike i zdolnosc wyciaganie wniosków czy konsekwencji dzialania.

To są ludzie, którzy popełnili najoczywistszy błąd: uwierzyli we własną propagandę.

Na początku te idee typu: "każdy może być kobietą, jeśli tylko się za nią uważa" były bzdurą w którą oni sami nie wierzyli, ale miało to za cel mobilizowanie psychicznie chorych ludzi do głosowania... ale z czasem zaczęli w te i inne bzdury wierzyć... dlatego do takiego stanu się doprowadzili, nie są w stanie pojąć, że ojcami sukcesu Trumpa są oni sami.

Edytowano przez RC Plus

7 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Zabójcy szkoda? Zabójca nie był tępy, zmanipulowany, ani chory psychicznie. Jest inteligentnym człowiekiem, studentem ścisłego kierunku, w pełni władz umysłowych podjął decyzję o dokonaniu tchórzliwego (brak możliwości obrony ofiary) zabójstwa za poglądy. 

Chrześcijaństwo Kirka akurat najmniej mnie interesowało. Reszta się z grubsza zgadza - był zawsze tak przygotowany merytorycznie, że nie można było go zagiąć, czego nie można powiedzieć o jego oponentach często. 

Jeżeli działalność Kirka nie miała na celu zakorzenienia w społeczeństwie pewnych poglądów i zachowan, które mogłyby w przyszłości zagrozić grupom społecznym, które wyłamywały się ze schematu jego wizji życia, to rzeczywiście szkoda. Mogl żyć, dyskutować i zarabiac na tym duze pieniądze. W sumie chętnych na zabojstwo Hitlera tez bylo przed 2 ws kilku. Dobrze, ze sie nie udało, bo to moglo byc uznane za zabojstwo za poglądy  😉 

Ja czytalem komentarze ludzi w necie, ze zabojca to jakis zyd byl, wytrenowany jak strzelac i zabiijac, a nie jakis tam 22 lat. Ze juz kilka godzin po morderstwie byl w Tel Aviv i saczyl szampana, bo godzine po morderstwie lecial prywatnym odrzutowcem jakiegos bogatego zyda xD

Nie wierze ze to ten 22 latek zabil tego kirka, tak samo nie wierze, ze jeffrey epstein popelnil samoboojstwo w celi wiezienia, lub ze Ian Murdock tworca Debiana powiesil sie kablem od odkurzacza, a wczesniej na twitter pisal dziwne wiadomosci, np. ze go policja nachodzi.

Edytowano przez P0123

I jeszcze dodatkowe pytanie. Czy poglądy Kirka nie zabijały? W końcu byl znanym obrońca drugiej poprawki bodajże. Uważał, ze śmierc np stu osób jest niczym przy świętym prawie do posiadania broni palnej. Poza tym czy czyjeś poglądy nie mogą zabić? Pytam z ciekawości.

32 minuty temu, RC Plus napisał:

To są ludzie, którzy popełnili najoczywistszy błąd: uwierzyli we własną propagandę.

chore głowy, 30% w porywach do 50% w PL po ostatnich wyborach. w USA mam wrazenie ze zdrowo myslacy ludzie lekcewazyli lewactwo, teraz widzą ze chcieli ubic Trumpa, teraz Kirk. 

32 minuty temu, RC Plus napisał:

Na początku te idee typu: "każdy może być kobietą, jeśli tylko się za nią uważa" były bzdurą w którą oni sami nie wierzyli, ale miało to za cel mobilizowanie psychicznie chorych ludzi do głosowania... ale z czasem zaczęli w te i inne bzdury wierzyć... dlatego do takiego stanu się doprowadzili, nie są w stanie pojąć, że ojcami sukcesu Trumpa są oni sami.

osobiscie wiąże tą chorobe z Sorosem. nie rozumiem jego motywacji, ma 95lat, jesli sobie serce wymieni to moze z 10lat pożyje. Po kiego mu ta rewolucja?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się