Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaatioszkaa

okres po ciazy?tak straszny??

Polecane posty

Gość potrzebujaca bardzo
dziwne bo kazy mowi ze po ciazy okresy sa mniej bolesne i obfite niz przed ciaza , ja przed zajsciem mialam strrrasznie bolesne miesiaczki , bardzo obfite i z ogromnymi skrzapami , wiec licze na to ze po porodzie bedzie lepiej :) A karmisz piersia ? Bo faktycznie miesiac po porodzie to szybko jak na okres ...chyba ?

a czujesz się jakoś bardziej osłabiona czy może jakieś zawroty głowy w związku z tym? Jeżeli bardzo cierpisz to może lepiej skonsultuj chociaż telefonicznie z lekarzem... Ja po porodach mam bardzo obfite @ i daję radę, ale nie powiem uciążliwe jest cholernie.

Gość potrzebujaca bardzo
Lipenka nie zmienilo sie nic na lepsze z miesiaczka po porodach ??

Po pierwszym porodzie @ w ogóle sie nie zmieniła,bolesne,obfite i długie.Za to nie miałam żadnych bóli przy jajeczkowaniu.teraz po drugi porodzie gdyby nie to ,że mam @ regularnie to tak naprawde nie wiedziałabym kiedy jest.Zero dolegliwości,żadnych bóli,za to jajeczkowanie doprowadza mnie do szału.ból jak na @...dziwne.

Gość potrzebujaca bardzo
jackpot ja przy jajeczkowaniu nie moglam siedziec na tylku przez 3 dni , taki bol :O no i pozniejprzy @ poprawka , straszny bol plecow , nog i podbrzusza .. dlatego tak bardzo licze ze po ciaza bedzie pieknie i bezbolesnie

ja karmie piersia ,ale 3 dni nie karmilam ;/ wiec moze to przez to??nic mnie nie boli ale taka oslabiona sie czuje troche ;/ i nie wiem co i jak.Nie boli mnie nic ale obfitosc to normalnie krwawa rzeźnia ;/

moze powinnasc isc do gina ja też mialm obfity ale nie jakby swinie zrzneli:D a zybko miesiac po porodzie już okres no wiesz ja karmiłam synka tylko 3 tyg a pozniej czekałam na okres który pojawił sie równo 6 tygodni po porodzie

Gość koli12
a czy to normalne by po porodzie pierwsza miesiaczka byla normalna a druga sie juz nie pojawila?? (nie jestem znowu w ciazy)

Kaatioszka, ja po drugim porodzie, niecałe cztery tygodnie później dostałam krwotoku takiego, ze wylądowałam na pogotowiu. Lało się ze mnie ciurkiem, nie nadążałam ze zmianą podpasek:O I to była pierwsza miesiączka po. Ale jak Cię to niepokoi, jedź na pogotowie lub do lekarza. To, że ja tak miałam, nie jest żadnym wyznacznikiem.

ja równiez miałam strasznie obfity pierwsz @ po porodzie...myslałam ze to jakis krwotok,ale na drugi dzien było ciut lepiej. całosc trwała jakies 4 dni. Drugiego jak na razie nie dostałam.. :-0