Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLicjaaaaaaaaaaa

zoostawił mnie!!!

Polecane posty

Gość aLicjaaaaaaaaaaa

Jaka lepsza..cicha niesmiała......jak to on powiada"wrazliwa""urocza"dziewczyna... Czy normalna naturalna bez kompleksów "chichotka"Nazwał mnie pusta chichotka i zostawił dla jakieiś uroczej "wstydziochy"Dlaczego!!!!Naprawde faceci lubia takie ciche szare myszki????//////

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Błagam porozmawiaice ze man o tym..Siedze własnie pijana i rozpaczam czy moze mnei ktos pocieszyccccccccccc!??!1

Gość lucky strike////....///
mylisz się! nie zostawił ciebie!

Gość ja tam lubieeee
takie właśnie wstydzochy moze była bardziej tajemnicza subtelna kobica...

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
jak nie odszedł i powiedział że kocha do szaleństwa jakąs wstydliwą i nieśmiałą Ine..(imnienia nie znam to jakiś pseudonim)ale dowiedziałam sie od kumpeli ze to jakaś wstydliwa dziewusia..Dziwie sie bo zawsze lubił przebojowe

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Lubicie takie zakomplesione kretynki!!????????????Nie poznaje go!!

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Nie chce mi się zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego on mi to zrobił zawsze podobała mu sie mmoja osobowośc a tu raptem nazwał mnie głupią chichtką:-(

Gość kqfjkqjf
i mial racje po ym co piszesz tez wnioskuje, ze taka jestes...GLUPIA!!!!

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Co on w niej widział..!Podobo ma też mysi kolor włosów jakiś ciemny blond niefarbowany....i jest płaska jak deska....A wg niego piekna bogini... i juz sie zareczył rany zwariował jak nic

Gość wfbhrjfh
jestes PUSTA PLASTIKOWA LASKA?? czemu obrazasz jego dziewczyne??

przecież to jasne, że tylko się z tobą droczy, a tak naprawdę razem z twoją kumpelą w sojuszu przygotowują jakąś miłą niespodziankę...nie powinnaś być tak łatwowierna-przecież wszyscy wiemy ze lubi przebojowe

Gość ale jestes pusta
nic dziwnego ze cie zostawil

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
płaska....(nawet chyba nie ma "A"!)z brzydkimi włosami jedyny atust to jej szczupłość....I wstydliwa cicha poprostu nudna!!!Rany!!!A moż emu to przeidzie nigdy nie lubił takich kobiet

Gość wfbhrjfh
a ty myslisz ze jak rozedrzesz buzie to jestes fajna?? umiesz cos poza obrazaniem innych?? szkoda z Toba gadac

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
lucky strike skad ten wniosek..!Marze o tym by to była prawda...Ale ja wiem kiedy jest zakochany i widze to wjego oczach... Rozpowiada wszystkim że to miłośc jego życia...Urocza delikatna....ciepła dziewczyna(tak mówi o tej kretynce).....podobno tez słodko się "zawstydza" i nie ma wniej nic wyrachowania napewno gra i go w balona robi!!

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
wfbhrjfh ja ci tylko przedstawiam fakty on nie lubi takich kobiet!! Prosze o opinie mezczyzn nie kobiety co o tym myslicie przeidzie mu ta głupota!!???

Gość ale jestes pusta
nie tylko pusta ale glupia zdzira ktora nie zasluguje na porzadnego faceta, dobrze ze tamten przejrzal na oczy

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
COOOOOOOOOOOOO takeigo on wniej zobaczył...Jak o niej mówi mam wrazenie że jest pod wpływem środków odurzających!!!Rany....Az mi go żal......stracił zmysły wszyscy mu to mówią nawet kumple!:-((( ale on swoje

Gość wfbhrjfh
skoro z nia jest i sie zareczyl to chyba jednak lubi a nie jest z TOBA bo takich jak Ty nie lubi i wlasnie ta szara myszka mu to uswiadomila pogodz sie z tym, bo poki co jestes ZALOSNA!!

no przecież wszystko na to wskazuje! wręcz mógłby postarać się o większą wiarygodność swojej historyjki....no wybacz ale przecież chyba nie wierzysz, że on mógłby być z dziewczyną bez biustu:O

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
jenyyyyyyyyyy wyrazam swoje zdanie wiem co lubił mój facet i nie kreciły go takie laski..i dlatego wyrazam zdziwienie lubił przebojowe wygadane..nie znosil szarych myszek bo by ly wg niego nudne....Nie wierze w to poprostu nie wierxzre

Gość ale jestes pusta
mieszkasz w 3 miescie?

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Zeebeedeee jakie??wolą zawszwe myslałam że wolą te z biustem???!!Teraz sie okazało że nic nie wiem!!!!Nie lubią takich kobiet..!!Jego coś spetało!!Czekam az mu przeidzie....

Gość co za bajki opowiadasz
pozna dziewczynę i juz sie zareczył ?! chyba przesadziłaś ludzie się zaręczają po latach znajomości a nie 5 minut czy 5 dni po zapoznaniu się ile wy w ogóle macie lat 17 ? i już sie zareczacie ?

Gość wfbhrjfh
ale z Ciebie kretynka, spadam stad pusta lalako!!!

Gość co za bajki opowiadasz
zaręczył się haha a co dał jej pierścionek taki z automatu z gumami do żucia ?!

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
JA też w to nie wierze ale tak słyszałam (chociaz moze to plotki)ale ztego co on o niej mówił wnioskuje że to możliwe i on zwariował..Nie znał ją długo a kumplela mówiła ze kupował jej już pierscionek zareczynowy i jest pewnein ze to jest to:-(

Gość hmmmmmmm......
Może wydoroślał i zaczął doceniać w kobietach to czego ty widocznie nie posiadasz,WYGLĄD TO NIE WSZYSTKO.Dla ciebie może być szarą myszką z byle jakim kolorem włosów,a dla niego pewnie najpiekniejszą i wrażliwą dziewczyną.

Gość dziewczyno nie ośmieszaj się
zostawił cię, to widocznie nie jesteś tak idealna jak o sobie piszesz. daj se siana i uwierz, że jesteś pokraką :)