Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLicjaaaaaaaaaaa

zoostawił mnie!!!

Polecane posty

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Jak mam z nim rozmawiać jestem pewna że to chwilowa fascynacja co mu prziedzie lada monemant ale mnei to wkurza

Gość hmmmmmmm......
Nic nie pomogą twoje krzyki i nerwy musisz pogodzić si z tą sytuacją!Pozdrawiam!

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Nie potrafi nawiaza kontaktu wzrokowego z rozmówca patrzy wszedzie na sciany stół tylko nie na rozmówce ato już ma!!Schizorenia albo autyzm

Gość IM WIĘCEJ HISTORII
Wypij jeszcze jedną flaszkę, może uda Ci sie zgłębic istotę problemu ;-)

ona pewnie spokojna dziewczyna jest a ty nerwowa jestes-widac to po twoich postach...

Gość hmmmmmmm......
Kobieta;-)a ktoś już tu pisał że romansidło będzie:-P

Gość jrjrfgjwerhngj
no wlasnie;)

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
NIEEEEEEEEEEEEEEE absolutnie nie jestems nerwowa.Tylko teraz wtej sytuacji to mnie ponisoslo nie ukrywam ale nigdy sie nie kłóciłismy i nie jetam nerwowa....Normalna jestem ale jakąs rumieniaca sie wstydzochą tez nie jestem:-((((Zwariował!!

Gość IM WIĘCEJ HISTORII
Mnie autorka wygląda na awanturnicę-sekutnicę. Typ kobiety, w której wszyscy faceci się podkochują ;-) Z całą pewnością każdy małżonek chętnie opowiada o wyczynach takich żonek kumplom wieczorem przy piwku zaczynając opowieśc słowami: "A mojej starej to ostatnio zupełnie odpierdzieliło.....wydziera sie ciągle, nadaje...."

Gość a moze a moze a moze
moze za ostro robiłas mu loda i pomyslał ze z dziwką nie chce byc

Gość gvi
alicja pozdrowienia to mnie rozsmieszylas w moich oczach masz racje ale takie wstydliwe czesto jak juz wskocza z facetem do lozka to ze wstydu zeby nikt inny nie widzial ich nago konyczy sie to slubem na wieki

Gość guccimimi
wstydziocha - neologizmy to twoja specjalność. po twoich postach mozna wywnioskowac, ze jestes straszną osobą, jakies wyzwiska. Cóż, musisz w koncu dopuscic do siebie mysl, ze nie kazdy facet poleci na wygadanie i chichoczące dziewcze, niektórzy wolą te, które wypowiadaja sie rzadziej ale z sensem i mają cos w glowie. Nie wiem ile masz lat... Twoj chlopak zobaczyl pewnie w tamtej dziewczynie cos czego nie masz ty... byc moze ona studiuje z pasją, a ty nie,bądx wcale sie nie uczysz,tylko chichoczesz i chichoczesz :D coz ,tak bywa :)

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Loda mu worbiła dwa razy w życiu!!!Raz na urodziny!! a raz jak zdał cieżki egzamin wiec nie napewno nie o to chodzi!!! Ona musiała go czymś odurzyc jakiś czar rzucicć...O n nigdy by nie spojzał na taka bezbiusciasta wstydzioche!!!Moz e znim pogadac moze przjzy na oczy

Gość a moze a moze a moze
to może ciebie olał bo byłas kiepska w łózku jak mu loda 2 razy zrobiłas w nagrode, jak psu sie pedigree daje :P

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
słuchaj koleś ta laska studije w jakieś prywatnej uczelni a ja na pastwowej i wierz mi ż enia ma duzo wglowie bo z tego co słyszałam jest leniwa i zamist sie uczyc całymi dniami słucha muzyki badz czyta poezje(ktra jej niepotrzebabo studije handel zagraniczny)

Gość a co to za bzdura
zajebiste są te teksty, ze wiesz o tamtej wszystko bo "kumpla Ci powiedziała" aż zal że "w kolorowej gazecie" nie przeczytałaś wszystkich tych rewelacji o nowej dziewczynie Twojego eks

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Jeny nie patrzecie na moje literówki bo mówie że pijana dziś jestem(salkoholem gardze ale dziieaj wyjkatkow musze topić smutki)przeciez takie wstydliwe są nudne i nieciekawe

Gość niestety nie
tak dobrze znasz tę laskę? ty studiujes? na boga, nie idziałem żałośniejszej laski od ciebie! kopnąłbym cie w dupe za takie dyskusje ze mną

Gość a co to za bzdura
2 po południu a ty juz pijana jesteś ?! fajna studentka z Ciebie

Gość Kiepska w łozku byłas
to ciebie zostawił, poco sie miał z kłodą męczyć, woli gorącą laseczke

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
mam depresje dlatego pije nigdy tego nei robiłam wczesniej..

Gość jagooo
wiesz nie kazda wstydliwa jest nudna i nieciekawa...moze dla otoczenia jest wstydliwa a w alkowie wrecz przeciwnie...

Gość a co to za bzdura
wiesz ty nie tyle masz depresję co coś z główką

Gość kurna za to takie wydzierajace
i chlajace awanturnice jak ty sa dobre! :) :P

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
widziała jej zdjeciełsyszałam wiele o niej jestnudna lala

Gość Kiepska w łozku byłas
ale moze jest gorąca w łózku

Gość
Laska, jak cię czytam to coraz mocniej się utwierdzam w przekonaniu, że to ty nudna jesteś...

Gość niveakrem
Bardzo dobrze zrobił. To na pewno wyjątkowy chłopak. A Ty musisz pogodzić się, że przebojowość nie jest atutem zjednującym :D Wrzaskliwe panienki, występują w BigBratherze :P

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
nie znasz mnie teraz wylewam tu swoje frustracje po pijanemu i moge faktycznie wydawac sie nei ciekawa Ja go kocham zcałego serca zawsze było nam dobrze..Wyjasnijcie mi jeszcze ra złopatologicznie co on w niej widzi bo mnie sie to w głowie nei misci