Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLicjaaaaaaaaaaa

zoostawił mnie!!!

Polecane posty

wiesz tak czytam twoje wypowiedzi i nie dziwie sie ze cie zostawil...zalosna jestes...widzialas jej zdjecie no i co z tego??slyszalas o niej i co??skoro cie dla niej zostawil to musi miec cos czego ty nie masz...moze wlasnie to ze jest jak to nazwalas nudna i nieciekawa...moze dla niego jest interesujaca...

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
ja nie jestem wcale wrzaskliwa jestem sobą poprosyu normalna a że energiczna cóz taka moja natura:-)ale naprawde mozna ze man pogadac na powaznie zwierzyc sie...itp..Nie jestem wstydliwa ani nieśiała..nigdy nie wiedziałam ze to mzoe być podpwem mojej porazki

Gość a co to za bzdura
skoro taka rozrywkowa jesteś, masz kupę zainteresowań, studiujesz, nie jesteś nieśmiała, masz duży biust itd itp to jaki problem znalezc sobie nowego faceta ? chyba nie bedziesz miała z tym problemu, wystarczy że zarechoczesz w knajpie jak Doda, błyśniesz dekoldem i każdy koles jest Twój

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
Jezuuu nogdy nie byłaś zakochana!!>>ja nie chce inengo kocham tego i chce tego!!!Mnie nei zadowala jakiś tam facet !!Ja chce mojego Piotrusia!

mimo tego, że piszesz chaotycznie i bez sensu - odpowiem Ci - ponieważ zadane pytanie samo w sobie jest ciekawe... nie można generalizować, ale: - mężczyzna lubi zdobywać - taką wstydliwą i delikatną zdobywa się dużo ciekawiej - niż wyzwoloną i \"ostrą\" - mężczyzna lubi otaczać opieką - dziewczyny z Twoim charakterem, raczej nie są wdzięcznym obiektem do otaczania opieką - mężczyzna lubi mieć \"ostre\" kumpele, albo kobitki do bzykania, na żonę szuka ciepłej, delikatnej, cichej zresztą taka dziewczyna może przy nim rozkwitać... Ty tego nie widzisz, a jego to uwodzi... wiesz, ja też kiedyś biegałam z moimi kumplami na imprezy, piłam może wódki, byłam \"ostra\" i charakterna - płakałam, że nie mogę się z nikim związać, mimo, że faceci mnie uwielbiali - jako kumpelę lub potencjalne bzykanie... dorosłam, zmieniłam się i swoje spojrzenie na świat, droga, którą przeszłam sprawia, że mówię ostrożniej, mniej, ciszej... jeśli wiesz o co mi chodzi... jestem teraz związana z cudownym człowiekiem, który najbardziej ceni we mnie ciepło i wrażliwość...

Gość Piotruś Pan
sęk w tym, że ja cie nie chcę, kaszalocie :P

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
podobno jak ona mówi to ona szeroko otwiera oczy taki jest zainteresowna i sie wnia wpatruje centalnie ..mimo ze ona sie wstydzi i unika kontaktu wzrokowego mnie nigdy uwaznei nei słuchał a tą pinde tak1

Gość a co to za bzdura
co z tego czego ty chcesz on nie chce Ciebie siłą masz zamiar go zmusic czy liczysz na to że my mu argumentami przemówimy do rozumu i zostawi tamtą bo jest "beeee"

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
ale ale faceci tez tak myslaa jak łajza minełłi ??

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
a skad ty to wiesz ja myslałam ze wiem wszystko w tej dziezinei ale tego nei wiedziała to znaczy ze pwonam sie zmienic??

Gość Kiepska w łozku byłas
Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas Kiepska w łozku byłas smutna prawda

Gość
Widzisz, w zalewie tłumu banalnego nonkonformizmu, tłumu ludzi, którzy staraja się zabłysnąć, ukazać swoje jakże przeciętne i żałosne ja, zabłysnąć choćby na 15 min, spokojna i nieśmiała dziewczyna to skarb. A jeśli szczupla jeszcze - mmmm :). Tak mało dziś słodyczy w kobietach. Rozwrzeszczane, pełne pretensji, palace, chlejace, ćpające, \"przebojowe\"... Pfff. Jasne, facet musi zrzucić z krzyża, facet potrzebuje pizdy nawet jeśli takie cuś jest do niej przyczepione. Ale kiedy znajdzie coś lepszego bez żadnych wątpliwość kopnie starą babę w dupę i wymieni ją na lepszy model.

wiesz niedawno moj facet mi powiedzial ze znalazl we mnie kobiete jakiej szukal...spokojną i cichą ale w łóżku diablice... a łajza ma racje

heheh nie wiem czy tak myślą wszyscy mężczyźni, ale napewno część znasz takie powiedzenie: \"dziwka w łóżku, dama na ulicy\" ... Twoja sytuacja to taka parafraza...

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
czytt jestes mezczyzną?

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
apostoła nienawiści pytam zciekawości

Gość Kiepska w łozku byłas
taa, jak tego nie widzisz to głupia jestes jak but

mówie o wypowiedzi łajzy z 15:26 - weź sobie alicjaaaa do serca co ona napisała

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
wiecie co ja was przpreasz ale ide sie połozyc bo mi sie w głwoie kreci napiszcie co jeszcze to tym mysliceet o jak wstane odczytam moze da mi do myslenia.. pa załamana jestem naprawde:-(

Gość a co to za bzdura
teoria łajzy tłumaczy czemu wszyscy stoolejarze na forum szukają dziewic, tłumaczy także czemu większośc facetów bierze sobie za żonyte porządne (z wyglądu pasztety)

Gość
Oczywiście, że tak. Transwestytyzm internetowy mnie nie interesuje :P. Zresztą myślałem, że rodzaj rzeczownika w nicku jest wystarczającą wskazówką...

Gość aLicjaaaaaaaaaaa
biore soibie do serca

ja pie.r.d.ole! :D facet cie zostawil dla innej, a ty chcesz czekac na niego?? wez sie kobieto zacznij szanowac! co wiecej - laski na oczy nie widzialas ani nie gadalas z nia , a piszesz o niej, jakbys ja co najmniej znala tyle samo czasu , co i ten twoj ex porazka :o ale przynajmniej nuda nie wieje :D

Gość faceci to frajery...
ja tez udawalam cicha skromna kobietke bo wiem zeby mnie niechcial a teraz jestesmy juz 4 lata razem i pokazalam pazurki.. a faceci to puste mozgi i to lapia wystarczy z nimi do lozka isc , oczywiscie nie odrazu z takimi to trzeba odczekac az im tchu braknie jak dotknal policzka jak tak zrobilam...i jest moj ...

Gość
faceci to frajery...=> to se prawdziwie wartościowego gościa znalazłaś. Ale, wiadomo, góra z górą się nie zejdzie, ale pustak z pustakiem a i owszem :P

Gość buhhhhhhhhaaaaaaaaa
hahahaaha