Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowany-

Lepsza 19 latka czy 26 latka?

Polecane posty

Gość skołowany-

obie atrakcyjne, obie fajne, miłe i wesołe. Z jaką sie związac? mam 27 lat...

heh każdy Ci tu odpowie ze jak chcesz szlaec to 19 a jak ustatkować 26, ale tak naprawdę to zalezy jakie to dziewczyny - dość słaby opis żeby Ci doradzic

Gość skołowany-
26 l - po studiach , zblizony kierunek do mojego, szczupła, z podobnym do mnie hobby, ale pewnie juz by chciała miec męża 19 l - wesoła, dopiero na I roku, nie tak inteligentna jak ta 26 l, pewnie nie zalezy jej na mężu bardziej w głowie imprezki, niższa i nieco pulchniejsza niz 26l, obie ładne i obie chcą mnie . A ja nie wiem która wybrac, bo 2 srok za ogon tez ciągnąć nie chcę :O

Gość hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa
26 pewnie rypie się jak złoto a 19 na wszystko pozwoli

Haris miedzy mna a moim facetem jest tez 8 lat roznicy...wierz mi nie odczuwam tego wcale...to tak na marginesie

zależy czego ty chcesz... jezeli nie znudziły ci isę jeszcze imprezki to 19 a jezeli wolisz spędzać czas na przygotowaniach do ślubu to 26...aczkolwiek niekoniecznie to musi tak wyglądać. one mogą mieć odwrotne zamiary

nie generalizuję, fisiowna ale to pierwsz co mi przyszlo na mysl zreszta takie doradzanie w necie jest bez sensu bo nie znamy tych osob :)

Gość rakkii
Nieźle zaszufladkowałeś te dziewczyny. Nie każda 26-latka myśli o zamązpójściu, bo niektóre wolą robić np. karierę. A ta Twoja jest po studiach, więc jest to możliwe. I nie każda 19-latka lata po imprezkach. Chyba za mało jeszcze poznałeś te dziewczyny.