Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaLena_83_

Staramy się o dzidzie i nic!! - ktoś jeszcze??

Polecane posty

Gość MagdaLena_83_

Witam, czy jest tu moze ktos kto stara sie o dzidzie juz baaardzo dlugo i nic?? U mnie trwa to od stycznia Jestem załamana! Czy znajdzie sie ktos do wspolnego wspierania??

Gość miśkaa
ja też od stycznia a do tego od 3 miesiecy nie mam okresu a testy wychodzą negatywne

Bardzo dziwne z tym twoim okresem! Prawda?? Ja nie mialam najdluzej przez 49 dni cien nadziei był ale niestety... nic z tego!

JA STARAM SIĘ OD TRZECH MIESIĘCY- I NIC. MARTWIĘ SIĘ TYM , BO JESTEM JUŻ PO TRZYDZIESTCE, A W TYM WIEKU TO PODOBNO JUZ TRUDNIEJ. A W JAKIM WIEKU WY JESTEŚCIE? (TAK Z CIEKAWOŚCI).

Ja mam 24 lata W listopadzie zeszlego roku przestalam brac tabletki a tak od stycznia juz intensywnie staramy sie o dzidzie

Gość Asia 3333
ja tez sie staram od 4 m-cy i nic.....a najlepsze jest to ze mamy juz jedno dziecko- córke i chyba mam zaburzenia hormonalne po tamtej ciązy bo drugi raz nie moge zajsc.

Gość ja sie staram od listopada
zeszlego roku i tez nic :(

Wiem ze jest mnostwo takich tematow ale one maja po kilkadziesiat stron sa tam dziewczyny ktore sie juz znaja ja nie umiem tak sie wbic w srodek a czytac po tule stro zeby nadrobic...masakra Moze uda mi sie nawiazac tu jakaś przyjazn!

Hej Dziewczyny. Chętnie się dołączę. Ja mam za sobą wprawdzie drugi miesiąc starań i czekam na okres z nadzieją że nie nadejdze. Jak czytam wypowiedzi dziewczyn, które tak długo sie starają. To ciarki mi po plecach przechodzą i boję sie.

Cześć Dasia8 🌼 Zapraszamm i czekam na wiecej szczegolow o tobie :) Nie martw sie jest wiele kobiet ktorym udaje sie odrazu!! Moim wszystkim powtarzam wszystkim bliskim kolezanka udalo sie odrazu!! Jest mi przykro teraz! Bo nie moge z nimi rozmawiac o tych wszystkich dzidziusiowych czy ciazowych sprawach!!

Ja mam 27 lat i tak bardzo bym chciała dzidziusia. Teraz liczę z nadzieja że może sie udało właśnie w tym miesiącu. Mam dostać @ 10.11. Jak bym była w ciąży to pewnie by już jakieś objawy może były? Mam obolałe piersi jak to na okres ale wiem że na ciązę tez tak bywa. Mam podwyższoną temperaturę ok 37 ale tak jest zarówno przed okresem jak i na początku ciąży więc czekam do soboty z nadzieją.

A Ty Magdalena widzę że starasz sie już dość długo. Robiłaś jakieś badania?

Ja mam jak juz pisalam 24 latka I tez pragne dzidzie z czalego serca!! zdradze ci ze mi okres tez sie spoznia Od czasu odstwienia tabletek ktore bralam 6 lat cykle trwaja po 33 dni!! Teraz powinnam dostac @ wczoraj!! Poza bolem piersi nic mi nie dolega ale jakos nie czuje zeby to byl ten miesiac Wiem glupio to brzmi :) Nadzieje mam zawsze ale juz nie glupia nadzieje!!

Nie zadnych badan nie robilam. Chodze do prywatnego ginka I on powiedzial mi ze jestem mloda ze zdrowa ze mam czas ze po uplywie wiekszego okresu czasu mozna pomyslec o problemach a teraz mam zyc bez steresowo i sie starac z przyjemnoscia!! Fajnie mu sie gada!!

Ja od dłuższego czasu okresy mam regularne jak w zegarku niemalże co do godziny. Więc jak w sobotę nie dostane to moja nadzieja bardzo wzrośnie.

No fakt jesteś młoda ale jakiś monitoring cyklu może by sie przydał. czy masz owulację i Twoje komórki jajowe żyją tyle le powinny. Moja koleżanka nie mogła zajść przez ok 7 miesięcy i jak zrobiła badania to sie okazało że ma słabe komórki jajowe. Przez dwa miesiące zażywała jakieś tabletki i zaszła od razu.

Swoją drogą chciałabym mieć tera 24 latka i zacząć staranka pewnie bym sie mniej stresowała. Ale cóż tak mi sie życie ułożyło że zaczęłam dopiero teraz.

No co zrobie na to ze moj lekarz uważa co uważa!! Na kolejna wizyte mam isc w grudniu zapytam sie go czy nie dal by skierowania na jakies badania!! Trzymam kciuki zeby w sobote @ nie było!! Ooooo tak mocno trzymam :) Z moim okres naprawde roznie Raz jest co 28 dni raz co 35 Ale tak przewaznie po 33 juz byl!! Pozyjemy zobaczymy ;)

Ja oczywiście mam nadzieje, że u Ciebie nie ma żadnych problemów zdrowotnych ale badania by nie zaszkodziły na pewno. Ja jestem trochę szalona bo kupiłam sobie nawet testy owulacyjne w aptece żeby sprawdzić czy mam owulacje. A to w sumie dlatego że ciężko mi było stwierdzić czy jest bo żadnych objawów owulacji u siebie nie mogłam zaobserwować. Ale wyszło ok 16, 17 dzień cyklu miałam owulację. No zobaczymy co dalej. Za Ciebie oczywiście też trzymam mocno kciuki, żeby sie udało.

Powiem szczerze ze myslalam tez o takim tescie ale jakos nie kupilam go w koncu!! Nie wiem czemu. Moze zrobie tak ajk ty i kupie?? Mysle ze to dobry pomysł :) Widziałam juz takie zestawy na allegro 10 testow plus jeden ciazowy za 20 zł.

Gość obajzdowka
Witajcie :-) to pierwsze tego tematu forum które odwiedziłam... my staramy się o dzidziusia od roku, ale tak "intensywnie" od 8 m-cy i nic :-( zdecydowaliśmy sie, ze czas zrobić badania - lepiej dmuchać na zimne... mąż już jest po i wyniki we wtorek, a ja będę się badać w 3 dniu cyklu, który powinien przypaść w poniedziałek (@ spodziewany 10.11); mam nadzieję, że wspólne rozmowy nam pomogą :-)

witaj obajzdowka 🌼 A jak z tymi badaniami bylo Robicie je sami czy dostaliscie skierowanie?? Ile masz lat?? I jakie to badania beda?? Zalozylam ten topik wlasnie po to zeby miec z kim pogadac!! Bo zadna z moich znajomych nie ma takiego problemu jak ja inie mam z kim o tym pogadac!!

Gość ja też się staram od sierpnia
i jak na razie NIC:(