wygytyciprytek 0 Napisano Listopad 8, 2007 Wiatam! ten sam list umieściłam w zaczętym już temacie ale doszłam do wniosku, że jak założe oddzielny temat to będzie prościej :) mam taki mały problemik: W ostatnim blistrze pominęłam jedną tabletkę, zadzwoniłam spanikowana do pani doktor i powiedziała mi żebym wzieła ta pominiętą tabletkę razem z następnął i zaczęła następne opakowanie bez tego tygodnia przerwy, tak też zrobiłam. Dowiedziałam się też z ulotki i o dpani doktor że nie będe miała miesiączki. Problem jest taki, że okresu dostałam malo tego trwa juz tydzien i wcale nie zanosi sie na to żeby sie skonczył... Czy to normalne jest?? pomocy!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm a to nie za dobrze Napisano Listopad 8, 2007 proponuje skonsultowac sie z lekarzem. mozliwe abys dostala jakies plamienie czy cos, ale tak obfity okres..to ciekawostka. mysle, ze lepiej isc do lekarza, bo na forum moze nie byc nikogo z podobnym problemem;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygytyciprytek 0 Napisano Listopad 8, 2007 a czy myślisz, że to moze być ciąza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach