Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złośnica222

kobiety niezalezne i ktore chca byc niezalezne!a facetom nic do tego!

Polecane posty

hmm..czy sa tu takie na sali;).? Uwazam, ze kobieta powinna byc niezalena pewna siebie, itp., itd.. Powinysmy o to walczyc:). p.s. to zaden feminizm. facetom nic do tego. :P

Gość hihi kozak sie znalazl
Walczyć o niezależność? ja nie muszę :P

wszystko zależy co rozumiesz pod pojęciem niezależność

hehehe femynyska na ja pierdziu :P ale czad w życiu femynystky nie widziałem :P

złośnico, każdy człowiek powinien być niezależny. Dyskryminujesz mężczyzn? :D :P

Gość vale tudo
tak łóżku też badz niezalezna.....czyli zdala od faceta :)

vale tak to niezależna a jak co do czego to \"misiu gdzie jesteś bo chcę się przytulić smutno mi \" :P

Gość vale tudo
okres pewnie ma i jej się wlaczylo " ja wam pokaze" w rzeczywistosci jak sie zakocha to bedzie latac za facetem az milo :)

W zadnym wypadku ich nie dyskryminuje. Tylko ja kobiety chca pogadac o damskich tematach oni sie pchaja drzwiami i oknami:P Gnom =---------prosze Cie nie ukladaj swoich scenariuszy na moj temat. ok??:) nie mowie o niezaleznosci w lozku, faceci --tylko im seks w glowie odrazu zaswital:P

ano ale jak miło poczytać kbiety walczące szkoda tylko że same nie wiedzą o co walczą :P

Gość vale tudo
a myslisz ze jakis facet wpusci feministke do lozka ? :D buhahaha ale jest sie kobietą albo "femi" co walczy z facetami....woz albo przewoz

bo miłość zawsze jest jest zależnością :) Im mocniej jesteś związany z kimś emocjonalnie, tym bardziej się uzależniasz. Kto przeczy? I jest to warte swojej ceny, prawda? Sądziłam, że Autorce chodzi o coś innego: samodzielność, pracę, samowystarczalność finansową itp.

Gość vale tudo
swego czasu dziewczyna chyba bardzo chciala mnie ukarac bo zmusila mnie zebym poszedl z nia do kina na ten gniot...:)

Ondyna ----------i mialas racje, tylko jak zwykle wparowali faceci i zaraz od feminstek zaczeli poczynac. napisdac niezalezna a oni zaraz ciekawe jak w lozku-no co za narod:P

złośnica jedyne o co ja walczę to o święty spokój a jak mogę sobie walnąć relaksa na kafe robiąc z siebie błazna i wkurzając ludzi to tyż piknie :P

Gość czemu zadnen feminizm
? boisz sie byc feministka?

Gnom ----------wychodzi szydlo z worka:), ja temat skierowalam do kobiet , no coz was tu sie nie da uniknac w zadnym temacie:P. I jeszcze dokucza kafeteriankom:P, co za facet:P

a co se będę żałował jako przedstawiciel mniejszości na kafe postanowiłem się panoszyć i wkurzać ludzi to ostatnie wynika z mojej wrednej natury :P

:D a jak! Zależność w łóżku jest chyba jedyną formą zależności sprawiającą równą przyjemność obu stronom. Dla silnej życiowo kobiety uleganie w łóżku ukochanemy facetowi jest jak wakacje - miło jest mieć miejsce na ziemi, gdzie można być małą dziewczynką zawsze, gdy tylko się tego zapragnie. Albo tygrysicą dla odmiany :classic_cool: Dobrej nocki, złośnico

ja sie niczego nie boje, po pierwsze jestem soba, jestem kobieta, nie popadam ze skrajnosci w skrajnosc, potrafie wlaczyc o swoje i nie siedziec jak szara mysz. A to nie musi oznaczac zaraz feminizmu. Czasami ludzie myla pojecia i sie podpisuja tam gdzie nie potrzeba. Ja nie podpisuje sie pod feminizmem, ani innymi teoriami, ja podpisuje sie pod swoja kobiecoscia, pod tym kim jestem:). Kazdy sam wie jak sie ma zdefiniowac;)

Ondyna -------------i to mi sie podoba co napisalas:), pozdrawiam i rowniez zycze dobrej nocki:) 🖐️ :classic_cool: Gnom----dobrze iwedzic kto wkurza, bedzie mozna Cie zdemaskowac:P

Gość no ale co przez to rozumiesz
jaka konkretnie niezaleznosc? Walki z facetami (ani z nikim) szczegolnie nie lubię - moze dp tej pory nie mialam powodow ,zeby o niezaleznosc walczyc?Chyba zaden facet mnie nie ograniczał.

złośnica a po co demaskować ja się nie podszywam nie chce mi się :P

Gość czemu zadnen feminizm
coż... chyba inaczej rozumiemy feminizm :) szkoda, ze tak cenna dla kobiet idea jest tak źle przez nie postrzegana... i zastanawiam się czasem czy nie wynika to z faktu, że duża część mężczyzn na słowo "feminizm" reaguje źle i kobiety nie chcąc robić sobie "tyłów" u facetów odżegnują się od feminizmu - mimo że w to w praktyce zyją jak feministki, mówią jak feministki, wierzą w to w co wierzą feministki ale cóż to na szczęście są faceci, którzy feminizmu nie tylko nie boją się a nawet go popierają.... Dla mnie tacy faceci są strasznie sexi :)

czemu żaden szkoda że idee feminizmu zniekształciły same feministki a stereotypy się ucierają i człowieki już takie są że myślą stereotypami