Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

princpolo- swoja droga co to za lekarz ktory karze jesc tylko twarog??? a nie mowila np o suszonych owocach??

ja tam tez sobie nie zalowalam ale do dlatego ze ja naprawde bylam glodna.....przyklad....w ciazy na sniadanie zjadalam duza bulke i do tego 3,4 parowki drobiowe....( zenada)a dzis jem pol malej bulki...i jedna parowke...:) na obiad jadlam solidny talerz zupy i drugie danie...dzis jem malenka miseczke zupy i do tego niewiele drugiego dania...naprawde;) a przede wszystkim nie jem tyle slodyczy.......

kurcze nie wiem dlaczego nie dala mi tabletek moczopednch????????? slodycze tez jadlam uwilbialam pierniczki ballssen kilka mies po porodzie kupilam paczke tych pierniczkow ni zjadlam dwa i mialam doscyc a w ciazy moglam zjesc paczke nawet dwie na raz:o moj jezdzi teraz na rowerku do okola stolu :D zatrzymuje sie wywraca rower taki 3kolowy naprawia kola ....i jedzie dalej a najgorsze jest to ze kolo odpadlo z jego ulubionego autka i przemek probowal naprawic to uzywal do tego widelca lub noza i teraz kazik znos mi sztuce i kaze naprawiac a ja nie wiem JAK ON TO NAPRAWIAL tym widelcem :o:o i badz tu madra

lorinka- faceci...juz tak ciezko bylo isc po srubokret......a dziecko nasladuje cudnego tatusia....

Dziś u nas nareście NORMALNIE!!! zgrzałam się z Kacperkiem na spacerze :) No wlaśnie nic o suszonych owocach nie było tylko ,,jeśli będzie padni głodna to jemy twarożek\" (oczywiście inne rzeczy też mogłam jeśc ale naprawde pod wielkim rygorem)

u nas zrobilo sie ladnie slonko wyszlo ...cudnie ja posprzatalam chatke znowu domestsem potraktowalam lazienke i leb mi peka😭 odebralam aplikacje z przychodni ale oczywiscie kopie :o bo nie przyznaja sie ze wsadzili gdzies oryginal i nie wiedza gdzie burdel maja😠 ciekawe czy mi teraz w przedszkolu przyjma kopie jak nie to sie wkurwie bo nie bede tyle razy latala😠

Asia gdzie teraz nie pójdziesz to WSZĘDZIE mają bałagan! A póxniej jak trzeba coś załatwić to latamy jak głupie!

cos mi kafe sie wiesza eee nie przejmuje sie na zapas wypijam kawe i ide z kaziem na lody;)

Witam śpiochy :D ! Już chałupe wypucowałam,obiad na gazie więc można leniuchować :P czekam aż będzie na dworze ładniej bo przed chwilką troszke padało - wtedy wyrzuce chłopaków na spacer he he he

hej mam chwile ...uprzatnelam kuchnie to miejsce sprzatam codziennie i tak sie syfi ... mialam jechac na zakupy ale przemek stwierdzil ze pojedzie sam bo on to zrobi szybciej...:o no i idziemy dzis do mojego taty bo w przyszla niedziele wyjezdza ...juz na stale wraca do mamy do pl kurde czuje sie strasznie ryczec mi sie chce czuje sie tak jakbym miala go wiecej nie zobaczyc wiem wiem glupie to ale tak mam i wiem ze dobrze ze wraca juz ma swoje lata i powinien byc juz z mama zwlaszcza ze jest chora...no i juz sie ciesze straszne mam hustawki raz rycze raz sie ciesze zloszcze sie i tak w kolo:o mam ogromna ochote na lody ...pamietacie takie lody nazywaly sie PANDA takie wanilowo kakaowe pychotka:D

A ja mam chwilke spokoju.Chłopaków wyrzuciłam na spacer.Mieli iśc do lasu ,byli ale teraz trudno wrócić im do domu bo nieźle leje.Byle tylko synek się nie rozchorował! Asia he he he pamiętam te lody.Kiedyś to był HIT! ja to lubie tylko czekoladowe.

no ja wlasnie ciagle bym je jadla uwielbiam je bo sa idealne nie sa za slodkie bo mnie cos odzucilo od slodyczy co mnie bardzo cieszy tylko te lody to moja slabosc😭

witam a mnie maz dzis zepsul humor.......mialam juz wszystkiego dosc.... poszedl na popoludnie do pracy....to chociaz mam spokoj..przeprosil .stwierdzil ze ta pogoda sprawia ze ma takie chandry a ja mu na to ze przy takich zmianach to ja oszaleje!!!! bylismy z alusiem na ogrodku:) swietnie sie bawilismy...jak zwykle w piaskownicy...:)

bo moj synus jak idziemy na dwor nie ma czasu sie gonic...itp...chcialabym go pogonic...czy poskakac wiecej ruchowych zabaw...nie ma szans:( mowi mi mamusiu ja jestem zajety...no wiec pytam to kiedy sie pogonimy ...a on jutro rano:classic_cool: pytam znowu a teraz z kim sie bede gonic?? z kajka..psem spoko

🖐️ Ale u nas pięknieeeeeeeeeeee na dworze :D prawdziwa wiosna!!! Dziś idziemy na obiad do mojej mamy (brat ma dziś bierzmowanie :)) .Mamy też smutny moment bo odeszła od nas ciocia męża po ciężkiej chorobie :( -wspaniała kobieta . Majona-----Ale fajny piesek :D

Witam również :) Ja narazie na chwilke,j4esteśmy jeszcze u mamy.Nie wyspałam sięęęęęęęęęęęę

hej majonia piesek sliczny :) zobaczylam jeszcze inne fotki i bardzo jestescie podobne do siebie ty i twoja siostra (tak mi sie wydaje ze to ona):) nic mi sie nie chce :( slonce swieci nam pieknie wiec idziemy na spacer jakis dolek mnie lapie niedobrze:(

Nareście jestem u siebie :D! Ależ mam lenia. Ale na dworze MIDZIO! mam 19 stopni :D kurde prawdziwa wiosna.A jutro pewnie będzie śnieg :P

sylwia nie kracz zima precz jak przyjdzie to bedzie na ciebie;) lece zaniesc aplikacje kazika do przedszkola mam nadzieje ze juz niczego donosic nie bede musiala;)

Asia UPSSSSSSSS zimie mówimy stanowcze NIE :D Jeszcze troche i orgazmu dostane hiihihihi bo podniecam się że dziś na dworze tak pięknie :D :P Czekam na męża który to wybrał się na kontrole do lekarza(zobaczą czy wszystko już dobrze jest po tej całej operacji) Widze że jest już to ładnie i mąz normalnie chodzi ale jakoś stresik mam tak w środku :)

hejo hejo:) niedobrze mi ...nic mi sie nie chce ....tylko spac....ratunku .... obcieli nadgodziny u przemka w pracy no i od 8-17pracuje nie wiem czy sie cieszyc czy plakac bo juz od rana mnie wkurzal dzis mam nadzieje ze go nie utluke i mi przejdzie ... troche mi brzuch wywalilo i tak mi ciezko wyglada jak wzdety ale tak mam juz od dwoch dni...:o ja nie chce byc gruba!!!!😭 zanioslam aplikacje wczoraj pani grzecznie przyjela i powiedziala ze mamy czekac na list czy go przyjeli wiec chyba zloze papiery jeszcze do katolickiego przedszkola bo blisko ale wolalabym zeby chodzil do publicznego

lorinka polecam wyciąg z meliski :) kupisz w aptece- to taki syropek dla dzieci i mozna go w ciazy pic :D Ja go od czasu do czasu sobie zpaodaje jak mam napady pt "zabije męza" :D:D:D Pozdrawiam 🌼 :D

dzieki Mamani🌼 mam nadzieje ze w tej anglii tez sa takie cuda ziolowe ...chyba jakies tortury mu wymysle mam dzis taki podly nastroj ze szkoda gadac :o

Asia aż strach do Ciebie podejść :D Ale miej litość dla swoich kafeteryjnych kumpelek :)