Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA MAŁA ANIA

JAK TO JEST PO PORODZIE? BRAKUJE CIĄŻY, RUCHÓW DZIECKA...?

Polecane posty

Gość TAKA MAŁA ANIA

Ja jestem przeszczęśliwa i dumna z brzuszkiem, czas pędzi jak szalony dopiero co płakałam nad testem /tak, tak płakałam ;) / a teraz z człością dotykam rosnącego brzuszka i baraszkującej córeczki :) Zostało mi tylko 10tyg. do porodu, zastanawiam sie jak to bedzie, mam wrażenie że będę tęsknić za byciem w ciąży. Jak to jest w rzeczywistości może wręcz przeciwnie, może się cieszy że mozna odetchnąć??

Gość eee tylko
tylko przez jakis czas bedziesz czula brak brzucha i bedziesz sie cieszyc ze mozesz wreszcie sie ruszac:) wiazanie butow nie bedzie dla ciebie juz problemem:):) i polozysz sie wreszcie na brzuchu... mi tego brakowalo przez cala ciaze....

dzizas.... pierwsze co jak mi wyjęli kobiety z brzucha to pomyślałam w końcu mogę oddychać!!! yhhhh... nie tęskno mi do ciąży (na pewno bliźniaczej)

Gość TAKA MAŁA ANIA
A jednak brakuje... ciekwe jak u mnie bedzie Zdziwiona gratuluje bliźniaczek :) dwa szczęscia!

BRAKUJE!!! Mimo ze ciaza niesie z soba wiele niedogodnosci to jak dla mnie jest to rewelacyjny stan :)

zdziwiona tak tak :) świta na porodówce. cała rodzina na korytarzu i wkurzone polozne bo byl najwiekszy ruch wtedy :D:D W niedziele po imprezie rodzinnej wrocilismy do domu a o 2 sie zaczelo... o 4 dojechalismy do szpitala a o 16 pojawila sie Mania :) Taki moj zajączek wielkanocny :D:D:D

zdziwiona wrecz przeciwnie- siedzialam z 3 razy po 40 minut w wannie takze mokra bylam calutka :P:D:D:D

Mnie z jednej strony brakowało ruchów dziecka, brakowało brzucha do głaskania (jakoś zaraz po porodzie prawie cały zniknął), a z drugiej strony, cieszyłam się, że już nie muszę się zastanawiać, czy wszystko ok, liczyć tych ruchów itp.