Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie to

NADŻERKA czy ktoś używał leku Sterovag nie moge dobrze odczytac recepty?

Polecane posty

Gość tylko nie to

Gość a co chcesz wiedzieć

Gość tylko nie to
jestem załamana, niedość, ze nie dawno byłam zmuszona wziac postinor, teraz poszłam na kontrole moją pierwszą w zyciu zresztą, to mi pani gin powiedziała, ze mam lekka nadżerkę i mam wkładac sobie te piguły... a w necie czytam, ze nadżerki tak się nie leczy. więc o co tu chodzi?? dbam o higiene, jeden partner, seks z gumką,nie wiem od czego to:(

nadzerka nie bierze się przez brak higieny itp...nadzerkę nawet dziewice mają...jeśli ginekolog kazał ci brać te tabletki to je wkładaj...

Gość tylko nie to
to od czego to?? trochę się wystraszyłam, bo ponoć jak ma się dużą nadżerkę, to może wywołac raka szyjki macicy...:( wiem, wiem, ze nie mam co panikowac jeszcze. POMAGAJA te tabletki??

ja tych tabletek nie brałam na nadżerkę tylko na stan zapalny...a miałaś robioną cytologię...wtedy będziesz wiedziała której grupy masz nadżerkę.....nie martw się na pewno nie masz dużej..bo jakbyś miała to gin zaproponował by ci wymrażanie lub wypalanie...

ja tych tabletek nie brałam na nadżerkę tylko na stan zapalny...a miałaś robioną cytologię...wtedy będziesz wiedziała której grupy masz nadżerkę.....nie martw się na pewno nie masz dużej..bo jakbyś miała to gin zaproponował by ci wymrażanie lub wypalanie...

Gość ada_007
ja tez nadzerke miałam leczoną sterovagiem ulotke jeszcze gdzies mam jak bedziesz miala jakies pytania pisz : ada_007@wp.pl ja wyleczylam nadzerke wlasnie tym lekiem on ma szerokie zastosowanie

Gość jola87
nadżerki są niemal wyłącznie niezłośliwe i potrafią się samoistnie cofnąć dlatego gin. wypisał ci te tab.

Gość amanda147
co za glupie gadanie!! chyba sie cofnie jak jest wielkosci glowki od szpilki bo jak jest wieksza to sie nie cofa mnie ten sterovag czy jak mu tam wogole nie pomogl a wkladanie tego bolało jak cholera!! ja sie lecze rok i jakos nie spotkalam lekarza ktory umial by mnie z tego wyleczyc ciekawe! i oni chca jechac do UK w angileskich szpitalach zarabiac nie wiem za co!

Mi cytologia wyszla 3. Lekarz przepisal sterovag, i jeszcze jakies inne globulki ( nie pamietam) , powtorzylam cytologie- wyszla 2 ze stanem zapalnym, znowu inne globulki, ale tez nie pomoglo, wiec zdecydowalam wraz z lekarzem na wymrozenie tego paskudztwa mimo tego ze byla ona niewielka, i teraz mam spokoj. Polecam wymrażanie...