Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludkaaaaaa

podpaski Alwayes Maxi --tragedia!!

Polecane posty

Gość ludkaaaaaa

za przeproszeniem normalnie po godz mam kule i drewno zamist podpaski w majtkach

Gość ludkaaaaaa
bardzo ,wiem jakich wy uzywacie podpasek?

Gość w pierwszych dniach
normalnych podpasek BELLA, tych pakowanych po 20 sztuk, bo mam bardzo obfite krwawienie, a potem już do konca @ EURO PROFIT z Rossmana pakowanych po 16 sztuk, takie fajne cienkie podpaski

Gość ludkaaaaaa
bo to jest problem potrzebuję sporych podpasek myslałam ze Alwayes są oki a tragedia komfortu zero -normalnie sie grudują czyli bella mówicie?

Gość NIE CIERPIĘ PODPASEK
to jakaś masakra i te przyklejajace się do ud skrzydełka zresztą chodzę w stringach i nie cierpię nosic jakis specjalnych galotów by móc przykleic te "żyjące własnym życiem cudo" cokolwiek zrobię podpaska i tak sie przemiesci i majtki sie poplamią

Gość w pierwszych dniach
nie znoszę podpasek z tzw. siateczką, bo tylko podrażniają:O podpaska to ma być podpaska, a nie jakieś cuda na kiju;)

Gość w pierwszych dniach
i żadnych podpasek z tzw. siateczką, bo tylko podrażniają:O podpaska to ma być podpaska, a nie jakieś cuda na kiju;)

Gość hupappaa

Gość Laura P.
Tylko tampony (mega wygoda) Podpaski do kosza :P

Gość no kurnaaa
ja uzywam belli :) najwygodniejsza moim zdaniem i wgoule dobrze chroni. a always miałam i mi na spodnie poleciało :/ myslałam ze sie zabije! :/ wiecej nie kupie always!

Gość mgkjg
naturella sa super jak dla mnie tampony sa niefajne nie moglabym nosic napecznialej waty wsrodku podpaske zmieniam co chwile za kazdm razem gdy jestem w toalecie i jest ok

Gość henk1
Oj,Oj, Chciałoby sie powiedziec,ale te maxi mają też odmiany np:po maxi night kupionych na zachodzie wilgoc rozchodzi się równomiernie ( CleanFeel).Ale to do Ciebie należy jaki środek higieniczny zastosujesz.Dużo czytelniczek chwali bella (ale ). To wszystko zależy od częstotliwosci i również wrażliwości skóry. Najlepiej jest ( niestety )testowac i wybrac ten jedyny produkt. Wkładki to chyba coś innego ale jeszcze w miarę kieszeni i jakości to polecam INTUICJON COMFORT absorbująca wilgoc 0,25ml ( z plusa ). Nie patrz na ładne reklamy np: Tena lady ,always bo to jedynie reklama i dziewczę biegnące z podpaska to ma ją 10 sek a efektem specialnym są perfumy w studio.To ty jesteś panią swego " JA "

Gość oliwka7711
jak potrzebujesz sporych to polecam bella perfrcta maxi green

Gość podpaski123
a mi się naturella podobają, tylko te grubsze. bella cienkie strasznie się odklejają, bo mają jakiś słaby ten klej.tampony też są ok, trzeba się tylko przyzwyczaić.

Ja uzywam bella perfecta blue 20 sztuk 2 opakowanie 50% grati w biedronce kosztuja 5.99 tak jak teraz always dwupak tez ale always odparzaja i wgl po pol godzinie to juz tak nasiaknieta byla ze nie wiem a bella 2 godziny i ok:)