Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajutoooo

Mam ból istnienia, kto jeszcze?

Polecane posty

Gość tetrooonkaD18
słucham spokojnych, wolnych piosenek...zadne hh czy techna. ;/ czasem troszeczke rocka, lat 80.

bo jestem beznadziejny, nie mam i nie miałem znajomych, moje życie zawsze było puste, zleciało mi prawie cała \"młodość\" a nic mnie nie spotkało, nie widzę przed sobą perspektyw, nie mam specjalnych kwalifikacji, jestem skrajnie nieśmiały, mam nudne życie, zero doświadczeń, zero zainteresowań... i co można z tym zrobić w tym wieku? Pewnie nic, bo wszystko wymaga kontaktów z ludźmi a kto chciałby marownać czas na kogoś takiego? Ludzie mają swoje normalne życia, swoje normalne problem, swoich normalnych znajomych z normalnymi życiami... echhh 🖐️ nie mam takim ludziom nic do zaoferowania

Gość Ajutoooo
eeee ja znalazłam super kumpele na kafe, zawsze mogę jej pojojczyć za uchem , ona mnie też. co prawda jeszcze sie nie widzialyśmy na zywo ale jakby zsumować nasze przegadane godziny to wyszło by łącznie jakieś 1,5 miesiąca a gadamy od maja a ja wygrałem zycie---- ja cię lubię, a wiem co mówię bo już pare razy właziłam ci na kafe ze tak powiem nieinwazyjnie w dupsko;) ja już mykam

Gość tetrooonkaD18
tak jestem łąjza!!!!!!!! ;/