Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx

Czy to coś oznacza ??

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxx

Czesc dziewczyny. Mam pytanko. Na poczatku wakacji zrobiłam to po raz pierwszy z moim chłopakiem bezposredni po tym jak skonczył mi sie okres (stosując tabletki według zalecen lekarza) i po dostałam naormalny okres. Lecz jakies 2 tygodnie temu zrobiliśmy to znowu (ale nie skończyliśmy, tak jakos wyszło). A teraz trzy dni temu odstawiłam tabletki (według zaleceni ) i nie dostałam jeszcze okresu :( choc powinnam. Czy to normalne czy to cos oznacza .Prosze o rade :(

rozumiem, że bierzesz tabletki antykoncepcyjne. jeżeli zażywasz prawidłowo, tzn co dziennie po jednej tabletce, mniej więcej o tej samej porze, nie spóźniłaśsię z rzadną ponad 12 godzin, nie brałaś antybiotyków, nie miałaśwymiotów, biegunki w okresie do 3-4 godzin od wzięcia tableteczki to nie masz sięczym martwieć. przerwa ma 7 dni i krwawienie z odstawienia (nie okres, bo to jest po prostu krwawienie sztucznie wywołane spadkiem hormonów) możesz dostać od 1 do 7 dnia owej przerwy. jeżeli dopiero zaczynasz przyjmowanie, a wnioskuję że nie bierzesz bardzo długo to owo krwawienie może się wdcale nie pojawić. w takim wypadku należy zrobić test ciążowy i jak wynik negatywny to wziąć kolejne opakowanie. jak nie pojawi się 2 razy pod rząd to zalecana wizyta u ginekologa. co do twojego przypadku to myślęże musisz po prostu poczekać, masz jeszcze 4 dni. krwawienie na pewno się pojawi :D

Gość star99
to ja krótko i na temat-po odstawianiu tabletek czesto zdarza sie 'poślizg'z okresem,to przez rozregulowanie hormonalne.nie martw sie

Po odstawienieu tabletek jeszcze przez tydzień przecież jest się zabezpieczoną. Cykl siłą rzeczy musi się wydłużyć o min. 7 dni.

Gość mexican
zabezpieczona sie jest,jesli 8dnia weźmie sie tabletke. nie pisz bzdur:/