Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

CO MYŚLI FACET??

Polecane posty

Co myśli facet, ktory wysyła mi smsa: \"a może wpadłabyć jutro wieczorem do mnie obejrzeć jakiś film?\" Czy chodzi mu o seks?

nie koniecznie może po prostu chce być miły i jakoś cie poderwać wiesz tutaj film potem jakaś ciekawa rozmowa wyjście an spacer odprowadzi cie do domu wiesz pewnie chce do ciebie zakręcić

to co piszesz, to taka najlepsza opcja, ale wydaje mi się ze już mało takich facetów zostalo na tej ziemi:)

heh, ja dostałam prawie identycznego smsa, i wiem, że na pewno nie będzie chodziło o film;P

Gość llla
a ja mysle ze facet myslal tak: obejrzalym dzs film ale nie znosze jak mi ten tv wyje kiedy przysne. kto w niedziele zgodzi sie tu przyjsc, to by mi go wylaczyl? aaa zygzakowata. sformuluje smsa tak zeby wygladalo, ze chodzi o seks, to przyjdzie...

Ja swoją byłą często tak zapraszałem i nie chodziło mi o seks. Bardziej o spędzony czas tylko we dwoje, przytulenie, szczere wyznania... Przychodziła do mnie i spędzaliśmy bardzo romantyczne wieczory...

Gość bvcert
a gdyby chodzilo o seks to bys nie przyjeła?

Przyjmij :) Jak będzie mu o seks chodziło, to na przykład będzie naciskał na namiętne pocałunki w trakcie filmu i/lub będzie kładł ręce na Twoich nogach... :) (taki tylko przykładzik bo każdy jest inny)

bvcert, nie przyjęłabym, ponieważ nie mam w zwyczaju sypiać z kims, z kim nie jestem w związku. Kiedyś popelniłam taki bląd, i kosztowalo mnie to 2 lata cierpień. Teraz jestem ostrożna

Gość bvcert
super